Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je matej mx3 napisal:

meni najlub?a igra je pa Batllefield 2. Jo je ?e kdo igral?

?e kr dosti preigral ja,dobra stvar. :bravo:

je kowkele napisal:

Jst sm pa zej v temu dezu igral ta novo MOHA: Airborne. Kr dobra..

Dobra ja,samo prekratka,sn jo ?e obrno. ;)

je Allyssa napisal:

OMG!!!!! najdla sm mazdo za moje simske,..sicer 3kico,..ampak ajde

No,bojo Simsi kon?no meli pravi avto. :lol::bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

mhm,..mislm da sm najdla tud rx-8,..ampak tem francozom n? ne verjamem,..razumem pa tud n? razn rx-8 :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Francozom?? ?zmeden? A nima? angle?kega ?pila?? Ali so Simsi tam na po?itnicah? :lol: Druga?e pa itaq,da vzame? RX 8 za Simse. :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano
  je poky napisal:

Francozom?? ?zmeden? A nima? angle?kega ?pila?? Ali so Simsi tam na po?itnicah? :lol: Druga?e pa itaq,da vzame? RX 8 za Simse. :bravo:

ne francoski forum je <_< ker tud tm igrajo simske in delajo nove predmete zanje :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je kowkele napisal:

Jst sm pa zej v temu dezu igral ta novo MOHA: Airborne. Kr dobra..

LP

Tako kot tudi Poky prav je zadev v redu samo ob?utno prekratka :(

Pripravljam se, da bom namestil Visto in za?el igrati Bioshock - prvi res pravi DX10 ?pil.

33112_1.png

Napisano

Se ?e slinim, ko gledam trailerje - samo, da ne bodo samo igralnost zagnojil

33112_1.png

Napisano
  je Boss napisal:

Pripravljam se, da bom namestil Visto in za?el igrati Bioshock - prvi res pravi DX10 ?pil.

Jaz mam Visto,pa tudi Bishock sn ?e sprobal,pa ti morem re?t,da je zadeva res huda. :bravo: Tako posebno srhljivo vzdu?je je not,pa muzika,pa tiste pun?ke krvave,ki se ti prikazujejo.....brrrr,te kr zmrazi,samo je pa dober ?pil.

BTW-ko bo? vido bolj na za?etku eno "vlko ?ival",se bo? prav nasmejal....vsaj jaz sn se. ;)

Ti?a vun!!

Napisano
  je Alex napisal:

Pa v kak?nem jeziku se tukaj pogovarjate?Ne razumem en k..zo. :whatever:

A mislis "trailer, ql " etc. ?

je poky napisal:

Jaz mam Visto,pa tudi Bishock sn ?e sprobal,pa ti morem re?t,da je zadeva res huda. :bravo: Tako posebno srhljivo vzdu?je je not,pa muzika,pa tiste pun?ke krvave,ki se ti prikazujejo.....brrrr,te kr zmrazi,samo je pa dober ?pil.

BTW-ko bo? vido bolj na za?etku eno "vlko ?ival",se bo? prav nasmejal....vsaj jaz sn se. ;)

A je dobra? Samo jst pa ne bom se sel na dx10...bom se nekaj casa zulil DX9 z mojo 7600GT(dokler bo slo seveda). Pocakal, da se se malo popravijo pa pocenijo komponente-grafe.

Napisano
  je kowkele napisal:

A mislis "trailer, ql " etc. ?

A je dobra? Samo jst pa ne bom se sel na dx10...bom se nekaj casa zulil DX9 z mojo 7600GT(dokler bo slo seveda). Pocakal, da se se malo popravijo pa pocenijo komponente-grafe.

Se ti ne spla?a, ker ti itak grafa ne podpira DX10 tako, da bi ti tudi v primeru Viste vse skupaj laufa samo na funkcijah DX9

33112_1.png

Napisano

poky kaj ko bi ti malo mene oskrbel z temi igricami kaj ..... :ne vem: gtr, toca 2, moha airborne in podobne kdaj bi blo to mo?no??????

gremo na?i.....

Napisano
  je wiperboy napisal:

poky kaj ko bi ti malo mene oskrbel z temi igricami kaj ..... :ne vem: gtr, toca 2, moha airborne in podobne kdaj bi blo to mo?no??????

a te ?e ni oskrbel? a se nista ?e kar nekaj ?asa nazaj dogovarjala? vsaj za toca 2 vem, no.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano
  je suicidal napisal:

a te ?e ni oskrbel? a se nista ?e kar nekaj ?asa nazaj dogovarjala? vsaj za toca 2 vem, no.

hehe...kaj se tlele vse dogovarja pa n? iz tega :D

je qwerty napisal:

jz tui mel kake igreeeeeeeeeeeeeeeeee :hohoho: resno sam ko sm v celju :(

hop na bus ali vlak,...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je wiperboy napisal:

Ja pokli?i me,pa se boma zmenla kak kaj delama,pa kdaj mama cajt,pa ki se dobima,pa jih bo? mel. ;) Sicer pa ki te hodi???Ni? te ni ve? za videt ali ?ut. :whatever:

je Allyssa napisal:

hehe...kaj se tlele vse dogovarja pa n? iz tega :D

Ja ne?? :P

Ti?a vun!!

Napisano
  je poky napisal:

Ja pokli?i me,pa se boma zmenla kak kaj delama,pa kdaj mama cajt,pa ki se dobima,pa jih bo? mel. ;) Sicer pa ki te hodi???Ni? te ni ve? za videt ali ?ut. :whatever:

Ja ne?? :P

khm,...?e vedno ni ne uradnga povabila iz Kp niti iz Mb :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

sam ally ni slaba ideja da bi ?u jz na vlak al pa bus :bravo: sam ko bi se pomoje namest v mb pelu v lj :D:hohoho: se morm iz fake blond nazaj v brown spremenit :P

If in doubt, flat out... 

Napisano
  je Allyssa napisal:

khm,...?e vedno ni ne uradnga povabila iz Kp niti iz Mb :hohoho:

poky to je sli?ati kot izziv kaj bomo glede tega nekaj v mariboru ha kaj pravi?????

bobi???

pa ti z albansko mazdo mx3 :P

nekaj bo treba organizirati in izdati URADNO povabilo!!! :bravo:

gremo na?i.....

Napisano
  je wiperboy napisal:

poky to je sli?ati kot izziv kaj bomo glede tega nekaj v mariboru ha kaj pravi?????

Ja kot sn reko,pokli?i ko bo mel cajt. ;)

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.