uklopko Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 ni? se nisem premikal a ne vidi? da sm bil prbit ega stari tale ?B slika je pa ?ist ganksterska Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 sam res cel v tatoojih a so to uni ?unga lunga hubba bubba joke ne me narobe razumet Citiraj If in doubt, flat out...
Nesmrtnik Napisano 1. februar, 2008 Prijavi Napisano 1. februar, 2008 To barvo samo zemlja ven potegne Citiraj
qwerty Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 To barvo samo zemlja ven potegne kolk si pribli?n zapravil za vse te tatooje, vem da so dragi sam kolko pa nwm :ne vem: okvirno kolko bi pri?li? drga? so pa ful dobri res tist gangsta style Citiraj If in doubt, flat out...
RebroRX8 Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 ma jebesh tatootje, pol ti je pa zal cez neki casa Citiraj
madmax Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 ma jebesh tatootje, pol ti je pa zal cez neki casa Predvidevam da jih ma? ful, pa zato ve?. Citiraj
Nesmrtnik Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Uf, pribli?no 500 starih jurjev pomoje v 10ih letih, odkar se tetoviram. Ni sile v glavnem, me veze re?ijo Tisto glede naveli?anja pa ponavadi re?ejo tisti, ki nimajo ni? al pa kakega "modnega". Meni je to na?in ?ivljenja in ko se pogledam v ogledalo, jih sploh ne vidim, ?e me razumete. Citiraj
qwerty Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 razumemo Citiraj If in doubt, flat out...
Alex Napisano 2. februar, 2008 Prijavi Napisano 2. februar, 2008 Ful dobro izgleda.I like it-very rock. Citiraj
bbilder Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Jest si imam tud u mislih nov tatoo:) Verjetn bo smrt iz koso krasila mojo desno nogo:) Trenunto mam pa samo en tatoo pa ?e ta je bil zastojn. Narejen je pa iz kuhinjskim no?em in ?rnilom Citiraj
RebroRX8 Napisano 4. februar, 2008 Prijavi Napisano 4. februar, 2008 Predvidevam da jih ma? ful, pa zato ve?. Nope, sam pach sm ze gledu razne in drugacne oddaje ko so se navelicali tetovaz in so se jih hotli znebit z raznimi operacijami. bmk Citiraj
madmax Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Trenunto mam pa samo en tatoo pa ?e ta je bil zastojn. Narejen je pa iz kuhinjskim no?em in ?rnilom Ti to resno? Citiraj
bbilder Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Ti to resno? Resno sonce imam narisano na nogi in glede nato da je narejeno iz no?em zlo dobr zgleda Citiraj
qwerty Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 Resno sonce imam narisano na nogi in glede nato da je narejeno iz no?em zlo dobr zgleda ti nisi resn Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 5. februar, 2008 Prijavi Napisano 5. februar, 2008 ti nisi resn vem da nism, sam tk mi najbel sede, pa ?e neumnga se delam pa mi je marskej opro??eno. Citiraj
qwerty Napisano 6. februar, 2008 Prijavi Napisano 6. februar, 2008 vem da nism, sam tk mi najbel sede, pa ?e neumnga se delam pa mi je marskej opro??eno. no sej to se tut jz delam v ?oli pred profi pa fajn skoz pride? upam da nimamo nobenga prof. tukaj Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 Eno boksrska in pa z GTjko v objemu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
icewoman12 Napisano 3. marec, 2008 Prijavi Napisano 3. marec, 2008 bemti...Tyson Citiraj Icewoman is here!
RebroRX8 Napisano 3. marec, 2008 Prijavi Napisano 3. marec, 2008 lepa fasada, zelen porfido al kaj je to, s tem mamo tud mi obleceno eno steno Citiraj
Kuscar Napisano 3. marec, 2008 Prijavi Napisano 3. marec, 2008 Moja malenkost... ...pa par mojih ljubljen?kov zraven... ...poleg nove ljubljenke v gara?i... Lp Kuscar Citiraj
Sishi Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 ?ist nor, ?ist od?tekan, .... zdej ?ele ?tekam tvoj nick... Tle je samo zlati 'normalen' Bolj srhljivim ljubljen?kov ?e nisem vidu. Pa jih ima? res vse doma? Koliko mi?ev kupi? mese?no? P.S. kdaj lahk pridem na obisk? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Kuscar Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 ?ist nor, ?ist od?tekan, .... zdej ?ele ?tekam tvoj nick...Tle je samo zlati 'normalen' Bolj srhljivim ljubljen?kov ?e nisem vidu. Pa jih ima? res vse doma? Koliko mi?ev kupi? mese?no? P.S. kdaj lahk pridem na obisk? V?asih se lahko vpra?amo kaj je normalno? Iz izku?enj sode? naj bi bilo normalno vse nad ?emer se stare mam'ce ne zgra?ajo ... Samo mora? pazit pri normalnem - prina?alec je nevaren - te lahko poli?e do smrti , ?e ma? kako hrano v roki Vse to imam doma ja, v dnevni sobi in spalnici. Mi?ev pa kupim zelo malo, ker samo tamejhna ka?a se hrani z njimi, ostali dve imata raje ve?jo hrano. Bom enkrat poleti uletu na sre?anje, ki jih mate v LJ - pa se bova zmenila za ogled, ?e te zanimajo exoti... Lp Kuscar Citiraj
Sishi Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 ....pa se bova zmenila za ogled, ?e te zanimajo exoti... Me je ?e strah Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.