qwerty Napisano 19. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2008 tolk sm js za avto dal, no mal ve? Pa si dobo sam usnjen volan, pedale in ?althebl al ?e kaj drugega? Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 19. oktober, 2008 Prijavi Napisano 19. oktober, 2008 O Don,vidim,da ma? kr G25. Jaz mam ?e Momo-ta,pa sn tudi full zadovolj z njim. Druga?e pa ja,sn prevozo kr precej dirka?in ?e,predvsem pa GTR in GTR2,rFactor,LFS,sn pa tudi Richarda vozo pred ?asom. Tak da ?e se kdaj zmenimo za kaki online,ne bi blo slabo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Deeyan Napisano 19. oktober, 2008 Prijavi Napisano 19. oktober, 2008 Pa si dobo sam usnjen volan, pedale in ?althebl al ?e kaj drugega? ti si pa za hece Celga Daihatsu Charade-ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 O Don,vidim,da ma? kr G25. Jaz mam ?e Momo-ta,pa sn tudi full zadovolj z njim. Druga?e pa ja,sn prevozo kr precej dirka?in ?e,predvsem pa GTR in GTR2,rFactor,LFS,sn pa tudi Richarda vozo pred ?asom. Tak da ?e se kdaj zmenimo za kaki online,ne bi blo slabo. Najraj prek online ?pilam LFS. Ne vem pa a se RBR da ?pilat online? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
poky Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 Ja v?asih smo ga vozli preko lana,samo ni tak zanimivo relly vozit online,kot pa kake cestne dirke ala GTR2 ali rFactor. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 ti si pa za hece Celga Daihatsu Charade-ja ja no tam dobi? cel avto z fol dobro grafiko in resolucijo + fenomenalni stranski u?inki ko ti rit trese al pa airbag v glavo rukne, tam dobi? pa sam volan, pedale pa ?alhebl za ostalo jih pa ne briga Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 21. oktober, 2008 Prijavi Napisano 21. oktober, 2008 no vidi?, pa lohk mam rally v ?ivo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 21. oktober, 2008 Prijavi Napisano 21. oktober, 2008 no vidi?, pa lohk mam rally v ?ivo Sam d mam jst ob?utno manj?o porabo ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Marko_mx-3 Napisano 21. oktober, 2008 Prijavi Napisano 21. oktober, 2008 Ni nujno da ima? ni?jo porabo Ko sem ?el na rakitno sem imel manj?o porabo kot jo imam vsak dan Citiraj
Deeyan Napisano 21. oktober, 2008 Prijavi Napisano 21. oktober, 2008 Sam d mam jst ob?utno manj?o porabo ... sam pomoje bo? ti ve? ?troma pokuru ku js benza Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 Morem re?t, da zmer bolj u?ivam v Team Fortressu 2. Dobra teamska strelja?ina, z "risankasto" grafiko. Citiraj
poky Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 Jaz pa ?e mi ?as dopu??a trenutno Far cry 2. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
kowkele Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 Jaz pa ?e mi ?as dopu??a trenutno Far cry 2. tudi jaz...s edaj je pravo vreme...vsaj pri nas na zahodu... Citiraj
x-layer Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 Trenutno je kar nekaj gu?ve s temi igrami, se pozna da je konec leta... Zdajle najve? igram Far Cry 2, CoD 4 in pa Crysis: Warhead. Sem pa danes "kupil" Red Alert 3 in komaj ?akam da pridem domov pa da ga sprobam. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Deeyan Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 js pa zdej Mtorm4x Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 30. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 men pa vse novej?e ?tekajo geforce 8500gt 512mb... ?e tko navita da se pregreva v?asih pa sam resolucijo dam na tolk ko je ekran pa vse ?teka... ka moli da dam antialaysing al ka je... pol pa tko adijo... crysis 1 mi ?teka ... tolk o tem.. ?e bi imel denar bi si kupil kako 8800gts al pa gtx Citiraj If in doubt, flat out...
x-layer Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 Ma Crysis je itak killer za ma?ine. ?e nisem videl ma?ine na kateri bi laufal na polno, pa da bi dal vse nastavitve do konca. Druga?e imam sam trenutno 9600 GT, pa mi je malo ?al da nisem ?e nekaj vrgel zraven in kupil GTX 260. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 Crysis Warhead je zelo optimiziran in laufa spodobno hitro, kar se za original ni moglo re?i pa ?etudi ima? 8800 Ultra. Citiraj
daSKAn Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 Trenutno je kar nekaj gu?ve s temi igrami, se pozna da je konec leta... Zdajle najve? igram Far Cry 2, CoD 4 in pa Crysis: Warhead. Sem pa danes "kupil" Red Alert 3 in komaj ?akam da pridem domov pa da ga sprobam. Ma? ?e kake vtise o RA3? Je za kej? Citiraj
qwerty Napisano 1. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2008 jz pa nabijam bmw challenge kdo za to da gremo online??? http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/mser...me/content.html zastonj simulacja...dejte gor pa gremo kako tekmo danes na?gat Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 Men pa ne rata enih simskov in?talirat,..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ?e pri odraranju mi eror vn me?e,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 1. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2008 Men pa ne rata enih simskov in?talirat,..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ?e pri odraranju mi eror vn me?e,... pejt v big bang pa vpra?aj kje majo simse joke nove dol potegni :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 sm ?e zrihtala. Sam ne vem zakaj mi ne registrira dodatkov v mapci download :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 18. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. november, 2008 Dol dobil NFS Undercover... CRAAAAAP na najslab?ih nastavitbag ?teka... na forumu tut berem ko majo 9600gt 1gb kartice pa nwm kake ati radeone da jim fps ful na trenutke padajo... bom probal ?e GTA IV za PC pa sporo?im... Citiraj If in doubt, flat out...
wiperboy Napisano 18. november, 2008 Prijavi Napisano 18. november, 2008 jaz sem pa kon?no le do?akal moj red alert 3 samo kaj ko sem ga v enem popoldnevu z rusi obrnil Citiraj gremo na?i.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.