Skoči na vsebino

Beybe vra?ajo udarec

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Malo sem gledala nazaj....pa vidim, da so majo ene kr galerijo slik :bravo:

Trenutno nimam ni? kaj novega (ker je sneg in takrat se mi ni za slikat - pa sej bo poletje pol pa bodo tud fajne slikce :D )

Evo eno najnovej?o :)

Nagradna igra za 6pack: Kje je to slikano?

post-1462-1204650756_thumb.jpg

Icewoman is here!
  • Odgovori 393
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Nagradna igra za 6pack: Kje je to slikano?

ob morju :P

kje prevzamem 6pack?

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Napisano

Ne, Ptujsko je.

:mi pijemoo: :mi pijemoo: ko se vidmo dobi? six-a

kaj pa delas ti na ptujskem jezeru :ne vem: jaz sem tudi vcasih tam blizu al pa na ranci

:bravo: lepa slikica,je ze bil cas da jo pripopas

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Ja no, sej pa nisem dale? vstran doma (Konjice-Bistrica)...pa je bla lepa nedelja..pa smo ?li na izletek :D

Icewoman is here!
Napisano

Ja no, sej pa nisem dale? vstran doma (Konjice-Bistrica)...pa je bla lepa nedelja..pa smo ?li na izletek :D

aha,jaz sem dosti v bistrici bi se lahko kdaj dobla na :mi pijemoo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

No Ajsvomn, pol pa ?e bo nagrada sledila, jo bomo razdelil med najbolj ?ejne mazda?e! :P:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

?aki malo, js sn pra?ala Bobija, ?e ?e vozi Mazdo...

Ti si zaj odgovoril za njega al za sebe? :D

:ne vem: :ne vem: :ne vem:

Icewoman is here!
Napisano

Ne, Ptujsko je.

:mi pijemoo: :mi pijemoo: ko se vidmo dobi? six-a

U bistvu na tole! :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Lahko, te pa ne mislim dr?at za besedo, tko da loh ostane tut samo pri moralni zmagi! :D

V primeru, ?e se pa zadeva realizira, bomo pa skupinsko nazdravl, na zdravje tvoje mazdila?ke makine in njene lastnice! :danzoman::bravo::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Tako se govori! Seveda, da prinesem! ?e kaj zram...ne sam enga sixa!

:mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:

Icewoman is here!
Napisano

?aki malo, ?e vozi? Mazdo?

:( ne,seata rdecega ibizo,lahko bi se kaj dobla kdaj pri gamsi na :mi pijemoo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tu se jaz ne bi strinjal.   M2 je imela mičkene diske (258 mm), sploh za 103 konje.   Zadnje na Fordu sem dve zimi pregrel do mavrice in ustrezno ohladil. Če bi tvoja trditev držala, bi vsi, ki diske menjavajo imeli mavrico, ker so jih pregreli in nepravilno ohladili (luža ali stanje na semaforju, kak kilometer rabijo vožnje, če so žareči).
    • Dobr, pa sej tam tut doktorji niso glih med bolj sposobnimi 😈
    • Sem hotel naročiti preko te strani in po potrditvi plačila preko kartice, dobivam napako "Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja."   In potem želiš vzpostavit stik in imajo neko bedno AI asistenco na voljo preko Whatsapp oz Messager od FB, namesto živega človeka. Ma, fuck that, nimam cel dan cajta, da se zajebavam, grrrr.   Grem k konkurenci pogledat.    
    • Sedaj delajo gume že povsod. Moje GY so recimo slovenske. 
    • Na M 2ki so diski dovolj veliki, da zadostijo teži avta ob zaviranju na M 6tki pa ne, zato se zvijajo.  Drugače je pa zelo pomembno, da so ploščice dovolj mehke napram diskom! Amak to že v večini veste... 👍😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.