Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vampirji, volkodlaki in drugi krvosesi a ste tolk dobri, da si za to va?o igrco en nov topic odprete, da ne bo vse tukaj zme?ano.... please :D

33112_1.png

Napisano

Vampirji, volkodlaki in drugi krvosesi a ste tolk dobri, da si za to va?o igrco en nov topic odprete, da ne bo vse tukaj zme?ano.... please :D

Boss sem ?e rekel na?emu moderatorju markotu kak?en teden nazaj, da prestavi topic od Bite-fighta v eno mapo pa mu nikakor ne rata ?eprav je rekal da bo naslednji dan samo res pa je da ni povedal kateri <_<

Napisano

Boss sem ?e rekel na?emu moderatorju markotu kak?en teden nazaj, da prestavi topic od Bite-fighta v eno mapo pa mu nikakor ne rata ?eprav je rekal da bo naslednji dan samo res pa je da ni povedal kateri <_<

He he,to je bil pa ziher Marko......on je stra?no zaposlen zaj! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

kaj pozna kdo kak program za snemanje v igri poleg frapsa, ki dela 15sekundne filme po 250MB :blink:

If in doubt, flat out... 

Napisano

A ?e kdo igra Gran Turismo 4?

?e bi se ga dal igrat na PC takoj, ker PS se mi zdi predrag in bv :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Brezveze igrce so na kompu (razn Richard Burnsa). Jest sm dal za PS2 200? zravn dobu 150 ?pilov. In mislim da kar se igranja ti?e je Playstation res fajn zadeva, ?e pride dru?ba, in da lohk mal u dru?bi tekmuje?. ?e bi pa hotu nov ra?unalnik ki bi mi podpirav vse nove ?pile(ki jih itak tako ali tako ne igram) bi dal 800-1000?. Aja pa BTW PS3 je 600? kar je ?e zmerej majn od kompa(za filme in za net mi ?ist zado??a ta stara ki?ta). Tako da nevem od kje tep da je playstation predrag, ?e ima? pa doma ra?unalnik ki je dost dra?ji - Verjetno ga nisi sam kupil pa ti zato ni bil drag ;)

Napisano

Brezveze igrce so na kompu (razn Richard Burnsa). Jest sm dal za PS2 200? zravn dobu 150 ?pilov. In mislim da kar se igranja ti?e je Playstation res fajn zadeva, ?e pride dru?ba, in da lohk mal u dru?bi tekmuje?. ?e bi pa hotu nov ra?unalnik ki bi mi podpirav vse nove ?pile(ki jih itak tako ali tako ne igram) bi dal 800-1000?. Aja pa BTW PS3 je 600? kar je ?e zmerej majn od kompa(za filme in za net mi ?ist zado??a ta stara ki?ta). Tako da nevem od kje tep da je playstation predrag, ?e ima? pa doma ra?unalnik ki je dost dra?ji - Verjetno ga nisi sam kupil pa ti zato ni bil drag ;)

sem poleti sam delal da sem zaslu?il za ra?unalnik :D samo jaz ga rabim poleg iger tudi za resno delo :P photoshop, delo s serverjem, urejenje filmov,... tko da je hitra ma?ina nujno potrebna :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Napisano

sem poleti sam delal da sem zaslu?il za ra?unalnik :D samo jaz ga rabim poleg iger tudi za resno delo :P photoshop, delo s serverjem, urejenje filmov,... tko da je hitra ma?ina nujno potrebna :hohoho:

Photoshop in urejanje filmov tud na mojmu ?ist lpo delata:) pa je 2.5 AMD, geforce 7600, 1.5gb rama:) Me pa zanima kaj tolk resnega dela? o photoshopu? In katere film?ke si naredu, pa kater server vodi??
Napisano

Photoshop in urejanje filmov tud na mojmu ?ist lpo delata:) pa je 2.5 AMD, geforce 7600, 1.5gb rama:) Me pa zanima kaj tolk resnega dela? o photoshopu? In katere film?ke si naredu, pa kater server vodi??

morem delat s ?olskim serverjem, veliko uploada in downloada, pol rihta? kake slike ko mal splab?i ra?unalnik zarad inputa podatkov po?epne <_< mam 2.6mhz Dual core amd athlon, 2gb ram, GF 8500gt 512MB, 320GB SATA...... In dela tak ko je treba, sicer ko kak film?ek ureja? se zna zgodit da bo zarad preobremenjenosti (ko delam sta oba cora nad 90%) nwm na vsak deset urejen film?ek po?akal za 10s in se ne bo odzival pol pa sko?i naprej... :hohoho: drga? pa makina leti kot je treba, sem zelo zadovoljen :jupiii:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Na kratko povedano, se prav da ga poleg igrc rabi? ?e za igranje :D Pa ?e zmeraj trdim da je PS cenej?i:) Res da je majn uporaben ampak dost cenej?i. Sicer pa ?e mu doda? trdi disk lohk pa lih tako na PS in?talira? windows ali linux.

Napisano

Na kratko povedano, se prav da ga poleg igrc rabi? ?e za igranje :D Pa ?e zmeraj trdim da je PS cenej?i:) Res da je majn uporaben ampak dost cenej?i. Sicer pa ?e mu doda? trdi disk lohk pa lih tako na PS in?talira? windows ali linux.

se strinjam... sam je PC bolj uporabn :bravo: drga? pa ?e bi bil PS malo cenej?i bi pa kar malo za?el gledat, sploh me pa zanima PSP :ouje:

If in doubt, flat out... 

Napisano

...PS se mi zdi predrag in bv :D

...drga? pa ?e bi bil PS malo cenej?i bi pa kar malo za?el gledat,...

A ti ni BV :blink: a je vetr drgam za?el pihat :hohoho:

Napisano

A ti ni BV :blink: a je vetr drgam za?el pihat :hohoho:

?e bi bil pocen bi ga pa mel, ne dam pa 200? sam zato da bom igre igral :hohoho: brezveze mi je ker je za polovi?no ceno moje ma?ine <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

400? si dal za komplet nov komp?

450? za ki?to

AMD 64 X2 Dual Core 5200+ 2.6ghz

MSI K9N Neo V3

GeForce 8500GT 512MB PCI-E

2x 1GB 667mhz RAM

320GB SATA2 disk

400W napajalnik

2x NEC DVD (+/-) RW LightScribe Dual Layer (enga sm sam dal not)

If in doubt, flat out... 

Napisano

450? za ki?to

AMD 64 X2 Dual Core 5200+ 2.6ghz

MSI K9N Neo V3

GeForce 8500GT 512MB PCI-E

2x 1GB 667mhz RAM

320GB SATA2 disk

400W napajalnik

2x NEC DVD (+/-) RW LightScribe Dual Layer (enga sm sam dal not)

?voh ki?ta :D

Napisano

?voh ki?ta :D

je ne :hohoho: sam ve? kaj za 450? te?k dobi? kaj takga :rispekt: gledal po trgovinah dobo? za 500?+ enako sam z 1gb manj rama

If in doubt, flat out... 

Napisano

je ne :hohoho: sam ve? kaj za 450? te?k dobi? kaj takga :rispekt: gledal po trgovinah dobo? za 500?+ enako sam z 1gb manj rama

Te?ko ni dobit, ker vsaka spletna trgovina prodaja, te komponente (skoraj) po isti ceni :D

Napisano

Te?ko ni dobit, ker vsaka spletna trgovina prodaja, te komponente (skoraj) po isti ceni :D

pa nwm :D jz sm to eno leto nazaj kupil :hohoho:

If in doubt, flat out... 

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Mater je dobra 6ka! :bravo: ?e bi mel Playstation,bi ga mel samo zaradi Gran turisma. :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

ka pozna kdo kak program da lahko igra? igre za PS na ra?unalniku, ker baje da obstaja :bravo: :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.