BOJČ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 ja ampak js sm na vi?ji stopnji od tega k ga je napisu David,..pa sm useen dobla po pi?ki :ne vem: No, no, no... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 nardila bom su?i iz njega,..David pa biftek,.. bemu sunce me je razkuru Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Halo???Umiri se malo,v slu?bi si! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Halo???Umiri se malo,v slu?bi si! ja in? sm ga skalpirala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 No,zaj si pa ziher happy! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 itak Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 [sm ga skalpirala ?enske ste zmeri happy ko ga skalpirate... Ne vem zakaj vam je to tako v?e?, ampak o?itno vam je... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 A tebi pa ni to v ?e? al kaj? Ko ti ga ?ena skalpira mislim. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mally Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Hmmm...pr tem bitefightu me neki zanima... Blo je omenjeno, da morm bit na nekmu drugmu serverju, ?e ho?m u savez. Js sm na 6-mu. Na kermu pa je MaZda? Seveda, ?e sprejmete ?e enga ?lana...tud doniranje njet probljem. BTW.: kok se pa re?e tistmu dodatku za simse? pa ?e ktero verzijo simsov...da vidim, kaj je to za en ?pil. Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Mazda savez mislim,da je na 3.serverju. Glede Simsov pa,ker dodatek si mislo,za goloto? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 A tebi pa ni to v ?e? al kaj? Ko ti ga ?ena skalpira mislim. Yummyyyyyyyyyyyyy... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Hmmm...pr tem bitefightu me neki zanima... Blo je omenjeno, da morm bit na nekmu drugmu serverju, ?e ho?m u savez. Js sm na 6-mu. Na kermu pa je MaZda? Seveda, ?e sprejmete ?e enga ?lana...tud doniranje njet probljem. BTW.: kok se pa re?e tistmu dodatku za simse? pa ?e ktero verzijo simsov...da vidim, kaj je to za en ?pil. jap,..3 server The Sims 2 je pa original verzija,..pol ma? pa 7 expansion packov, pa ene 5 stuff packov,..mor? pa met original verzijo, ker se ostale navezujejo na to,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Yummyyyyyyyyyyyyy... He he,se mi je zdelo. Ally-pod original verzijo misli?,da more? met The Sims 2 ?pil kot osnovo,ker originala ne rabi?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 da dragi kr pra? pokya, ?e ti kej ne bo jasno,..je prej?n tedn skor diplomiru iz simsov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 No, zdej mi pa povejta... A se da dobit v Simsih bujno blondinko, al ne...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Mally Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Jp...o goloti sm govoru...drga? je nezanimivo...vsj kak sisk vidi?. Pa je dobra grafika? A ?e se ho?m pa prijavt v savez, morm pa bit na taistmu serverju? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Segi Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 mally se strinjam glede igre ampak ko igras na volan postane malo bolj zanimivo ce bi rad imel bo relno fiziko v dirkaski igri probej juiced pri juiced je pa zlo dobra "fizika" voznja, zabijanje.... samo pa nimas tolk lepe grafike stajinga....pa konca nima spilas loh v nedogled sem si dol potegnu juiced 1, in sem kar navdu?en nad tem ?pilom, defenitivno se avto bolj realno obna?a kot v nfsju:) (bo pa treba ?e na cesto it probat ?e se res da tak lahko skozi ovinke z ro?no vozit ) Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Allyssa Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 No, zdej mi pa povejta... A se da dobit v Simsih bujno blondinko, al ne...? :ne vem: da se vse Jp...o goloti sm govoru...drga? je nezanimivo...vsj kak sisk vidi?. Pa je dobra grafika? A ?e se ho?m pa prijavt v savez, morm pa bit na taistmu serverju? ja da se in?alirat extra pack z ene strani ja na 3. mor? bit Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Hmmm...pr tem bitefightu me neki zanima... Blo je omenjeno, da morm bit na nekmu drugmu serverju, ?e ho?m u savez. Js sm na 6-mu. Na kermu pa je MaZda? Seveda, ?e sprejmete ?e enga ?lana...tud doniranje njet probljem. BTW.: kok se pa re?e tistmu dodatku za simse? pa ?e ktero verzijo simsov...da vidim, kaj je to za en ?pil. Ja mora? biti nujno na 3 serverju. ja ampak js sm na vi?ji stopnji od tega k ga je napisu David,..pa sm useen dobla po pi?ki :ne vem: No men ga je ratal nabit No mo?no da vaju je dobil zato ker ima kupljene me?e in opremo?Imata vidva kaj od tega? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 @Segi-potegni si dol Juiced 2,je dosti bolj?i ?e. @Mally-za goloto in sex rabi? pa ta dodatek. Druga?e pa ma? na TEJ STRANI dosti sexy dodatkov za Simse. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 @Segi-potegni si dol Juiced 2,je dosti bolj?i ?e. @Mally-za goloto in sex rabi? pa ta dodatek. Ammmmm........ Kon?no ena normalna igra... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Mally Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Jeeeee...nage bujnoprsate in depilirane bjonde....hahahah...a so ?rnolaske tud? Bjond mam poln kufr! A pr unmu bajtu...sm opazu, da sam dolo? server...al ga kje izbere?? Mah...bom ?e enkrat kliknu Zemirja, pa mu ?eru ?e tist mal krvi...pol pa me bo mnde dal na server 3...al? :ne vem: Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
zemir Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Jeeeee...nage bujnoprsate in depilirane bjonde....hahahah...a so ?rnolaske tud? Bjond mam poln kufr! A pr unmu bajtu...sm opazu, da sam dolo? server...al ga kje izbere?? Mah...bom ?e enkrat kliknu Zemirja, pa mu ?eru ?e tist mal krvi...pol pa me bo mnde dal na server 3...al? Glej ko klikne? registracija samo spremeni url na s3 in potem izpolni obrazec to je to problem je ker ko klikne? na registracijo te avtomatsko registrira na 1 stre?nik, tko da mora? ko si na strani za vnos podatkov, spremeni? 1 v urlju v 3 in to je to ker v?asih ne pomaga ?e te jaz ugriznem Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Ammmmm........ Kon?no ena normalna igra... He he,sn vedo,da ?e ne drugemu,bo tebi v?e?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 He he,sn vedo,da ?e ne drugemu,bo tebi v?e?! Pa zakaj me imate za tak?nega...??? :ne vem: Kje pa lahko dobim tole verzijo...??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.