qwerty Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 alo poky a bi lahk mal pogledu ki se da dobit crack za san andreas, ker ne znam rusko (razen letecky muser - lete?a kanta ) googlam ?e uro pa pol Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Vse cracke,trainerje,mini imige in podobne zadeve dobi? vedno TUKAJ! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 tnx poky sem ga zdej takoj najdo Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 tnx poky sem ga zdej takoj najdo Zdej ti je pa ?e tolk pomagal da si Poky zaslu?i enega kaj prav? ? Si ?e kej navil ki?to al ?e ne Jaz sm svoje ?e malo sprobal Lepo se navija z orginal CPU hladilnikom z lahkoto iz 333 na 415 FSB pri 1.4V in Ram seveda iz 667 na 1077ve? pa ko zamenam hladilnik:D Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 Jaz ?e ko sn kupoval komp,nisn hoto met box hladilnika,ampak sn dopla?al za drugega z 12cm ventom. Za rezervo pa?,ker sn tak vedo,da bo mogo ?vicat! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
matej mx3 Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 nekaj me zanima. bi kdaj mazda?i med sabo zaigrali CoD2 preko neta? ?e se bomo zmenli bom probal zrihtat server da bomo samo mi gore kaj mislite? Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Guest BrainY Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 nekaj me zanima. bi kdaj mazda?i med sabo zaigrali CoD2 preko neta? ?e se bomo zmenli bom probal zrihtat server da bomo samo mi gorekaj mislite? nimate za burek sicer ?pilam cod1 ampak se bi vseeno potrudil Citiraj
poky Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 ?e bote kandidati,se lahko zmenimo,pa jaz postavim server! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 se strinjam Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 7. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 ?e bote kandidati,se lahko zmenimo,pa jaz postavim server! jaz sem takoj za Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 ka zdej je pa kr mrk jz bi z kom rad cod2 ali 3 nabijal prek neta ?e ne pa vsaj bmw m3 challenge da enga nabri?em he's gonna eat my dust Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 povej na ker server uletim da te parkrat ?icnem COD2 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 ja nwm ko so skor sami profiji gor Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 s5 neki izgovori he he Se boji? da bi te premagal ker program ma? za serverje -All seeing eye (tega mam jaz) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 jz mam kr multi player cod2 mam dve ikone na namizju singleplayer pa multiplayer Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 mali u?it se bo treba za?et ne pa igrce igrat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 mali u?it se bo treba za?et ne pa igrce igrat He he Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 mali u?it se bo treba za?et ne pa igrce igrat Qwery bod sre?en, da Ally ni tvoja mt Citiraj
LabiGT Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 to pa govori ona, k se uci pol ure pred izpitom @allyssa: ti prav dogaja, ko mu reces "mali" a ne? priznaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 ally moja mat ste znorel vsake pol ure bi za mano v jezer letela (pa ona bi na suhmu ostala ) sam je pa tut dobra plat da bi mafine pa tortice vsak dan jedo Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 mali u?it se bo treba za?et ne pa igrce igrat He he,mama Ally,ki ?pila Simse. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 HMMM ?e sm po?ten bi jaz ostal pri igricah in da bi bla Aly ne mami ampak sosedova h?erka Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 HMMM ?e sm po?ten bi jaz ostal pri igricah in da bi bla Aly ne mami ampak sosedova h?erka ti ga bo? pa najebu ko se bo gro?nja od ally uresni?la sam ne na men ampak na teb Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 HMMM ?e sm po?ten bi jaz ostal pri igricah in da bi bla Aly ne mami ampak sosedova h?erka Klopoko,Klopko......kaj bo s tabo..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 sej pravim da ga nese na kriva pota Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.