BOJČ Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Punce, bi se kera pohvalila kaj ima doma udoma?eno....? Da ne bom js morala prva povedat To si lahko samo domi?lja?... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Kuscar Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Jah tkole je no - kenguruji glih niso na meniju, ker je ?e premejhna, ampak vse kar je velikosti zajca in je kosmato ali pernato - boa ni glih preve? zbir?na. Piton?ek se je pa specijaliziral samo na pu??avske skaka?e in no?e jest drugega. Ku??arja mam navadno na zelenjavno/sadni dijeti (izjemoma Iguana dobi meso - na sliki). Pajki in ?korpijoni pa jedo ?u?ke, ki se jih pa lepo kupi v Zootiku. Rad imam pa? doma?e ?ivali, ki niso tako odvisne od lastnika, da bi jih bilo treba vsak dan peljat na sprehod (edino psa Bena vozi tut brat in fotr) in si lahko ?lovek privo??i 2-3 tedenske po?itnice in elektronika skrbi za vse... Dam nekaj slikic prehranjevanja, ki so politi?no ''korektne'' - beri na njih ni videti ?ivali (za hrano), ki jih imate ziher kateri za doma?e ljubljen?ke... ?e bo kogarkoli interesiralo slikanje ali poziranje (za se hvalit kolegom) s kako manj?o ka?ico (3,5m) se da zmenit, ker poleti gre Freyja (boa constrictor) ponavadi z mano kam na izlet v naravo... sploh zdej ko mam karavana ne bo to ve? noben problem... Brez skrbi v moji oskrbi od dol?ine 22cm - torej udoma?eno in razvajeno in popolnoma nenevarno... sam ?e ti ne pade dol s sede?ne na nogo... Lep dan Kuscar Citiraj
icewoman12 Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Brez skrbi v moji oskrbi od dol?ine 22cm - torej udoma?eno in razvajeno in popolnoma nenevarno... sam ?e ti ne pade dol s sede?ne na nogo...No, o tem sem jaz govorila... O taki udoma?enosti Punce, se strinjate? Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 No, o tem sem jaz govorila... O taki udoma?enosti Punce, se strinjate? Buahahahahahahahaha Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Boj?i, pa ti se vsem mojim postom hohota? p.s.Vidi?, skrbim za tvoje smejalne gubice Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Boj?i, pa ti se vsem mojim postom hohota? p.s.Vidi?, skrbim za tvoje smejalne gubice Ja, res lepo in vzorno skrbi? za moje smejalne gubice... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 ni? hvala? pa tak gentleman Citiraj Icewoman is here!
ReDevil Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Evo ?e ena, k smo se ?li "ma?kurce", zravn je Tojotamen, Frenk po imenu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 ni? hvala? pa tak gentleman Najlep?a hvala spo?tovana gospodi?na. Res zelo lepo in vzorno skrbite za moje smejalne gubice. Zagotovo vas bom priporo?il tudi mojim prijateljem. V veliko ?ast mi je in ponosen sem, da so moje smejalne gubice, ki me krasijo, posledica va?ega tako prefinjenega in z veliko mero okusa izbranega humorja, ki je enkraten in neponovljiv. ?e enkrat, globoka hvala Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Punce, bi se kera pohvalila kaj ima doma udoma?eno....? Da ne bom js morala prva povedat no povej, da vidm ?e mislva isto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 no povej, da vidm ?e mislva isto Ma ja... To je ena ?udna ?ival, ki se ji ?e po videzu vidi kak?ne volje je... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Najlep?a hvala spo?tovana gospodi?na. Res zelo lepo in vzorno skrbite za moje smejalne gubice. Zagotovo vas bom priporo?il tudi mojim prijateljem. V veliko ?ast mi je in ponosen sem, da so moje smejalne gubice, ki me krasijo, posledica va?ega tako prefinjenega in z veliko mero okusa izbranega humorja, ki je enkraten in neponovljiv. ?e enkrat, globoka hvala ooooo no povej, da vidm ?e mislva isto Mislim, da misliva isto Citiraj Icewoman is here!
poky Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 no povej, da vidm ?e mislva isto Mislim, da misliva isto Vi2 sanjata pri belem dnevu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Vi2 sanjata pri belem dnevu. Poky, pusti jima malo veselja in naj vsaj kratek trenutek u?ivata v svoji zmoti... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Prav ma?,naj jima bo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Mislim, da misliva isto sam bo treba ?e mal dresure,...ubogljivost je nek bliz nule Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 sam bo treba ?e mal dresure,...ubogljivost je nek bliz nule Za take igrice sem pa takoj... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 sam bo treba ?e mal dresure,...ubogljivost je nek bliz nule Ko bo pod nulo,sta pa zdresirani! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 sanjej miki Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Jaz ne sanjam pri belem dnevu draga. Pa spet smo OT. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Mislim, da je tistih 20+cm pod ni? stopinj celzija kr........ ok, OT Citiraj Icewoman is here!
David Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Mislim, da je tistih 20+cm pod ni? stopinj celzija kr........ok, OT Aaaam...... mislim da forum napada nek frontalni pokvarjenec.press P.S. Icewoman... glede na to da si "ledene" predvidevam da se ti to pogosto dogaja... Shrink.press :aaaaa: Citiraj Feel free....
qwerty Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 no ?e nakj slik from today adventure spet se je za?ela downhill sezona Citiraj If in doubt, flat out...
ice Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 nice ass...ups sorry i mean bike Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Mazda323 Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 Ni ?e tak hudo.... blatno, do spodnjic pa ... treba bit Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.