Baby Viper Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Tole je too good to be true. Js mam namre? manj kot 10 minut do teh hra? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Itak pomoje nic ne bo iz tega... ce pa ze bo, pa mogoce cez 10, 20 ali 30 let ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Itak pomoje nic ne bo iz tega... ce pa ze bo, pa mogoce cez 10, 20 ali 30 let ... K bodo goriva tolk draga, da se bomo s kolesi gor vozil :ne vem: Citiraj
jures Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 K bodo goriva tolk draga, da se bomo s kolesi gor vozil :ne vem: Pa ?e bo dirkali??e bo garant cestninska na Vodicah nazaj, tako kot prej za Brnik Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 No kar se tega projekta ti?e, saj je dobro zasnovan ampak.... Kaj je z unim projektom, Petrolija? Ki je imela ?e vse po?timano "kao" in so bili tik pred za?etkom gradnje? Citiraj
Slivka Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Se mi zdi, da sem enkrat neko? nekje nekaj ujel, da pri Logatcu delajo dirkali??e. Baje naj bi ga tudi ?e zasfaltirali in neke bokse postavili. Mogo?e kdo ve, kaj sem pravzaprav sli?al? Citiraj
PATO Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 Je mi?ljen Blagomix park? To je ?e nekaj ?asa ne? Citiraj
jures Napisano 24. februar, 2012 Prijavi Napisano 24. februar, 2012 PRej bo dvopasovnica ?entvid - Kranj ?ez Medvode, kot pa dirkali??e pri/v Medvodah......torej nikoli........... No sem pa na ta na?in bajto kupil ceneje, vsi so se tega bali, jaz kot doma?in vem da NEVER!!!!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marauder Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 Jaz vem za dirkali??e, ki je mi?ljeno ob avtocesti pri Se?ani. Lokalna skupnost je za, zemlji??a so, investitorji so iz tujine, lokacija izjemna,... Ampak ?upan Davorin Ter?on no?e dati zadnjega ?iga... Sem pa videl predstavitveni video za stezo in ostalo infrastrukturo... ?e bi ga uresni?ili, lahko Grobnik samo zaprejo ?e... Citiraj
Symon Napisano 7. april, 2015 Prijavi Napisano 7. april, 2015 No da vidimo koliko ?asa bo tale projekt pil vodo. Glede na to, da so vme?ani politiki jim bo pa zih prej uspelo kot privat investitorjem ker so vsi povezani. http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2015/04/dirkalisce_cerklje.aspx Citiraj
Tadej7ad Napisano 7. april, 2015 Prijavi Napisano 7. april, 2015 No da vidimo koliko ?asa bo tale projekt pil vodo. Glede na to, da so vme?ani politiki jim bo pa zih prej uspelo kot privat investitorjem ker so vsi povezani. http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2015/04/dirkalisce_cerklje.aspx To je bolj projekt za napajanje praznih ?epov propadlih ex-LDS politikov Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Boss Napisano 7. april, 2015 Prijavi Napisano 7. april, 2015 Je ?e konec... ga primerjajo s Sto?icami in to pomeni, da je kamion polen za metat pod noge ?e na poti tja. 1 Citiraj
Symon Napisano 10. maj, 2015 Prijavi Napisano 10. maj, 2015 Tole bo ?e hitreje kon?ano kot Petrolija.http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/reportaze/2015/05/dirkalisce_as2005_raceland.aspx http://www.24ur.com/novice/slovenija/grozijo-da-bodo-pod-zaprli-s-traktorji.html Je pa hecno omenjanje, da mora tole laufati vsak dan. Po mojem skromnem mnenju gre za obra?anje ljudi. Vsak dan so lahko varne vo?nje, vsak dan je lahko poligon za u?enje vo?nje (torej une prve ure v A?, tudi z motorjem), enkrat mese?no je trackday za avtomobiliste, enkrat za motoriste, vsake toliko ?asa se pritegne kako ve?jo dirko (s katero pokrije? ve? kot le en dan neobratovanja!). Kdor je bil v tujini na dirkali??ih (pa ne Grobniku, tisto je ?alostna zgodba) bi hitro videl, da od njega ?ivi celotna okolica. Ko so ve?ji dogodki od njega slu?ijo okoli?ki kmetje, ki oddajajo prostor za kampiranje, lokalni ?tudenti/dijaki usmerjajo promet po parkingih.. Gotovo je par ljudi zaposlenih na vzdr?evanju okolice, plus tega pa se trume ljudi ob odhodu ustavijo ob bli?njih restavracijah ali nakupujejo v lokalnih trgovinah. Se ?udim, da bo konec meseca lahko trackday na Vranskem. Da niso okoli?ki prebivalci ?e zbrali kake podpise, da bojo njihov hmelj preslabo rastel, srnice zbe?ale v Trbovlje, krave dale manj mleka in izumrle kake specialne, redke muhe. :ne vem: 6 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.