LabiGT Napisano 6. november, 2004 Prijavi Napisano 6. november, 2004 Glede na to da sem pogosto tam, evo nekaj slik... poraba tokrat: 1 etapa. 7.2 l/100km, 2. etapa 6.1l/100km 3. etapa 6.6 l/100km (skupaj cca. 2500km) ta gora v sliki je najvisja gora na Kosovu (okol 2700m) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 6. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2004 UN standardni avto (3.0 Td) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 6. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2004 V Pristini...KFOR pa opazuje (kaj pa, ne vejo cist tocno) ce koga zanimajo slike k jih sem naredil tokrat lahko greste tuki pogledat: http://www.mobisux.com/album/showgallery.p...r=22646&thumb=1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Bosti Napisano 6. november, 2004 Prijavi Napisano 6. november, 2004 Lepo lepo ... tam nekje nad Prizrenom je bil moj foter grani?ar, ko je bil v vojski. Baje je bilo tudi nekje nad 2000m in so se vkopavali sredi zime ... Citiraj
mazda-mx3 Napisano 7. november, 2004 Prijavi Napisano 7. november, 2004 Labi...lepe slikice... ) si si pa vzel nekaj cajta za vse to Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.