Mazda323 Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Tam ko jim tako noter po nafti smrdi... Citiraj
BOBI Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Tam ko jim tako noter po nafti smrdi... od kod pa ti to,nic ne smrdi pa same vredi beybe delajo,a ne poky ups ally ne brat tega Citiraj MAZDA POWER
Mazda323 Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 ?e nisi ?el mimo oz. bil v bli?ini WC-ja bo? bolj te?ko zavohal, ali pa nima? tako dobrega nosa kod ga imam jaz... Smo ?e bol?e tudi videli, kot pa te ko delajo tam... No za vas so mogo?e res dobre ja... Citiraj
Allyssa Napisano 6. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2008 matr kako so eni vzvi?eni,...?udn da se tok poni?ujejo in sodelujejo na takem forumu kukr je ta :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 No, ?e se ?e glih menimo...tam delajo malo bolj plehke...no, drga? pa so ok, re?mo! Citiraj Icewoman is here!
Mazda323 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Meni je tak vseeno kake so tam, me ne ganejo.... ?e pa sem bil vsega skupaj 2x tam pa je tudi dovolj bilo... Vidi? pa tak samo stare predvsem okoli ?anka, zakaj le... Citiraj
Tich Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Lepe od dale?, ampak dale? od lepega Mene je za pusta ena polila s celim kozarcem bambusa...jst pa belo maj?ko gor...jao...smrdel ko kozlanje mi je rekla, da mi gre drugo majco iskat...yeah, right! Citiraj
poky Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Kaj zaj se bomo kragali kake kelnarce majo ki??? Se ?e komu tam ne pa?e,pa? ne hodi tja,simple ko pasulj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 To?no! Bolj?, da se tukaj zadr?ujete...smo (mnde) bolj?e :ne vem: Citiraj Icewoman is here!
poky Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Itaq! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 To?no! Bolj?, da se tukaj zadr?ujete...smo (mnde) bolj?e :ne vem: Eno fejst fotko za medota na ZS prosim... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Eno fejst fotko za medota na ZS prosim... ekhkkmmkhh....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Eno fejst fotko za medota na ZS prosim... Hm, mal ?e po?aki...Ko bo bolj toplo, takrat se raj?i slikam Citiraj Icewoman is here!
Allyssa Napisano 6. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Eno fejst fotko za medota na ZS prosim... Boj?, Boj?,... kaj bo s tabo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Hm, mal ?e po?aki...Ko bo bolj toplo, takrat se raj?i slikam Ve? kje je ?e to... Kako bo pa medo nazaj zaspal zimsko spanje, ?e ga ne bo kak?na lepa fotka uspavala... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Tebe res ?e pomlad daje ha? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 6. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2008 o?itno,..?eprou se je znal pohvalt da je "jesenski" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Tebe res ?e pomlad daje ha? Ma kak?na pomlad... Spomladi se jaz umirim.Pri meni je kriza jeseni. Je pa res, da se leto?nja vle?e in nadaljuje v pomlad... Kaj ?e?, tudi zime niso ve? to kar so bile... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Uf, pri meni se je pa res za?ela kriza pomladi pa to... brrrrrrr Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Uf, pri meni se je pa res za?ela kriza pomladi pa to... brrrrrrr Ammmmmm... Kako pa to zgleda??? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Hm, ne pra?aj! Citiraj Icewoman is here!
David Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Uf, pri meni se je pa res za?ela kriza pomladi pa to... brrrrrrr Joj joj.... sam o?itno je resno zagrabil ta spomladanski sindrom.. Razganja vas ko vole.... medvede.... aam... neki... :aaaaa: Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Hm, ne pra?aj! Dej povej, dej povej!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.