KAALman Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 http://cgi.ebay.de/1967-BUICK-WILDCAT-COUP...1QQcmdZViewItem Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 sam je pa dober car sam k nima M na havbi Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 19. september, 2007 Prijavi Napisano 19. september, 2007 He he,dober avtek! Samo ne vem ?e bi bil v?e? na?i Divji ma?ki! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Ah nima hemi-ja not Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
wildcat Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 Vse kar je "wildcat rula" Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Boss Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 a zame je pa pol nekaj takega Mustang Boss Pa ?e link Citiraj
suicidal Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 zame pa nekaj takega: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 zame pa nekaj takega: ta reklama mi je smesna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 LOL Citiraj If in doubt, flat out...
Catya Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 ooo me likes da CAt p.s. sam reklama pa res ni na mestu no....se delat norca z nekaj zarad ?esa umre ful nedol?nih ljudi.... a je to res uradna reklama?! lpp K Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
nomisDJ Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 zame pa nekaj takega: Citiraj
suicidal Napisano 20. september, 2007 Prijavi Napisano 20. september, 2007 a je to res uradna reklama?! nop, ta reklama je bila zavrnjena od predvajanja (banned). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Catya Napisano 22. september, 2007 Prijavi Napisano 22. september, 2007 nop, ta reklama je bila zavrnjena od predvajanja (banned). hmm pametno. Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
KAALman Napisano 23. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2007 ok... nekak bi pasalo v to temo... pa ?eprav ni ma?ka, se meni navkljub vsem mazdam ponavai sanja o temle : Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 23. september, 2007 Prijavi Napisano 23. september, 2007 ok... nekak bi pasalo v to temo... pa ?eprav ni ma?ka, se meni navkljub vsem mazdam ponavai sanja o temle : Viper je cool, ampak te?ko bi se odlo?u med njim in Corvetto Citiraj
poky Napisano 23. september, 2007 Prijavi Napisano 23. september, 2007 Meni je Viper dosti bolj cool! Sn tudi 1x sedo v njem,pa se mi je zdelo,da na podu sedim. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Jaz bi mel pa tole ljubico. Novej?e korvete so mi pa bljak. Viper pa rules. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.