Skoči na vsebino

Male mazda drivers...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No evo pa ?e slike mene kako zastopam Mazda?ki forum v Fun factoryju :bravo:

post-657-1201071517_thumb.jpg

Folk me ?e po?as spra?uje ?e mam ?e k?no drugo majco razn mazdinih k jih tok rd nosm :D:danzoman::jupiii:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

• Odgovori 321
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

A zdej si brez nje? :P;)

Trenutno ne, ker me zebe :P

Zdej mi pi?e samo Mazda, jest bi pa rada ?e -si.net :rolleyes:

Kaj ?e?, postajam zahtevnej?a, rabim dalj?ega (napis mislim) :D

Napisano

Trenutno ne, ker me zebe :P

Zdej mi pi?e samo Mazda, jest bi pa rada ?e -si.net :rolleyes:

Kaj ?e?, postajam zahtevnej?a, rabim dalj?ega (napis mislim) :D

No,sej eni imajo dalj?e,eni pa jih sploh nimamo...

...napisov na majicah,namre?. ;)

Napisano

No evo pa ?e slike mene kako zastopam Mazda?ki forum v Fun factoryju :bravo:

post-657-1201071517_thumb.jpg

Folk me ?e po?as spra?uje ?e mam ?e k?no drugo majco razn mazdinih k jih tok rd nosm :D:danzoman::jupiii:

jz mam tut dve bele zoom-zoom z napisom mazda "as-velenje, zoom-zoom" pa me ?e tut spra?ujejo ?e mam ?e kaj drucga :hohoho: (delam sevis-u skoren?ek reklamo :D )

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ekola se ena slike mene, tole je bilo poleti v Planici, so eni Finci, ki so bli na obisku navijal, da bi sli pogledat...

post-3-1201209328_thumb.jpg

Napisano

Ekola se ena slike mene, tole je bilo poleti v Planici, so eni Finci, ki so bli na obisku navijal, da bi sli pogledat...

Stric, bi blo izvedljivo da daje? drugi? gor manj?e slike ?

Tole sem ti jaz popravil.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

kok je ta yavar?ina te?na :P:D:D:D:hohoho:

A bi se ti rad prehladu ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Nevem, pomoje zarad ciste teme ni slo, ker ni biu niti flesh uporabljen, to se frend na to spozna, to je on stimu, EOSa ima al kaj jst vem kaj :D

Lahko bi dal ?e manj?i ISO da bi bilo manj ?uma - zrnasta slika

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Napisano

Sem videl ja da ima ISO 100 in da je brez drugih izvorov kot lu?i, samo je pa dobro da je ?e kak?na lu? kje, se lep?e avto vidi in niso samo zvezdice od lu?i :D

Fle? bi pa mogo?e lahko samo na ?im manj na?timal in prekril tablico ali pa snel.

EOS 400 je pa ?e kar stroj, samo prave objektive uporabljat :D jaz sem zaenkrat zadovoljen z G7, niso neke ne vem kak?ne slike so pa :P

Da ne bo ?ist off topic ena fotka klopkota :P je tudi nekaj malega ?uma sramezljiv

post-9-1201649029_thumb.jpg

Napisano

Marko, Klop?i? je zgleda napou duh, ker se delno vid ?ez njega! :blink:?zmeden?:hohoho:

Najbrz zato ker se je premikal, ker je biu dalsi cas osvetlitve

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensrau, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropa, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.   Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tui to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.