qwerty Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 Ni ?e tak hudo.... blatno, do spodnjic pa ... treba bit je hudo ?e sm ga mogel z mojo staro zobno krta?ko pucat EDIT: na slikah ni videt usran, sam ko sem se ?ez mesto peljal so me pa sam gledal dva tipa sta me celo prav poimenovala (lej te downhillerje ), sim mel pa drek ?e na vrh ?elade Citiraj If in doubt, flat out...
Nesmrtnik Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 je hudo ?e sm ga mogel z mojo staro zobno krta?ko pucat EDIT: na slikah ni videt usran, sam ko sem se ?ez mesto peljal so me pa sam gledal dva tipa sta me celo prav poimenovala (lej te downhillerje ), sim mel pa drek ?e na vrh ?elade Nebi razmi?ljal o disk bremzah ?e se gre? "downhill"? Citiraj
qwerty Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Nebi razmi?ljal o disk bremzah ?e se gre? "downhill"? ah to je dragoooo mogo?e spredaj Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 18. maj, 2008 Prijavi Napisano 18. maj, 2008 Katira pa si ti na sliki leva ali desna joke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 18. maj, 2008 Prijavi Napisano 18. maj, 2008 Evo par slik z Jugo tripa! 1. En moderniziran partizan k je cca 65 let zamudo na bitko na Kozari - lenuh pa?! 2. Na?a zasedba, veseli partizanski trio! 3. V Jajcu, na pozicijah Broza, levo Save Kovaćevića in desno Mo?e Pijade! 4. Misto Hvar na trdnjavi! 5. Kopalna sezona se je ?e za?ela, jaz jasno u mojm pla??u imenovanm Debevec! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mary Napisano 21. julij, 2008 Prijavi Napisano 21. julij, 2008 ZdrvoPo dolgom ?asu sem vas pri?la malo pogledat.Tole sta pa moja Mazda?a! Citiraj
BOBI Napisano 26. julij, 2008 Prijavi Napisano 26. julij, 2008 prav ta lustkan je tamali Citiraj MAZDA POWER
Mary Napisano 26. julij, 2008 Prijavi Napisano 26. julij, 2008 ?e dve slikci:Tale je slikana v Hondi. Je zasanjano opazoval okolico. Navihan?ek Citiraj
qwerty Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 ?e malo mene POLAGAM sam mi je ?tender na poti morem ?tender odstaranit pa ta?ko namontirat Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 To ni polaganje....to si se samo malo nagno...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 sam to so me slikali ko sem ?el ?e iz ovinka in sem ga ?e mal poravnal, ker druga?e sm ?u z kolenom par cm do tal, preve? pa ne ker nism mel ??itnikov pa nism hotel met krvi zunaj telesa Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 7. avgust, 2008 Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 ti k si velik in ma? dolge noge ni problem kolena do tal pribli?at Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 7. avgust, 2008 Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 Pa pozabu se je presedat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
adormi11 Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Naju s sinom pa ?e ne poznate. Citiraj
stepski volk Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 No ja lepo bi bilo da se predstavim ?e jaz. Slikan pri ?lahti na Dolenjskem z ?e ne polep?ano mojo "ljubeznijo" Citiraj
Catya Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 kok mate fletkane nara??aj?ke kar vzbudijo materinski nagon hhe lepo vas “vidt“, se vidmo ?e kej na sre?anjih ane ? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 kok mate fletkane nara??aj?ke kar vzbudijo materinski nagon hhe lepo vas “vidt“, se vidmo ?e kej na sre?anjih ane ? He, he, go Cat, go!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 kok mate fletkane nara??aj?ke kar vzbudijo materinski nagon hhe lepo vas “vidt“, se vidmo ?e kej na sre?anjih ane ? ?e se ne motim rabi samo taprav kabl, verjetno bi bla dost tud samo ?i?ka pa gasa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 ?e se ne motim rabi samo taprav kabl, verjetno bi bla dost tud samo ?i?ka pa gasa. Ve? kaj, bistvo je, da se najprej odstrani izolacija iz kabla, potem pa ?e nekako pride do kontakta.... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ve? kaj, bistvo je, da se najprej odstrani izolacija iz kabla, potem pa ?e nekako pride do kontakta.... Kdo je omenjal izolirane kable ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Kdo je omenjal izolirane kable ? Ja ko je zvit je izolacija gor, ko ga odvije? je pa ni... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ja ko je zvit je izolacija gor, ko ga odvije? je pa ni... Pol si si pa sam odgovoril, ko je kabel enkrat zunaj in pripravljen(razvit) ni ve? izolacije. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Pol si si pa sam odgovoril, ko je kabel enkrat zunaj in pripravljen(razvit) ni ve? izolacije. Seveda, saj sem ?e zgoraj napisal: "Ve? kaj, bistvo je, da se najprej odstrani izolacija iz kabla, potem pa ?e nekako pride do kontakta.... " Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ampak tole pa zgleda bolj kot nasveti za mlade elektroinstalaterje kot kaj druzga :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.