qwerty Napisano 26. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. september, 2007 ka se ?e dobi kje na ?rn prostreet mogo?? Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 ne da bi jest vedla.. vsaj za PC ne druga? bi ga pa tut jest mela... Citiraj
poky Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Qwerty-1.11. je datum izida. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 26. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. september, 2007 ja 1.11 za evropo pa 31.10 za zda sam ?e ga pa ?e ?pilajo pa nekteri so ga kot promocijo ?e dobl to ni fer na netu so sam screenshotsi, teaserji, trailerji,... sam tapravga fajla ni ?e najdem kaj prpopam link klele pa si lahka vsi dol potegnete sam ne okol pravt najdo sam tole http://www.torrentspy.com/search?query=prostreet bo pa? trepa ?e kake 1/2 do 3/4 mesca po?akat pol se bo pa ?e mogo? kaj dobil carbon sm mel ?e skor en mesec pred uradnim izidom Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 ej veliki si stestiral ma?ino v 3d mark 06 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Qwerty-pa nisi ti neki ?lan kake razvijalske skupine,da bi mesec dni prej dobo testni primerek...... Pa tudi za kaki gejmerski cajtung ne dela?,tak da kr lepo ?akaj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 27. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2007 ej veliki si stestiral ma?ino v 3d mark 06 ?e bi na?el program, si lahla pa v visti testira? kako ma?ino ma? in ti jo oceni. men jo je oceno prvi? 4.9, drugi? pa 5.0?uj klopko a da? ti men link ke si dl-jam Qwerty-pa nisi ti neki ?lan kake razvijalske skupine,da bi mesec dni prej dobo testni primerek...... Pa tudi za kaki gejmerski cajtung ne dela?,tak da kr lepo ?akaj. mal poglej na bitLord-u al pa Utorrent-u. bo? vido da se bo ene pol mesca prej pojavil za dl-jat se grem za pepsi stavt Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Evo ti Qwerty,tu ma? LINK do zgoraj omenjenega programa. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 27. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2007 uporabljam visto enterprise pa za enkrat ?e 32bitno ker se dobiva 64 bitna ?e najde? za visto ne za xp ali 2000 Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Ja madona....se vidi kolk si star,pa da doma ?ivi?.......ti je treba vse k nosu prnest..... ?e si taki internet freak,malo pobrskaj pa najdi ne! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Za vse petrolheade je tale dirka?ka simulacija res dobra - OK pustmo, da so samo BMW M3 ampak je pa fizikalni model odli?en, ?e posebej, ko izklopi? vsa pomagala tipa TC in EPS in do konca nastavi? Force feedback na volanu. Drift all the way - bi si kar bimmerja kupil BMW M3 Challange Aja ?e zadnji in za nekatere najve?ji cukr?ek - igra je popolnoma ZASTONJ Za Qwertya pa predlagam Sega Rally 2007, dobra arkadica z dobro grafiko in efekti, ki ti dobro pretrese zmogljivosti grafi?ne kartice. Citiraj
poky Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Boss,to pa poznam,hehe,smo preko neta ?e na?igali takoj,ko je stvarca ven pri?la! Pa je res dobra zadeva ja,valjda,?e je Simbim zraven ne? Sploh driftat se da ko sam hudi?. Dobi pa se tudi ta zadeva kot mod za GTR2,to ?ele mor? sprobat! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 29. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2007 zdele ?pilam bmw m3 challenge kr na tipkovnco ko se mi ni dal volana prklaplat stari izklopm vse sisteme (dsc, TC, abs) pa vklopm damage driftam vse ovinke kr na tipke pa multi sm mal prek neta probval pa nbedn ne zna furat vsi sam po kameju ?e bi ?u kdo dirkat sem takoj za Citiraj If in doubt, flat out...
zemir Napisano 29. september, 2007 Prijavi Napisano 29. september, 2007 zdele ?pilam bmw m3 challenge kr na tipkovnco ko se mi ni dal volana prklaplat stari izklopm vse sisteme (dsc, TC, abs) pa vklopm damage driftam vse ovinke kr na tipke pa multi sm mal prek neta probval pa nbedn ne zna furat vsi sam po kameju ?e bi ?u kdo dirkat sem takoj za Kam a gremo kr u raceland Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
qwerty Napisano 29. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2007 ja bi ?u sam nimam prevoza Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 29. september, 2007 Prijavi Napisano 29. september, 2007 Moja ena najlup?ih je pa ?e zmer AOE II, bi jo loh kdaj prek neta od?pilal mogo?e, ?eprov pol bom hitr zgubu, nism nek ekspert! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
alby46 Napisano 29. september, 2007 Prijavi Napisano 29. september, 2007 ?e bi res radi dobil taprav filing dirkanja, prehitevanja in vsega fenomenalnga kar spada zravn si dobte grand prix 4, seveda jo je treba mal predelat k je mal stara ?e, sam se vse dobi na netu vsi dodatki!!! GRAND PRIX 4 RULEZ Citiraj
Guest BrainY Napisano 30. september, 2007 Prijavi Napisano 30. september, 2007 jao.. nabijam Moto gp3 na slu?benem laptopu.. druga?e pa v pri?akovanju Call of duty 4 (ste kaj e-vojaki?) Citiraj
matej mx3 Napisano 30. september, 2007 Prijavi Napisano 30. september, 2007 (ste kaj e-vojaki?) ve? da samo zadnje ?ase zeloooo malo. me ?as zabava Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
qwerty Napisano 30. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 30. september, 2007 Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 1. oktober, 2007 Prijavi Napisano 1. oktober, 2007 (ste kaj e-vojaki?) Itaq! V?asih smo kr dosti nabijali Call of duty 2,Counter strike source,?e stari Enemy territory,pa tudi ?e Unreal tournament,pa sva?ta skratka! Zadnje cajte res skoraj ni?,ker ni ve? cajta. Druga?e pa si probal ?e novi Moto GP 07? ?e bolj?a zadeva od 3ke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 1. oktober, 2007 Prijavi Napisano 1. oktober, 2007 sploh nisem vedel da obstaja.. te lahko prosim za duplikat? plisss (dobi? tortico ) Citiraj
Symon Napisano 1. oktober, 2007 Prijavi Napisano 1. oktober, 2007 Evo pa da ?e jaz napi?em kaj igram. Sicer zelo malo ker ni ?asa ampak sem ter tja pa zalaufam zadeve ki jih imam na PCju. -Operation Flashpoint (e-vojaki v najbolj realisti?ni obliki ) -Myth 2 z nekaterimi modi (celotne stopnje od Myth 1) -Half-Life 2 imam ?e na PCju ampak ga nisem zalaufal ?e zelo dolgo ?asa -Tropico (ko si za?elim vladati sanjskemu otoku. Zdajle sem pogledal na polico, na njej imam ?e Swt4 (ki pa je veliko te?ji kot Swat3, ki sem ga preigral podolgem in po?ez. Huda ?pila druga?e. Mogo?e ga bom in?taliral spet na laptopa. Na PS2 pa samo GT4, (imam pa tud GT3 za PS2, GT2 in GT1 pa lahko igram kar na PCju) nekaj ?asa sem imel Test Drive Unlimited pa se mi je zameril ker nima podpore volanu pa ?e arkada je,?eprav lepa in zanimiva (sanjske hi?e, ogromen otok, svoboda...) eden najbolj?ih ?pilov kar sem ga igral je pa Final Fantasy X in X-2. Citiraj
poky Napisano 1. oktober, 2007 Prijavi Napisano 1. oktober, 2007 sploh nisem vedel da obstaja.. te lahko prosim za duplikat? plisss (dobi? tortico ) Ni blema,re?i kak bo? mel cajt,da se dobima.Jaz delam ta teden popoldne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.