poky Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Bo Klopko kero prilepo namesto nje! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Bo Klopko kero prilepo namesto nje! Upam,da sliko... Citiraj
uklopko Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Joj za kak?nega me mate,jaz pa ja nebi kako drga? mislil ...........tist k me pozna itak ve da tak drobi?ek ni sposoben kaj takega Upam da me ne bo tepla Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 bravo klopko,kaj bo frikica rekla na to Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 Ka pa ?e ni? ne bo rekla (upam) se bom pustil pretepst Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Ka pa ?e ni? ne bo rekla (upam) se bom pustil pretepst In to vsak dan vsaj 2X Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
komar Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 A je kaka razlika v izgledu 22,23 al 24 letnice?Meni vse izgledajo super. Jaz se tukaj moram zraven podpisat ... njama ... Citiraj Papa, Tomi
BOJČ Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Jaz se tukaj moram zraven podpisat ... njama ... He, he, Komar, saj ?e nisi 50 no... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
komar Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 He, he, Komar, saj ?e nisi 50 no... Hmmm, bi to morala bit kak?na ovira :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
BOJČ Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Hmmm, bi to morala bit kak?na ovira :ne vem: Ne, ne, sploh ne!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
komar Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Ne, ne, sploh ne!!! OK - mi je takoj odleglo - torej ?e enkrat - njama Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 28. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2007 ma kaj se vama gode na tem forumu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
komar Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 ma kaj se vama gode na tem forumu Kaj, kje, komu, zakaj pra?a? ... :ne vem: ... eeeeeee, kolko si ?e ti stara ... uuuu - njama Citiraj Papa, Tomi
BOJČ Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 ma kaj se vama gode na tem forumu :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 28. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2007 Kaj, kje, komu, zakaj pra?a? ... :ne vem: ... eeeeeee, kolko si ?e ti stara ... uuuu - njama js mlada prosm lepo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Kaj, kje, komu, zakaj pra?a? ... :ne vem: ... eeeeeee, kolko si ?e ti stara ... uuuu - njama Ha,ha...komar Citiraj
komar Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 js mlada prosm lepo Res je - ok no, sor?y , si pa vseeno ravno prav mlada - njama Ha,ha...komar Haaaa, kaj, kje, kako - ni? vem kaj dogaja .... Jaz samo umirjen gospod srednjih let ... Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Kaj, kje, komu, zakaj pra?a? ... :ne vem: ... eeeeeee, kolko si ?e ti stara ... uuuu - njama hehe, a to me ?aka ?ez par let, kriza srednjih let - mladenke, potovanja, dobri avti, ?ur; hehe komi ?akam, ker zveni super Citiraj
Alex Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 hehe, a to me ?aka ?ez par let, kriza srednjih let - mladenke, potovanja, dobri avti, ?ur; hehe komi ?akam, ker zveni super Ve? kaj,najbolj?e,da ?e danes za?ne?.Bo trajalo dlje... Citiraj
poky Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 hehe, a to me ?aka ?ez par let, kriza srednjih let - mladenke, potovanja, dobri avti, ?ur; hehe komi ?akam, ker zveni super He he,a ?e te ni zahvatlo?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 28. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2007 a tebe je ?e? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Ni videt?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 28. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2007 no ja,..?e dobr pomislm,...avti,..ja,..potovanja,..no ja,...?ur,..o ja,..sam beybe ne vem ?e so na spisku Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Hmmm,ma? prav...... Ampak zaj vsaj vem kaj manjka! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 28. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.