qwerty Napisano 24. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2007 Popravil imprezo in jo prodal to je kurc od avta sam da je subaru nabavil pa mitsubishi EVO X --> in ga vsul na speed challenge-u dobr da mam 5 kuponov za popravit totalko tko da se ne sekiram No tole je bil pa veli?asten trk.... v telegraf ?tango v pu??avi : Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 30. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2007 http://www.mojvideo.com/video-nfs-prostree...fe68c3755fd131f En NFS Film?ek MOJ Citiraj If in doubt, flat out...
Guest BrainY Napisano 30. november, 2007 Prijavi Napisano 30. november, 2007 nebi raj?e pokazal tvoj driving skill druga?e pa mi je ?pil glupost obna?anje vozil.. sploh radij vozil me moti (mota?, mota?.. avto pa ravno) pa prepo?asi je vse skupaj.. edin + je grafika, igralnost je v pi*** newem ?e nebom raje in?taliral most wanted (?e tud nisem igral) druga?e pa probajte collina dirt, te?ek je ko.. se more? kr fajn potrudit da sploh do cilja pride? Citiraj
qwerty Napisano 30. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. november, 2007 nebi raj?e pokazal tvoj driving skill druga?e pa mi je ?pil glupost obna?anje vozil.. sploh radij vozil me moti (mota?, mota?.. avto pa ravno)pa prepo?asi je vse skupaj.. edin + je grafika, igralnost je v pi*** newem ?e nebom raje in?taliral most wanted (?e tud nisem igral) druga?e pa probajte collina dirt, te?ek je ko.. se more? kr fajn potrudit da splohdo cilja pride? bom v kratkem obesil gor video kok nesem 800+ konjev mo?ne stroje z 571 konji ki jih da rx8 vn ?e vedn trdim da se najlep? glih rx8 na cesti obna?a vozi me koker jaz ?em brez razbitin saj ni kot nekteri ko so nepredvidljivi,... mazda ke mazda in mazda bo ostala in to so zelo dober v igri ponazoril Citiraj If in doubt, flat out...
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Imam eno vpra?anje... Mi lahko kdo svetuje kak?no igrico, ki bi bila v?e? 8 let staremu fantku :ne vem: ? Zelo rad dirka, vendar se je tega ?e malo naveli?al. Ko sem ga vpra?al kaj si ?eli, je bila ?elja jasna in nedvoumna - kak?na "strelja?ina", kar pa nama z ?eno seveda ni prav ni? v?e?. Vem, da obstaja 1MIO iger, samo jaz jih ne poznam... Kak?na ideja? Nasvet? Hvala za odgovor. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 The Sims 2,...pa jih loh mu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 The Sims 2,...pa jih loh mu? A mi lahko ?isto na kratko pojasni? kaj se tam dela??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 ?ist na kratko,..ne Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 ?ist na kratko,..ne No pol mi dej pa tko, da mi bo kej jasn Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ma tam lahko dela? res vse....tudi sexajo not,zato odsvetujem. Kaka la?ja dirka?ina v stilu Need for speed bi bla kr zanimiva. Itaq pa mu ne bo? mogo ve?no strelja?ine prepovedovat,ker slej ko prej bo si jih znal sam z neta dol potegnit in jih bo tudi igral,tak da ne vem no. Je pa res,da za za?etek niso glih primerne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ma tam lahko dela? res vse....tudi sexajo not,zato odsvetujem. Kaka la?ja dirka?ina v stilu Need for speed bi bla kr zanimiva. Itaq pa mu ne bo? mogo ve?no strelja?ine prepovedovat,ker slej ko prej bo si jih znal sam z neta dol potegnit in jih bo tudi igral,tak da ne vem no. Je pa res,da za za?etek niso glih primerne. Ma sej zato... Morda kak?na taka, da kaj odkriva?, napreduje? po nivojih in da ?e pritegne tak?nega mladi?ka... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Meybe kak?en Lara Croft (Tomb rider) style,samo je tudi nekaj streljanja not. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Meybe kak?en Lara Croft (Tomb rider) style,samo je tudi nekaj streljanja not. Kaj pa tam po?ne?? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Hodi? okrog,raziskuje?,malo postrela?,pa uganke so not,kak prit naprej pa tak,adventure style. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Hodi? okrog,raziskuje?,malo postrela?,pa uganke so not,kak prit naprej pa tak,adventure style. pa glavna junakinja, ki jo vodi? ima dobro rit in ?e bolj?e (beri velike) jo?ke pa ?e napol razglajena okrog teka Mogo?e recimo bi bile bolj? Ninja ?elvice, ?e pa ?e kaka strelska pa verjetno kak?na, kjer recimo uni?uje? vesoljsko golazen. Recimo Starshiptroopers al pa kej podobnega samo pri teh je problem, ker igrajo na vzbujanje ?ustev, kot je strah in se ti zna zgoditi, da ne bo pol mogel spati ali pa imel no?ne more. Mogo?e recimo ?e Serious Sam al pa kej podobnega. Citiraj
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 ?e ?e,samo Ninja ?elve se pa skozi nekaj fajta? in podobno,ostalo kaj si na?tel,so pa strelja?ine,tega pa Boj? no?e...................za 1x. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2007 KLIK KLAKto je noro, sam ma pa un / una comp u kurcu ?teka da bolj ne more Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 ?e ?e,samo Ninja ?elve se pa skozi nekaj fajta? in podobno,ostalo kaj si na?tel,so pa strelja?ine,tega pa Boj? no?e...................za 1x. Boj? ne ampak mali Alja? pa definitivno ho?e. Citiraj
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 No,ampak Boj? mu bo verjetno pokazal kako se temu stre?e ne?? Tega pa ne bo mogo,?e ne bo prej sam preigral. Tak,da mali sploh ne bo zraven pri?o. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Alo fanta, nehita no... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ja,a nisi ti proso za pomo? glede iger?? :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Ja,a nisi ti proso za pomo? glede iger?? :ne vem: Ja seveda sem in ?e bi, ampak vidva sta za?ela komentirat... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 To spada zraven...........se bo? vido ?ez ?as,ko bo? not pado! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 To spada zraven...........se bo? vido ?ez ?as,ko bo? not pado! Poky, vpra?i Bossa kaj sva delala pred leti... Mislm, da takih odbitkov ?e dolgo ne bo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 He he,si mislim ja. Ma lahko pa tudi sam pove?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.