Boss Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Vampirji, volkodlaki in drugi krvosesi a ste tolk dobri, da si za to va?o igrco en nov topic odprete, da ne bo vse tukaj zme?ano.... please Citiraj
Mally Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Boss...dober predlog... Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
zemir Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Vampirji, volkodlaki in drugi krvosesi a ste tolk dobri, da si za to va?o igrco en nov topic odprete, da ne bo vse tukaj zme?ano.... please Boss sem ?e rekel na?emu moderatorju markotu kak?en teden nazaj, da prestavi topic od Bite-fighta v eno mapo pa mu nikakor ne rata ?eprav je rekal da bo naslednji dan samo res pa je da ni povedal kateri Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 Boss sem ?e rekel na?emu moderatorju markotu kak?en teden nazaj, da prestavi topic od Bite-fighta v eno mapo pa mu nikakor ne rata ?eprav je rekal da bo naslednji dan samo res pa je da ni povedal kateri He he,to je bil pa ziher Marko......on je stra?no zaposlen zaj! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Napisano 25. marec, 2008 joj no pa? sem mal pozabil na to temo Citiraj
qwerty Napisano 27. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2008 kaj pozna kdo kak program za snemanje v igri poleg frapsa, ki dela 15sekundne filme po 250MB Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 A ?e kdo igra Gran Turismo 4? Evo mal slikc: Citiraj
qwerty Napisano 1. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. april, 2008 A ?e kdo igra Gran Turismo 4? ?e bi se ga dal igrat na PC takoj, ker PS se mi zdi predrag in bv Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 1. april, 2008 Prijavi Napisano 1. april, 2008 Brezveze igrce so na kompu (razn Richard Burnsa). Jest sm dal za PS2 200? zravn dobu 150 ?pilov. In mislim da kar se igranja ti?e je Playstation res fajn zadeva, ?e pride dru?ba, in da lohk mal u dru?bi tekmuje?. ?e bi pa hotu nov ra?unalnik ki bi mi podpirav vse nove ?pile(ki jih itak tako ali tako ne igram) bi dal 800-1000?. Aja pa BTW PS3 je 600? kar je ?e zmerej majn od kompa(za filme in za net mi ?ist zado??a ta stara ki?ta). Tako da nevem od kje tep da je playstation predrag, ?e ima? pa doma ra?unalnik ki je dost dra?ji - Verjetno ga nisi sam kupil pa ti zato ni bil drag Citiraj
qwerty Napisano 2. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2008 Brezveze igrce so na kompu (razn Richard Burnsa). Jest sm dal za PS2 200? zravn dobu 150 ?pilov. In mislim da kar se igranja ti?e je Playstation res fajn zadeva, ?e pride dru?ba, in da lohk mal u dru?bi tekmuje?. ?e bi pa hotu nov ra?unalnik ki bi mi podpirav vse nove ?pile(ki jih itak tako ali tako ne igram) bi dal 800-1000?. Aja pa BTW PS3 je 600? kar je ?e zmerej majn od kompa(za filme in za net mi ?ist zado??a ta stara ki?ta). Tako da nevem od kje tep da je playstation predrag, ?e ima? pa doma ra?unalnik ki je dost dra?ji - Verjetno ga nisi sam kupil pa ti zato ni bil drag sem poleti sam delal da sem zaslu?il za ra?unalnik samo jaz ga rabim poleg iger tudi za resno delo photoshop, delo s serverjem, urejenje filmov,... tko da je hitra ma?ina nujno potrebna Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 sem poleti sam delal da sem zaslu?il za ra?unalnik samo jaz ga rabim poleg iger tudi za resno delo photoshop, delo s serverjem, urejenje filmov,... tko da je hitra ma?ina nujno potrebna Photoshop in urejanje filmov tud na mojmu ?ist lpo delata:) pa je 2.5 AMD, geforce 7600, 1.5gb rama:) Me pa zanima kaj tolk resnega dela? o photoshopu? In katere film?ke si naredu, pa kater server vodi?? Citiraj
qwerty Napisano 2. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2008 Photoshop in urejanje filmov tud na mojmu ?ist lpo delata:) pa je 2.5 AMD, geforce 7600, 1.5gb rama:) Me pa zanima kaj tolk resnega dela? o photoshopu? In katere film?ke si naredu, pa kater server vodi?? morem delat s ?olskim serverjem, veliko uploada in downloada, pol rihta? kake slike ko mal splab?i ra?unalnik zarad inputa podatkov po?epne mam 2.6mhz Dual core amd athlon, 2gb ram, GF 8500gt 512MB, 320GB SATA...... In dela tak ko je treba, sicer ko kak film?ek ureja? se zna zgodit da bo zarad preobremenjenosti (ko delam sta oba cora nad 90%) nwm na vsak deset urejen film?ek po?akal za 10s in se ne bo odzival pol pa sko?i naprej... drga? pa makina leti kot je treba, sem zelo zadovoljen Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Na kratko povedano, se prav da ga poleg igrc rabi? ?e za igranje Pa ?e zmeraj trdim da je PS cenej?i:) Res da je majn uporaben ampak dost cenej?i. Sicer pa ?e mu doda? trdi disk lohk pa lih tako na PS in?talira? windows ali linux. Citiraj
qwerty Napisano 2. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2008 Na kratko povedano, se prav da ga poleg igrc rabi? ?e za igranje Pa ?e zmeraj trdim da je PS cenej?i:) Res da je majn uporaben ampak dost cenej?i. Sicer pa ?e mu doda? trdi disk lohk pa lih tako na PS in?talira? windows ali linux. se strinjam... sam je PC bolj uporabn drga? pa ?e bi bil PS malo cenej?i bi pa kar malo za?el gledat, sploh me pa zanima PSP Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 ...PS se mi zdi predrag in bv ...drga? pa ?e bi bil PS malo cenej?i bi pa kar malo za?el gledat,... A ti ni BV a je vetr drgam za?el pihat Citiraj
qwerty Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 A ti ni BV a je vetr drgam za?el pihat ?e bi bil pocen bi ga pa mel, ne dam pa 200? sam zato da bom igre igral brezveze mi je ker je za polovi?no ceno moje ma?ine Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 400? si dal za komplet nov komp? Citiraj
qwerty Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 400? si dal za komplet nov komp? 450? za ki?to AMD 64 X2 Dual Core 5200+ 2.6ghzMSI K9N Neo V3GeForce 8500GT 512MB PCI-E2x 1GB 667mhz RAM320GB SATA2 disk400W napajalnik2x NEC DVD (+/-) RW LightScribe Dual Layer (enga sm sam dal not) Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 450? za ki?to AMD 64 X2 Dual Core 5200+ 2.6ghzMSI K9N Neo V3GeForce 8500GT 512MB PCI-E2x 1GB 667mhz RAM320GB SATA2 disk400W napajalnik2x NEC DVD (+/-) RW LightScribe Dual Layer (enga sm sam dal not) ?voh ki?ta Citiraj
qwerty Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 ?voh ki?ta je ne sam ve? kaj za 450? te?k dobi? kaj takga gledal po trgovinah dobo? za 500?+ enako sam z 1gb manj rama Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 je ne sam ve? kaj za 450? te?k dobi? kaj takga gledal po trgovinah dobo? za 500?+ enako sam z 1gb manj rama Te?ko ni dobit, ker vsaka spletna trgovina prodaja, te komponente (skoraj) po isti ceni Citiraj
qwerty Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 Te?ko ni dobit, ker vsaka spletna trgovina prodaja, te komponente (skoraj) po isti ceni pa nwm jz sm to eno leto nazaj kupil Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 A ma kdo eyetoy na playstationu in za kaj vse ga lahko rabi?? A je v redu al ni? Citiraj
poky Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 Mater je dobra 6ka! ?e bi mel Playstation,bi ga mel samo zaradi Gran turisma. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 14. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2008 ka pozna kdo kak program da lahko igra? igre za PS na ra?unalniku, ker baje da obstaja :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.