Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

qwerty

Priporočeno sporočilo

ucer kupu volan od thrustmasterja ferrari za 50?

in je noroooooooo :D res je da nima sklopke menjalnika... sam vazn da ni tipkovnca

(pa ne odlomt kj prevec dnarja za ta jajca k se res ne splaca)

aia a igra kdo Grid? mam pr driftu rekord ene 70mio :P

vidi? na GRID sm ?e ?ist pozabu, morm probat kok je kej driftat na volan :bravo:

mogo?e kdo ve kdaj pride 2-jka?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

V prvem ?etrtmese?ju predvideno izideta SHIFT2 in TDU2, kmalu zatem DIRT3, o samem GRIDU2 pa tudi na ofi?l sajtu ni nobenih podatkov <_<

Jaz sem kake 2 dni nazaj probu driftat z volanom rx-7 ko...in sem po kaki minuti obupu...total nevozno...sej drga? itak nisem prista? drift tehnike,ko da... :D

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

V prvem ?etrtmese?ju predvideno izideta SHIFT2 in TDU2, kmalu zatem DIRT3, o samem GRIDU2 pa tudi na ofi?l sajtu ni nobenih podatkov <_<

Jaz sem kake 2 dni nazaj probu driftat z volanom rx-7 ko...in sem po kaki minuti obupu...total nevozno...sej drga? itak nisem prista? drift tehnike,ko da... :D

glede driftanja mi je najbolj? uspeval S Subarujem in Nissanom ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Men je pa z BMW-jem... aja ... a to o igrcah govorimo? :blush:

DA :D u reallity ?e nism mel nikol zadnjega pogonca v rokah :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ken block :bravo::bravo::bravo::bravo:

drgac se pa z RX7 u gridu najbol drifta sam na izi mors z gasom

Sej problem je bil v tem, da je ?iv?na ko sam hudi?, sam da se gasa dotakne? :hudicek: NO sej zadev?no sem pre?tudiral,pod nujno mora? vklopiti TC in je nekako bolj igrabilno in malo manj ?ivce parajo?e :bravo: Skor ?e malce ve? u?ivam v driftanju, sam ?e ne bi blo to vse ko hitro <_< kar sam do?ivim motion blur v o?eh :punk:

Hehe, rFactor rulz :punk:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e koga zanima nardim cel vozni park slik iz rFactor... :P Vse kar imam... Tudi Block-ovo prvo Gymkhana imprezo imam, Yugo, Zonda, Gallardo, Evolution 9, Mazda 6, Skyline R34, AE86, Camaro SS, Civic, Corvette, BMW V10, 997 Porsche, Corsa GTi, Nismo R34GTR, NSX, Hummer,... Pa ?e neki gokart-i so,... Svega i sva?ta bi rekli sosedi :D Najraj mam pa 2008 Imprezo Block edition :blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 1 mesec kasneje...

Test Drive Unlimited 2 - super zadevica, kjer si prakti?no omejen le z oceanom okoli otoka (Havaji in Ibiza). Tudi dirka?ki model je kr okej in dale? od arkade. Ker na PC-u ni GT-ja je tole ?e najbolj?i pribli?ek samo ra?unalni?ki nasprotniki bi lohka bili mal bolj zahtevni. Aja pa brez volana s FFse tega ne lotit, ker bo eno smo preklinjanje in se vam bo zadeva zagnusila.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Test Drive Unlimited 2 - super zadevica, kjer si prakti?no omejen le z oceanom okoli otoka (Havaji in Ibiza). Tudi dirka?ki model je kr okej in dale? od arkade. Ker na PC-u ni GT-ja je tole ?e najbolj?i pribli?ek samo ra?unalni?ki nasprotniki bi lohka bili mal bolj zahtevni. Aja pa brez volana s FFse tega ne lotit, ker bo eno smo preklinjanje in se vam bo zadeva zagnusila.

a NFS shift si probal ?
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

a je ?e kdaj kdo probal Live For Speed S2 .. morm re?t da je res za svoje cajte ful razturu ... zdej ga ?e mal konkurenca lovi ?eprou je ?e use dost realisti?no ... proti koncu leta pa mislim da lahko pri?akujemo novo progo, wv scirocco, in pa konkretne nadgradnje fizike, obrabe gum itd. ve? si lahko preberete na http://www.lfs.net/ ali pa se nam pridru?ite na slovenskem forumu http://www.lfs.si/tabla/ :)

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tazadnji dober NFS je bil zame Porsche pol je ratal pa ena arkada in mi je bil ?ist mim tko, da nisem ve? probaval...

probaj shift, mene je prisili v "hunt" za logitech G25/G27 (ceprav ga se nimam).

ce si igral GT lahko primerjas (jaz nisem :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

probaj shift, mene je prisili v "hunt" za logitech G25/G27 (ceprav ga se nimam).

ce si igral GT lahko primerjas (jaz nisem :)

Tud js imam NFS SHIFT in je ql za furat.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

A ?e v igrcah divja? si pol tud kvalificiran za divjaka :ne vem:

Itak, ?e pa ne verjame? pa Lojza vpra?aj.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 3 tedne kasneje...

V?eraj sem nabavil now ?pil, po dolgem ?asu. Shogun 2: Total War, strategija.

Meni ?e Medieval 2 ?trajka toliko, da se ne da igrati. Je bil pa Shogun total war edini ?pil zaradi katerega sem nezavedno ?pilal skoraj do jutra. Samo ?e to potezo, samo ?e to sezono. Ah da vidim kaj bo naslednjo sezono. OK zanimivo, bom ?e to prestavil.... Kaj za vraga petelin sredi no?i kikirika?!? :blush:
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.