Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

qwerty

Priporočeno sporočilo

Jaz ti ?elim, da ?imprej dobi? net ker tole kar ima? je verjel ali ne samo pol igre. :vskalo: O?itno je narejena samo na pol in zdaj se preko neta dodajajo nove dirke itd... ?e ima? ?anso pa se pri kak?nemu kolegu samo priklopo na wireless in dodaj vse nove popravke, je vredno. :bravo:

Sej druzga mi ne preostane...sej sem mislil dons kr s ?katlo do bratranca it in se tm na net prklopt, sam na koncu sem ?u raj? na morje :bravo:

Aja, jest ti pa priporo?am, da si ?imprej kak volan ubode? ;) bo? videl in ob?util ?ist drug svet :D

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ga ?e imam. To, da je drug svet sem ?e vedel od GT4 ko sem imel Logitech Driving Force Pro, zdaj sem si ubodel Driving Force GT ker 300? je pa vseeno malo bosa za en hobi. :blush: Res nimam kuplunge in H menjalnika ampak glavno mi je, da ko namotam volan vem kam usmerjam avto, z joypadom sem pa ves ?as popravljal pa na pribli?no zavijal.

Rezultati? Kar naenkrat imam ful ve? zlatih medalj v licencah (prej sem imel sicer ?e vedno kar ok, srebrne).

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?al so to vsi standard modeli (low poly, brez zmodelirane notranjosti) zato ?e nekaj premium slik. Tole prvo je bratec slikal, pa ne zna uporabljat fokusa in hitrost zaslonke zato ni ne vem kako huda.

Objavljena slika

Lu?ten avto samo iz meni neznanega razloga nima tako super podvozja kot se govori. No na dirkali??u ?e nekako gre, Nordschleife je pa preve? grbin za tako trdo podvozje izgleda.

Objavljena slika

Tricky handling ampak ga pa fajn pi?i:

Objavljena slika

Ne vem a sem ?e dal tole ampak C4 je zletel s ceste, Silvia je pa oddriftala ?ez ovinek:

Objavljena slika

Axela 23S se pelje super in je nasploh zakon samo ima malo dolge prestave, 323F Type R pa super vle?e samo ima pa slab?o lego tako, da so ?asi zelo podobni, odvisno je samo od ?tevila ovinkov na progi in sre?e.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

drgac pa sega rally v areni je nora igrca :P

a kdo prodaja volan mogo?e?

Ja Sega Rally je zakon. :bravo: Volan sem pa ravno kupil, ne prodam sploh. :P

?e nekaj za Mazda?em cediti sline. MX-5 z nekaterimi cukr?ki, rumena perla, na zadnji sliki ?al zaradi svetlobe barva ne pride do izraza:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

V originalu je bila sunburst yellow ampak sem jo pre?trihal v perla rde?o, feltne so ?e iste samo v original beli barvi:

Objavljena slika

Objavljena slika

RX-7, spet custom barva, karbonski aero dodatki in (mislim da) Enekei feltne

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Mazda 6 (concept, v bistvu je 2.3 GT) se pelje fajn samo se v ostrih ovinkih ?uti, da ima bolj te?ek nos kot Mazda 3 23S. :blush: Je pa standard model zato slab?a kvaliteta. Pozorno oko bo vseeno opazilo ?oferja, znanega pod Symon the Stig killer. :hohoho:

Objavljena slika

Objavljena slika

Pa ?e tale jajca, v GT5 so Renaulti brez okvar zato ga upam takole ?gat:

Objavljena slika

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

symon a ves kaka je razlika med PS3 generacijami? a ga isto sibajo vse k gledam da so dost poceni na bolhi

Prve generacije ps3-jev (60 GB->40 GB->80 GB) na?eloma lavfajo na isti platformi, samo na fejsliftih so izgubili kake "bonbon?ke", slim je pa napram tem tut zgubil nekaj na ra?un hardware <_< Tko da ne igra vloge na keri konzoli jo lavfa? :P Navseh dela isto :bravo:

Tko da, ?e ma? namen kupit, ti raj? priporo?am, da kupi? novo...ima? vsaj garancijo; ker v zadnjem ?asu ta prve generacije krepajo ko muhe (crknjen laser, pregreti ?ipi, famozni YLOD in ?e bi se kej na?l) Jst mam 2.generacijo (40GB) in mi zaenkrat dela brez problemov :bravo:

Kaj ve? o tem si lahko prebere? tukaj!

In tukaj!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ker volan si si pa ubodu? GT mogo?e?

Je mal druga?e,an?

Logitch Driving Force GT. Bral sem, da GT5 pri G27 namensko (ali pa po neumnosti PD kar ni izklju?eno ker igra ima nekaj nelogi?nosti) ne zazna nekaterih knofov ?eprav ga vse ostale igre za GT5 zaznajo. G25 so kar redki. Uradno najbolj?i Trustmaster RS500 trenutno je pa ?isto predrag, da bi ga nabavljal za en klin?ev ?pil. LDFGT je pa isto podprt. Res nimam sklopke ampak bo ?e. Pogre?am jo pri driftih ampak se ga da vseeno fajn na po?rek spraviti. V bistvu, ?e zategne? ro?no isto pritisne sklopko se pravi je podobno. :bravo:

Tko da, ?e ma? namen kupit, ti raj? priporo?am, da kupi? novo...ima? vsaj garancijo; ker v zadnjem ?asu ta prve generacije krepajo ko muhe (crknjen laser, pregreti ?ipi, famozni YLOD in ?e bi se kej na?l)

To! :bravo: Raje kupi? novega 160Gb ali 320Gb in ima? garancijo. Je pa ironija, prve generacije so imele software emulator za PS2 in si lahko ?pilal ?pile za PS2, zdaj pa ne ve?. :vskalo: Prve verzije se rade pregrejejo baje. Prijatelju je pa ravno zadnji? pri 320Gb verziji nekaj zmrznil, ko smo ?pilali online in mu zbrisal savegame pozicijo od GT5. Tako, da je izgleda vse loterija ampak, ?e ima? novega ti ostane vsaj garancija.

Aja glede savegame, se pa da na USB narediti backup, ki je potem tudi zaklenjen na doti?ni PS3.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Aha, kul :D No, jest mam pa predhodnico tvojega, pa je ?e kar u redu...sam malce je ?e zmatran :dudek:

Glede g25 se ?e jaz zanimam okoli zanj in hudi? je tko dobr, da ga nben ne prodaja <_< Hudi?a, ?e g27 je te?ko dobit pa ni dolgo od tega, ko je bil s trga umaknjen :angry: Sam to sta bila tko al tko bolj za PC namenjena, vendar se ga da tudi na ps3-ju usposobt :bravo:

Ubistvu je mela samo 60 GB verzija (splovitvena konzola) emulator za ps2 in ?italec za kartice, moja (40 GB) tega ?e ni mela ve? <_< Glede pregrevanja so pa ?e tut najdl re?itve tipa DIY...sam mor? bit res zihera?, da se loti? tega. Rabi? samo dokaj kakovostno termalno pasto, ki jo nanese? na CPU in GPU ;)

Za savegame je bolj prakti?no, da jih posami?no daje? na USB klju?ek, ker v back up ti zapakira celoten sistem, ?e ve?, kaj mislim povedat...to pa ponavat traja (odvisno od koli?ine datotek) :ne vem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Za savegame je bolj prakti?no, da jih posami?no daje? na USB klju?ek, ker v back up ti zapakira celoten sistem, ?e ve?, kaj mislim povedat...to pa ponavat traja (odvisno od koli?ine datotek) :ne vem:

Ja saj s popravkom se da samo savegame na USB klju?ek dat. 500kb. :bravo:

Ena stara legenda:

Objavljena slika

Styled by urosr customs:

Objavljena slika

Pazite celo na odsev v avspuhu:

Objavljena slika

Sr?ek:

Objavljena slika

Komu kaj znano? ?altkebl spominja na sr?ek....

Objavljena slika

9000RPM? Yup, RX-8:

Objavljena slika

?e nekaj od Francozov:

Objavljena slika

Lep volan:

Objavljena slika

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zakon :bravo:

http://www.nfscars.net/file/image/hotpursuit/4448.aspx

pa ?e en problem, kje dobit hot pursuit 1. del sramezljiv

Zih se dobi kje. ?e ne drugega pa kak Mantis pa bo? imel najmanj te?av.

Imam sre?o, da je moj Clio serijsko v Gran Turismu 4 in 5, ?eprav ni ?isto pravi ker je 172hp verzija, s cup paketom, torej malo ?vohnej?a pa za enega mene la?ja verzija. :blush: ?al v GT5 ni Mazde 3 MPS je pa 6 MPS (samo je ?e nisem kupil). 3 MPS bom pa naredil, ko se pojavi spet kak?na rabljena... :hudicek:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.