Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

qwerty

Priporočeno sporočilo

Popravil imprezo in jo prodal :blink: to je kurc od avta sam da je subaru :D<_< nabavil pa mitsubishi EVO X :danzoman: --> in ga vsul na speed challenge-u :hohoho: dobr da mam 5 kuponov za popravit totalko tko da se ne sekiram :D

No tole je bil pa veli?asten trk.... v telegraf ?tango v pu??avi :hohoho: :

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

nebi raj?e pokazal tvoj driving skill :P

druga?e pa mi je ?pil glupost :(

obna?anje vozil.. sploh radij vozil me moti (mota?, mota?.. avto pa ravno)

pa prepo?asi je vse skupaj..

edin + je grafika, igralnost je v pi***

newem ?e nebom raje in?taliral most wanted (?e tud nisem igral)

druga?e pa probajte collina dirt, te?ek je ko.. se more? kr fajn potrudit da sploh

do cilja pride?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

nebi raj?e pokazal tvoj driving skill :P

druga?e pa mi je ?pil glupost :(

obna?anje vozil.. sploh radij vozil me moti (mota?, mota?.. avto pa ravno)

pa prepo?asi je vse skupaj..

edin + je grafika, igralnost je v pi***

newem ?e nebom raje in?taliral most wanted (?e tud nisem igral)

druga?e pa probajte collina dirt, te?ek je ko.. se more? kr fajn potrudit da sploh

do cilja pride?

bom v kratkem obesil gor video kok nesem 800+ konjev mo?ne stroje z 571 konji ki jih da rx8 vn :danzoman: ?e vedn trdim da se najlep? glih rx8 na cesti obna?a :danzoman: vozi me koker jaz ?em brez razbitin saj ni kot nekteri ko so nepredvidljivi,... mazda ke mazda in mazda bo ostala in to so zelo dober v igri ponazoril :ljubezen:

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Imam eno vpra?anje...

Mi lahko kdo svetuje kak?no igrico, ki bi bila v?e? 8 let staremu fantku :ne vem: ? Zelo rad dirka, vendar se je tega ?e malo naveli?al. Ko sem ga vpra?al kaj si ?eli, je bila ?elja jasna in nedvoumna - kak?na "strelja?ina", kar pa nama z ?eno seveda ni prav ni? v?e?. Vem, da obstaja 1MIO iger, samo jaz jih ne poznam...

Kak?na ideja? Nasvet?

Hvala za odgovor. :rispekt:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

The Sims 2,...pa jih loh mu? :D

A mi lahko ?isto na kratko pojasni? kaj se tam dela???

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ma tam lahko dela? res vse....tudi sexajo not,zato odsvetujem. ;) Kaka la?ja dirka?ina v stilu Need for speed bi bla kr zanimiva. :D Itaq pa mu ne bo? mogo ve?no strelja?ine prepovedovat,ker slej ko prej bo si jih znal sam z neta dol potegnit in jih bo tudi igral,tak da ne vem no. <_< Je pa res,da za za?etek niso glih primerne. :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ma tam lahko dela? res vse....tudi sexajo not,zato odsvetujem. ;) Kaka la?ja dirka?ina v stilu Need for speed bi bla kr zanimiva. :D Itaq pa mu ne bo? mogo ve?no strelja?ine prepovedovat,ker slej ko prej bo si jih znal sam z neta dol potegnit in jih bo tudi igral,tak da ne vem no. <_< Je pa res,da za za?etek niso glih primerne. :(

Ma sej zato... Morda kak?na taka, da kaj odkriva?, napreduje? po nivojih in da ?e pritegne tak?nega mladi?ka... :ne vem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Meybe kak?en Lara Croft (Tomb rider) style,samo je tudi nekaj streljanja not. :(

Ti?a vun!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Meybe kak?en Lara Croft (Tomb rider) style,samo je tudi nekaj streljanja not. :(

Kaj pa tam po?ne??

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hodi? okrog,raziskuje?,malo postrela?,pa uganke so not,kak prit naprej pa tak,adventure style. ;)

Ti?a vun!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hodi? okrog,raziskuje?,malo postrela?,pa uganke so not,kak prit naprej pa tak,adventure style. ;)

pa glavna junakinja, ki jo vodi? ima dobro rit in ?e bolj?e (beri velike) jo?ke pa ?e napol razglajena okrog teka :P:jupiii:

Mogo?e recimo bi bile bolj? Ninja ?elvice, ?e pa ?e kaka strelska pa verjetno kak?na, kjer recimo uni?uje? vesoljsko golazen. Recimo Starshiptroopers al pa kej podobnega samo pri teh je problem, ker igrajo na vzbujanje ?ustev, kot je strah in se ti zna zgoditi, da ne bo pol mogel spati ali pa imel no?ne more.

Mogo?e recimo ?e Serious Sam al pa kej podobnega.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e ?e,samo Ninja ?elve se pa skozi nekaj fajta? in podobno,ostalo kaj si na?tel,so pa strelja?ine,tega pa Boj? no?e...................za 1x. :P

Ti?a vun!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e ?e,samo Ninja ?elve se pa skozi nekaj fajta? in podobno,ostalo kaj si na?tel,so pa strelja?ine,tega pa Boj? no?e...................za 1x. :P

Boj? ne ampak mali Alja? pa definitivno ho?e. ;)

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No,ampak Boj? mu bo verjetno pokazal kako se temu stre?e ne?? Tega pa ne bo mogo,?e ne bo prej sam preigral. :P Tak,da mali sploh ne bo zraven pri?o. :hohoho:

Ti?a vun!!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja,a nisi ti proso za pomo? glede iger?? ?zmeden? :ne vem:

:P:hohoho:

Ja seveda sem in ?e bi, ampak vidva sta za?ela komentirat... :blink:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To spada zraven...........se bo? vido ?ez ?as,ko bo? not pado! :P:hohoho:

Poky, vpra?i Bossa kaj sva delala pred leti... Mislm, da takih odbitkov ?e dolgo ne bo... :ouje::danzoman::hohoho:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.