Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A v Simsih ali v real life? :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

v RL :D

btw,..v simsih mamo novo bebiko,..generacijo 7,..slaba sm,..v enmu mescu skor n? igrala :(

aja,..sj se v simsih tud sfajtajo,..sploh ?e jim gre k?n sim na ?ivce,..jih pa za?uda ne spodbujam k nasilju :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Dvomim...... :whatever:

:lol:

Ti?a vun!!

Napisano
Objavljena slika

Ti?a vun!!

Napisano

js sm na moje simske ful navezana,..pa ?e hvala bogu smo se kon?no znebil grdih genov k so se vlekl iz druge generacije :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

A si jih me?ala z ?tajerskimi Simsi? :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

itaq da smo za.. edino kak?en dan bom ?e mogel potrpet.. sem brez ra?unalnika.

...je sprobal ?e kdo cod4 demo?

Napisano

moj so?olc ga je pa prav klub temu da je demo, bolj?i od vseh treh prej?njih skupi :bravo:

If in doubt, flat out... 

Napisano

uf,..mene pa ful firbc matra kaj bo nasledn dodatk za simse,...se mi zdi da ?e prou nimajo kej pogruntat ve? :ne vem: :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

The Sims-car dealer edition. :bravo::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

hehe,..ma ne,..to loh ?e zdj,..avte majo pr night life,..open 4 biznis pa loh odprejo ?tacuno in prodajajo avte :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Evo nove slike stare beybe, ki jo najraj vozm :bravo: predelave so bile izvedene na amortizerjih (spu??en), ter na turbotu. kon?na za 26km/h ve?ja :hohoho: ve? se pa ?e ne da ve? :jupiii: v realnosti bi blo ?e kabummm :P

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ti izpit najprej naredi. :P

Ti?a vun!!

Napisano

MMMM COD 2 ...bi lahko res igrali...sm dobil koncno stanovanje v LJ...mam internet..JUPI :bravo::)

Mi smo igrali preko Hamatchija...

Se zmenimo pa se bo streljalo

Napisano

joj,..kaj je blo u?er,..grem gledat moje simske po parih tednih,..pelem ata pa mamo na dopust na Twikkii Island,...da se mal spo?ijeta,...mamo po?itni?ko hi?o tm,...me pokli?e frendica,..pustim simske brez nadzora,..pridem nazaj in vidm da je tre??la strela,..pol vrta je pogorel predn mi je ratal gasilce poklicat,..bemu sunce <_<

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

joj,..kaj je blo u?er,..grem gledat moje simske po parih tednih,..pelem ata pa mamo na dopust na Twikkii Island,...da se mal spo?ijeta,...mamo po?itni?ko hi?o tm,...me pokli?e frendica,..pustim simske brez nadzora,..pridem nazaj in vidm da je tre??la strela,..pol vrta je pogorel predn mi je ratal gasilce poklicat,..bemu sunce <_<

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:
Napisano

He he Ally,kake probleme ma? ti. :lol: ?e dobro,da se ti niso nekontrolirano razmno?ili. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

He he Ally,kake probleme ma? ti. :lol: ?e dobro,da se ti niso nekontrolirano razmno?ili. :P:hohoho:

To bi se zgodil ?e bi tebe ponesre? predoug pustila v bajti :P:danzoman:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha, ja, seveda...   Ob prvem snegu se na Ravbarkomandi zataknejo trije Bolgari in trije Romuni s kombiji na zlizanih letnih gumah in potem imaš lahko ti zadaj za njimi gosenice, pa boš vseeno "na srečanju"...
    • Zdaj pa samo da malo burja potegne...
    • Paštete so čist ok, letne gume danes v tem soncu pa tudi Tk da za tole temo je vse uredu, če le to ne pomeni, da ker jejo paštete zdaj še bolj cijazijo ali pa nalagajo več stiropora na strehe:
    • Po nekem toku dogodkov sem rentacar dobil mx-30. Plastika se disi po novi, 4000km je mela. Doseg ob prejemu 195km, doseg na AC po cca 20km hitrost 100-120 135km....doseg na cilju po cca 70km (zadnjih 10km mesto) 70km....   Nazajgrede sem ze moral imeti polnjenje (vmes ko je mirovala) ampak skupaj 150km pot pa ze v mislih kje bom.... Ker nisem rezerviral tega avta oz samo mini compact za kratko razdaljo, nisem niti pomislil da moram razmisljat o temu, pa sem moral zvecer po sluzbenih zadevah se odpeljat do shopping centra, nisem niti vedel a je kabel itd, no bil je, placal 2€ in dofilal   Nazajgrede zelo podobno dosega se 60km od nafilanih 200km. Kako rentacar smatra vrnjen avto s 'praznim tankom' za strom pa ne vem   Zdaj bo pa kdo rekel zakaj renta car za tako kratko pot....orly - Les Clayes taxi 140€ v eno smer, pa rabis se taxi do sihta vsak dan pa se nazaj. Rent a car 90€ komplet (kerkol avto te klase)    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.