BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ampak tole pa zgleda bolj kot nasveti za mlade elektroinstalaterje kot kaj druzga :ne vem: He, he, ampak zeloooo mlade aka "Mladi tehnik" Mehanotehnika Izola Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Na forumu je treba met tudi zobra?evalne topike. Boj? sem pokapiral sicer malo pozno pa vseeno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
stepski volk Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ja to na ?alost ni moj nara??aj,ampak moji dve ne?akinji tretja je pa ?e ?isto mala Citiraj
Catya Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 ahaa no fletne pa so ?e zmeraj @boys: nepobolj?ljivi ste! aja pozabil pa ste ?e na to, da so za primeren notranji stik potrebne ugodne interne razmere v motherboardu Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 ahaa no fletne pa so ?e zmeraj @boys: nepobolj?ljivi ste! aja pozabil pa ste ?e na to, da so za primeren notranji stik potrebne ugodne interne razmere v motherboardu Ah sam vlaga je potrebma(pri ponudnici da nau pomote) pa ni panike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Ammm,vlaga v motherboardu...... samo v dolo?enih primerih sprejemljivo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Evo ?e moja slika, da bojo tete vedle kako zgledam Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Pheesda si grd!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Mamutije***...........JE RES!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Sj prou, zdj sm pa u?aljen NI RES!!! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Ne....se nisi grd...si pa skor ko Brad Pitt! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Pa kjeeee si najdu to desno fotko? Tko mal.... kot topla voda zgleda? Na levi si pa res mal podoben Bredu Pitu ja Citiraj
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 To je internet vn vrgu, v ?ivo sm lep?i Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Neki sm sli?u, da je zdej Bred nehu PIT, tko da mogo?e tut on ni ve? tok grd! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Res da je Brad nehu PIT, je pa za?eu PIT Sampras Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Daj nehaj....nisn vedo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Jz sm pa u ?urnalu brau, da to NI REES! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Jst pa v Hopla, KAJ PA ?E JE USE RES Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Je treba ?e v Lady pogledat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ninja Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Jest pa ?e zmer mislm, da je res gej. Citiraj
nisde Napisano 24. oktober, 2008 Prijavi Napisano 24. oktober, 2008 No sj va?n da jst nism, za njega mi pa dol visi Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LIX GT2 Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 evo takle da mal popestrimo temo... haha..brez nepotrebnih komentarjev Citiraj ?e nebi blo heca nebi blo otrok
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.