poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 A v Simsih ali v real life? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 v RL btw,..v simsih mamo novo bebiko,..generacijo 7,..slaba sm,..v enmu mescu skor n? igrala aja,..sj se v simsih tud sfajtajo,..sploh ?e jim gre k?n sim na ?ivce,..jih pa za?uda ne spodbujam k nasilju Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 Dvomim...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 ?e dvomi? je pa tvoj problem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 js sm na moje simske ful navezana,..pa ?e hvala bogu smo se kon?no znebil grdih genov k so se vlekl iz druge generacije Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. oktober, 2007 Prijavi Napisano 11. oktober, 2007 A si jih me?ala z ?tajerskimi Simsi? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 14. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 kdo je zej za to da se server nardi? za cod2 mislim :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Guest BrainY Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 itaq da smo za.. edino kak?en dan bom ?e mogel potrpet.. sem brez ra?unalnika. ...je sprobal ?e kdo cod4 demo? Citiraj
qwerty Napisano 14. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 moj so?olc ga je pa prav klub temu da je demo, bolj?i od vseh treh prej?njih skupi Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 uf,..mene pa ful firbc matra kaj bo nasledn dodatk za simse,...se mi zdi da ?e prou nimajo kej pogruntat ve? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 The Sims-car dealer edition. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 hehe,..ma ne,..to loh ?e zdj,..avte majo pr night life,..open 4 biznis pa loh odprejo ?tacuno in prodajajo avte Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 14. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 ok Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Evo nove slike stare beybe, ki jo najraj vozm predelave so bile izvedene na amortizerjih (spu??en), ter na turbotu. kon?na za 26km/h ve?ja ve? se pa ?e ne da ve? v realnosti bi blo ?e kabummm Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Ti izpit najprej naredi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 21. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 mam naretga v gran turismo Citiraj If in doubt, flat out...
LiPi Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 MMMM COD 2 ...bi lahko res igrali...sm dobil koncno stanovanje v LJ...mam internet..JUPI Mi smo igrali preko Hamatchija... Se zmenimo pa se bo streljalo Citiraj
Allyssa Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 joj,..kaj je blo u?er,..grem gledat moje simske po parih tednih,..pelem ata pa mamo na dopust na Twikkii Island,...da se mal spo?ijeta,...mamo po?itni?ko hi?o tm,...me pokli?e frendica,..pustim simske brez nadzora,..pridem nazaj in vidm da je tre??la strela,..pol vrta je pogorel predn mi je ratal gasilce poklicat,..bemu sunce Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 joj,..kaj je blo u?er,..grem gledat moje simske po parih tednih,..pelem ata pa mamo na dopust na Twikkii Island,...da se mal spo?ijeta,...mamo po?itni?ko hi?o tm,...me pokli?e frendica,..pustim simske brez nadzora,..pridem nazaj in vidm da je tre??la strela,..pol vrta je pogorel predn mi je ratal gasilce poklicat,..bemu sunce Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
qwerty Napisano 22. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 lol x2 Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 He he Ally,kake probleme ma? ti. ?e dobro,da se ti niso nekontrolirano razmno?ili. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 He he Ally,kake probleme ma? ti. ?e dobro,da se ti niso nekontrolirano razmno?ili. To bi se zgodil ?e bi tebe ponesre? predoug pustila v bajti Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 To bi se zgodil ?e bi tebe ponesre? predoug pustila v bajti wtf??? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.