daSKAn Napisano 8. december, 2011 Prijavi Napisano 8. december, 2011 Zdej ko mam spodoben PC, sem spt za?el ?pilat Shogun 2. Alexander, Cezar, Napoleon, Ghengis Khan majo samo sre?o, da sem se tok pozen rodil.... ne bi oni sfolgal mojih epskih taktik. Tripa me na polno pri tem ?pilu, driblat mal diplomacijo, in potem ?tudiratt taktike v epskih bitkah.... zan? pono? nisem spal, ko sem ?tudiral vse mo?ne taktike. Citiraj
Symon Napisano 9. december, 2011 Prijavi Napisano 9. december, 2011 Tripa me na polno pri tem ?pilu, driblat mal diplomacijo, in potem ?tudiratt taktike v epskih bitkah.... zan? pono? nisem spal, ko sem ?tudiral vse mo?ne taktike. Prvi Shogun Total war je edini ?pil zaradi katerega sem ?el spat ko je za?el kikirikati petelin in sploh nisem opazil koliko je ura. "Samo ?e to sezono, ah dajmo ?e tole bitko, mah tole morem prestaviti, da ne pozabim jutri..." Prvi? in zadnji?. Citiraj
daSKAn Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Jest sem cel zasapn zdej, spet se je Shogun zavlekel. Glih je pozna ura in gre najbolj za nohte, pa je treba ?e to krizo re?it, pa to bitko spelat.... Sam kok je fajn, ko ti uspe eno fajn bitko zmagat, ko ima nasprtnik ve? in bolj?e enote, jaz pa le, kot bi rekel Wilde, only my genius!! Citiraj
Deeyan Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=uQ8JxPjirQg Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 V GT5 je lep?i avto pa mislim, da imam celo dve ali pa mogo?e 3. Ena je serijska (?eprav japonska verzija po perfomansah nekje na ravni "na?ih" 2.5 V6) ena je pa navita na ene 210hp. Tko za foro. Pa ?e solidna predstavitev avta je. Vidim, da bi rabil PS3 priklopiti na PC pa snemati kake scene. Aja pa mislim, da imam nekaj strani nazaj v tej temi prilimano fotko svoje 323F. Citiraj
Deeyan Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 citiram iz predstavitve: "It was more fun to drive than many sports cars. The fact that Mazda introduced a sports sedan of this quality in the mid 90's when Honda was dominating in compact sports models, is a notable fact to bear in mind. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 2. marec, 2012 Prijavi Napisano 2. marec, 2012 Naklju?no padel mimo enega Mazda?a (Jo?a?)RUF se v bistvu super pelje ko se navadi?, kar je razvidno iz fotkeImpreza 22B res leti, temu jaz re?em "ljubiteljsko vo?ena Impreza"Lep detajl ImprezeIgra?a z namensko podrtimi kolesiKi ima legendarne feltne (pazite detajle!)Pa ?e en izlet v London Citiraj
Deeyan Napisano 13. marec, 2012 Prijavi Napisano 13. marec, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 23. maj, 2012 Prijavi Napisano 23. maj, 2012 evo ?e par fotk iz enga drift game-a, ki sm si ga downloadu u?eri (se ?e vnaprej opravi?ujem za slabo kvaliteto slik, bo naslednji? bolj?e ) fino ogreti diski pa ?e mal mazdojcev izgleda kot, da bo crash ampak je ?lo lepo mimo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 23. maj, 2012 Prijavi Napisano 23. maj, 2012 Kjer ?pil je tole ?e smem zvedt Citiraj
Deeyan Napisano 24. maj, 2012 Prijavi Napisano 24. maj, 2012 tole je pa Ferrari Virtual Race z drift mod-om Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 24. maj, 2012 Prijavi Napisano 24. maj, 2012 hihi... na? superminister ?iga Turk je neko? programiral igrice o ?vercarjih. http://slogamedev.tumblr.com/post/41691538...-slovenske-igre Citiraj
Symon Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 ?e tri tedne in si bomo verjetno ogledali kar tri, mogo?e ?tiri lokacije iz Gran Turisma 5. Tole vasico, Arhweiler: Spali bomo v tem hotelu v ozadju in se furali po tej pisti, jaz celo s prakti?no istim avtom: Obenem si bomo verjetno ?li ogledati ?e Spa Francorchamps (stran oddaljen 130km): Teoreti?no bi se lahko ustavili ?e na kavici/Red Bull-u v Red Bull Hangarju v Salzburgu: Citiraj
Danny Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 aja symon kako kaj gt academy Citiraj
Symon Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 aja symon kako kaj gt academy A ti si prijavljen kot Angle? al kako? Jaz ne ?pilam. Citiraj
Danny Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 A ti si prijavljen kot Angle? al kako? Jaz ne ?pilam. js sm se prjavu kr pod anglijo,sej to je samo za download pole igra? z tvojim acountom btw kak nick name ma? na PSN-ju? Citiraj
Symon Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Symonsi84 A ima? ti kak volan in bluetooth slu?alko? Zdajle ?e nisem s prijateljem ?pilal zelo dolg cajta. pa je cel ?ur klepetati in furati na polno. Citiraj
Danny Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 mam volan razen mic. razen ?e ne deluje kr od telefona za prostoro?no Citiraj
Symon Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 mam volan razen mic. razen ?e ne deluje kr od telefona za prostoro?no Ja bluetooth slu?alka, to je to. Citiraj
jures Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 A na dopust tud hodi? v igrici? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 A na dopust tud hodi? v igrici? Nisi dobro prebral a? Sicer pa enim vsak vikend isto morje, prikolica (pa ne samo zato ker je nimamo ampak ker nas pa? ne gane), in bahanje na forumu z vremenom drugim pa? raje enkrat na leto kaj njim zanimivega. Kako bi pa bilo, ?e bi bilo vsem ista lokacija za dopust zanimiva? Gu?va ane? Citiraj
jures Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Nisi dobro prebral a? Sicer pa enim vsak vikend isto morje, prikolica (pa ne samo zato ker je nimamo ampak ker nas pa? ne gane), in bahanje na forumu z vremenom drugim pa? raje enkrat na leto kaj njim zanimivega. Kako bi pa bilo, ?e bi bilo vsem ista lokacija za dopust zanimiva? Gu?va ane? joke stari... brez skrbi, nismo zape?karji ?e to misli?. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pantlar Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Vozi kdo iRacing http://www.iracing.com/.Na SloRacing portalu imajo organizirano MX 5 prvenstvo.http://www.slo-racing.com/index.php/forum/67-iracing-mazda-mx-5-prvenstvo/.Za GT5,moj nick pantlar62.Virtualno ne vozim ze dooolgo.Za?el sem z Grand Prix Legends,http://www.youtube.com/watch?v=cYNytizUJV8&feature=related,zasvojen do konca , GTR, GT 3,4,5, netKarPro in nazadnje iRacing.Sedaj ?akam http://www.assettocorsa.net/?lang=en.Symon, lepe fotke. Citiraj
Baby Viper Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Zanimivo, da je tut v sloveniji kaj tazga.. Bi bil cajt, da si kupim nek ra?unalnik pa mal sprobam Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.