IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz sem danes izkoristil lep, vetrovni dan, da malo koleno "utrdim". Na srečo ni z njim izgleda nič hujšega, saj sem z lahkoto prehodil to razdaljo.😊 Res, da ni bilo veliko višinskih metrov a vseeno. Komaj "čakam, da grem zopet na kolo. 💪
-
Če bi naredili eno dobro turbo benzinsko, rahlo elektrificitano šestvaljno varianto, zakaj pa ne? Aja, pa lepa bi morala tudi bit. Pa rdečo barvo bi morali še vedno nudit. Sam načeloma nimam nič proti čajnezom, saj imamo itak že pol stvari narejenih pri njih.
-
Se tega nabere k dreka...glej-že klime so 4...in vsak daljinc ima dve AAA...vsi ostali daljinci za HiFi,3x zunanji senzorji za vreme,temp...senzor ta CTC-TČ,taščinaPC miška,hčerina,moja HTPC-tipkovnica.... Pa,da ne začnem z radiji,k jih zbiram (glej temo Stara tehnika-Hi-Fi,računalniki,elektronika...)-tisti ki so zunaj "za okras"-ti vsi 100% delujejo in so pripravljeni za akcijo... Tega je pri meni res k dreka😅 Seveda se poizkušam vemu izogibati,kjer nima smisla-npr. tipkovnica za family-PC,k sem hotel malce boljšo Logitech z osvetlitvijo...in k je vse fiksno,sem vzel na USB-kabel... Miška je pr HTPCju MX-Enyvhere 2S,pr family-PCju pa MX Master 3S imata vgrajeno baterijo...samo se mi ne dopade tako,k ko e baterija fuč...😕
-
Zelo hitro bodo šli narazen, če ne bo furala ta naveza in kot kaže ne fura dobro, da že zdaj iščejo rešitev med Čajnizi. Od tu, do prodaje Kitajcu, ki rabi le in samo ime je pa zgolj korakec. Resno vprašanje - kdo od forumašev bo še kupoval Mazde, če bodo dizajnirane in izdelane na Kitajskem?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.