poky Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Kaj de?ki,a bomo zbrali dnar,pa ji eno Mazdo kupli,da bo lahko pri?la na sre?anje? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 a teb so izklljucno blond vsec? moras mojo videt pol ... mogoce pa to ni dobra ideja drugace pa je ta iz slike huda ni kaj... Ma ne, jaz vedno pravim, da barva las ni va?na, ampak "cel paket", ?e pa pogledam za nazaj... blond absolutno prevladuje Aja Labi, seveda moram tvojo videt, ker si ti tud ?e mojo... Fer je fer. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 sej si mojo videl.... mazdo sam ti ni bla vsec, ker je crna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 sej si mojo videl....mazdo sam ti ni bla vsec, ker je crna Ej Labi, sej sm si jo zadn? na AC ornk ogledu od spredi in od uzadi . Sej ni tko ?voh no... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Neyko Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 sm slu?ajno zasledil tole temo, naprej pohvala vsem bejbam, da so se upogumle in prileple svoje fotke. Komentarjev ne manjka, seveda pozitivnih, kakopak Pol sm pa reku, da ?e jst eno svojo prlimam, mene lohk zbri?ete, pa rata prov lu?tna fotka. Tole na fotki so moje trenutne sostanovalke. ?e pa kdo ve za kak flat v lj v najemu, pa z veseljem predam posle, mislm da se njiju noben ne bi branu Citiraj
uklopko Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Hmmmm kot bi bile sestre Ja kaj nej re?em lepo ,lu?no in seveda fajn met take ukol sebe! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Neyko Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Hmmmm kot bi bile sestre si kr uganu Citiraj
uklopko Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 hehe je kera ledik Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 ... Tole na fotki so moje trenutne sostanovalke. ?e pa kdo ve za kak flat v lj v najemu, pa z veseljem predam posle, mislm da se njiju noben ne bi branu Gremo vsi skupaj k Borutu ?ivet Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Symon Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 Je za razmislit v to smer ja. Citiraj
Neyko Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 Borut ni gork na njih niti mal Citiraj
Symon Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 Mimogrede, grem pa stavit, da takole pa tut mazda?ice ne upajo vra?at udarec kot tile dve. Citiraj
Ninja Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 OT: RedWing, lej k mava na isti dan RD Citiraj
Rocky Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 OT: RedWing, lej k mava na isti dan RD ja nc, za pjaco bos dal, nejko bo pa sostanovalke posodu... Citiraj
Ninja Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 N? ne dam za pija?o, pa tut nobenih sostanovalk ne rabm sem punca. Tko da ti ?asti? dvojno Citiraj
Symon Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 ta desne se pa neb branu Lool pa ko da sta si tako razli?ni. Ja pa Ninja je punca za drugi?. Citiraj
ReDevil Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 ja kva zdej a bo kdo vzel ?vali al ne, Nejkotu se ?e trga po ?ivih, bi ?e kero zravn upel pa nima placa u bajt! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
torstorm Napisano 3. november, 2007 Prijavi Napisano 3. november, 2007 sexi mazda?ice Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
ReDevil Napisano 11. november, 2007 Prijavi Napisano 11. november, 2007 Slika ?e ene teta, ki mazda?ke majce ne da od sebe, niti ko pan?apan?a! Pa ?e orng teta je, to je morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 17. november, 2007 Prijavi Napisano 17. november, 2007 ja no... a si mal pome?u... Citiraj If in doubt, flat out...
Rocky Napisano 17. november, 2007 Prijavi Napisano 17. november, 2007 vsega pa tud jst ne vem Citiraj
ReDevil Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 Evo ?e ena slika od "mazda?ice" - teli sliki je kolegica rekla, da sva Mini in Maxi, kdo je kdo pa loh petkat ugibate, sploh glede na pi??an?je dimenzije tete! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 18. november, 2007 Prijavi Napisano 18. november, 2007 nikjer ni razvidno da je mazda?ica!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.