kowkele Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Jst sm pa zej v temu dezu igral ta novo MOHA: Airborne. Kr dobra.. LP Citiraj
Allyssa Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 OMG!!!!! najdla sm mazdo za moje simske,..sicer 3kico,..ampak ajde Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 meni najlub?a igra je pa Batllefield 2. Jo je ?e kdo igral? ?e kr dosti preigral ja,dobra stvar. Jst sm pa zej v temu dezu igral ta novo MOHA: Airborne. Kr dobra.. Dobra ja,samo prekratka,sn jo ?e obrno. OMG!!!!! najdla sm mazdo za moje simske,..sicer 3kico,..ampak ajde No,bojo Simsi kon?no meli pravi avto. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 mhm,..mislm da sm najdla tud rx-8,..ampak tem francozom n? ne verjamem,..razumem pa tud n? razn rx-8 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Francozom?? A nima? angle?kega ?pila?? Ali so Simsi tam na po?itnicah? Druga?e pa itaq,da vzame? RX 8 za Simse. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 uporabi bablefish Citiraj
Allyssa Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Francozom?? A nima? angle?kega ?pila?? Ali so Simsi tam na po?itnicah? Druga?e pa itaq,da vzame? RX 8 za Simse. ne francoski forum je ker tud tm igrajo simske in delajo nove predmete zanje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Jst sm pa zej v temu dezu igral ta novo MOHA: Airborne. Kr dobra..LP Tako kot tudi Poky prav je zadev v redu samo ob?utno prekratka Pripravljam se, da bom namestil Visto in za?el igrati Bioshock - prvi res pravi DX10 ?pil. Citiraj
kowkele Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Ja Airborne je res prekratka. Zdaj pa prihaja se Crysis-naslednica farcryja. Filmcki so kr ql. Citiraj
Boss Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Se ?e slinim, ko gledam trailerje - samo, da ne bodo samo igralnost zagnojil Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Pa v kak?nem jeziku se tukaj pogovarjate?Ne razumem en k..zo. Citiraj
poky Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Pripravljam se, da bom namestil Visto in za?el igrati Bioshock - prvi res pravi DX10 ?pil. Jaz mam Visto,pa tudi Bishock sn ?e sprobal,pa ti morem re?t,da je zadeva res huda. Tako posebno srhljivo vzdu?je je not,pa muzika,pa tiste pun?ke krvave,ki se ti prikazujejo.....brrrr,te kr zmrazi,samo je pa dober ?pil. BTW-ko bo? vido bolj na za?etku eno "vlko ?ival",se bo? prav nasmejal....vsaj jaz sn se. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
kowkele Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Pa v kak?nem jeziku se tukaj pogovarjate?Ne razumem en k..zo. A mislis "trailer, ql " etc. ? Jaz mam Visto,pa tudi Bishock sn ?e sprobal,pa ti morem re?t,da je zadeva res huda. Tako posebno srhljivo vzdu?je je not,pa muzika,pa tiste pun?ke krvave,ki se ti prikazujejo.....brrrr,te kr zmrazi,samo je pa dober ?pil.BTW-ko bo? vido bolj na za?etku eno "vlko ?ival",se bo? prav nasmejal....vsaj jaz sn se. A je dobra? Samo jst pa ne bom se sel na dx10...bom se nekaj casa zulil DX9 z mojo 7600GT(dokler bo slo seveda). Pocakal, da se se malo popravijo pa pocenijo komponente-grafe. Citiraj
Boss Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 A mislis "trailer, ql " etc. ?A je dobra? Samo jst pa ne bom se sel na dx10...bom se nekaj casa zulil DX9 z mojo 7600GT(dokler bo slo seveda). Pocakal, da se se malo popravijo pa pocenijo komponente-grafe. Se ti ne spla?a, ker ti itak grafa ne podpira DX10 tako, da bi ti tudi v primeru Viste vse skupaj laufa samo na funkcijah DX9 Citiraj
wiperboy Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 poky kaj ko bi ti malo mene oskrbel z temi igricami kaj ..... :ne vem: gtr, toca 2, moha airborne in podobne kdaj bi blo to mo?no?????? Citiraj gremo na?i.....
suicidal Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 poky kaj ko bi ti malo mene oskrbel z temi igricami kaj ..... :ne vem: gtr, toca 2, moha airborne in podobne kdaj bi blo to mo?no?????? a te ?e ni oskrbel? a se nista ?e kar nekaj ?asa nazaj dogovarjala? vsaj za toca 2 vem, no. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
qwerty Napisano 19. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2007 jz tui mel kake igreeeeeeeeeeeeeeeeee resno sam ko sm v celju Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 a te ?e ni oskrbel? a se nista ?e kar nekaj ?asa nazaj dogovarjala? vsaj za toca 2 vem, no. hehe...kaj se tlele vse dogovarja pa n? iz tega jz tui mel kake igreeeeeeeeeeeeeeeeee resno sam ko sm v celju hop na bus ali vlak,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 poky kaj ko bi ti malo mene oskrbel z temi igricami kaj ..... :ne vem: gtr, toca 2, moha airborne in podobne kdaj bi blo to mo?no?????? Ja pokli?i me,pa se boma zmenla kak kaj delama,pa kdaj mama cajt,pa ki se dobima,pa jih bo? mel. Sicer pa ki te hodi???Ni? te ni ve? za videt ali ?ut. hehe...kaj se tlele vse dogovarja pa n? iz tega Ja ne?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 Ja pokli?i me,pa se boma zmenla kak kaj delama,pa kdaj mama cajt,pa ki se dobima,pa jih bo? mel. Sicer pa ki te hodi???Ni? te ni ve? za videt ali ?ut. Ja ne?? khm,...?e vedno ni ne uradnga povabila iz Kp niti iz Mb Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 20. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2007 sam ally ni slaba ideja da bi ?u jz na vlak al pa bus sam ko bi se pomoje namest v mb pelu v lj se morm iz fake blond nazaj v brown spremenit Citiraj If in doubt, flat out...
wiperboy Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 khm,...?e vedno ni ne uradnga povabila iz Kp niti iz Mb poky to je sli?ati kot izziv kaj bomo glede tega nekaj v mariboru ha kaj pravi?????bobi???pa ti z albansko mazdo mx3 nekaj bo treba organizirati in izdati URADNO povabilo!!! Citiraj gremo na?i.....
Allyssa Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 20. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2007 kake pogovore mate vi za crknat Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 poky to je sli?ati kot izziv kaj bomo glede tega nekaj v mariboru ha kaj pravi????? Ja kot sn reko,pokli?i ko bo mel cajt. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.