Ninja Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 Symon - a ti to iz isku?enj Druga? sem pa opazil, da imate Mazda?ice same ku?ke pa mucke na slikah... torej same ne?ne ljube?e du?ice razen ene full divje ninđe, k ne rab ne ku?kov, muck niti ro?ic ampak samo katane, shurikeni, nunchake, sai... :jemumru :kje_je_kk?n_smajli_k_se_rola_po_tleh Boss, men so pa v?e? izjeme, tudi tokrat! da si ne bom ?e kej misnla... Citiraj
Mazda323 Napisano 28. september, 2007 Prijavi Napisano 28. september, 2007 ?e bi one tak komentirale na?e slike, kot vi njihove... uhh Citiraj
Allyssa Napisano 29. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2007 je blo re?eno, da se ne sme komentirat,..potem je blo re?eno, da se lahko,..ampak s ?immanj off topici,.. tko, da se js zadr?ujem, da n? ne napi?em,..ker ?im js napi?em post takoj rata OT Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 D ?e jz predstavm svoje nasprotnospolne mazda?ke atribute! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 2. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Labi,..kaj sva se midva ?e pogovarjala zadn?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Uuuu Borut je peljal mi?ke na jezerca nad Kranjsko Goro pa ?e malo do hotela Erika A sem zadel? Citiraj
ReDevil Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Bravo Gregec, pa mav sm plu?u po kockah pol prot Vr?i?u, tko da mam odbija? ?e bl po?n kokr je biu prej, no pa pol na vrh Vr?i?a je za?ev prakti?no sneg in sva raj spizdla kuj dol, k u tem primeru bi ?ov loh sam ?e z vle?no dam, v nasprotnem primeru se neb dobr kon?al! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Drugi? pa ?ez Vr?i? na drugo stran, ?e v Kobarid malo muzej pogledat, malo do Mosta na So?i in magari nazaj ?ez Idrijske ovinke Si pa imel ?e tako ali tako ?portno adrenalinski dan. Citiraj
ReDevil Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Hja, ?e ne drugo sm skoz z marelo telovadu, tko da tut k so tele slike nastajale, je skoz pomalm de?val in ni blo nevemkva morale, no razn pol u potujo?em ?otoru! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 D ?e jz predstavm svoje nasprotnospolne mazda?ke atribute! Opa bravo Borut zelo lu?tna punca Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
suicidal Napisano 2. oktober, 2007 Prijavi Napisano 2. oktober, 2007 Se strinjam, samo ta o?ala ji pa ne pa?ejo prav preve?. No ja, samo moje osebno mnenje. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 Denis,si vido zaj,se ho?e? eni prikupit,pol pa se ostale ne menijo s tabo.... Hehe sam res. Ne morem vseh zadovoljit, kaj ?mo no denis, ?e ti svojo gor prpopej, da bomo vedle zakaj smo grde Nobenih slik ne dam gor Ti si jo pa itak ?e vidla, tko da ne rab? slike Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
fr3ak Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 khm, lep pozdrav da te nem ?pilferderber ?e bom jaz nalepla neko sliko btw, klopko, hvala za pomo?, nem te tepla Citiraj
KAALman Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 khm, lep pozdrav da te nem ?pilferderber ?e bom jaz nalepla neko sliko btw, klopko, hvala za pomo?, nem te tepla hmm... ?e mislili, da te ni Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 6. oktober, 2007 Prijavi Napisano 6. oktober, 2007 khm, lep pozdrav da te nem ?pilferderber ?e bom jaz nalepla neko sliko btw, klopko, hvala za pomo?, nem te tepla fr2ak-iaca ?e si med ?ivimi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
sql Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Jup fejst punce imamo na forumu. Niso kot Honda?ice k jih mora? pritiskat k norc, da jim VTEC zagrabi in se za?nejo dret. (en.priblisk.ene.debate.press) hoces rec majo mazdasi? kaj pa majo nissani?tud ce jih prtiskas ne prides do VTECa, kaj sele da se dere, no se premakne se komaj kam! Citiraj
madmax Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 hoces rec majo mazdasi? kaj pa majo nissani?tud ce jih prtiskas ne prides do VTECa, kaj sele da se dere, no se premakne se komaj kam! LoL strokovnjak.press Citiraj
ReDevil Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 hoces rec majo mazdasi? kaj pa majo nissani?tud ce jih prtiskas ne prides do VTECa, kaj sele da se dere, no se premakne se komaj kam! Tale poust se sli? kokr iskanje to?ke G pr tetah in to ne G-techa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 hoces rec majo mazdasi? kaj pa majo nissani?tud ce jih prtiskas ne prides do VTECa, kaj sele da se dere, no se premakne se komaj kam! Ne, ho?em re?i, da jih imamo na forumu, nisem napisal, ne Mazda?i, ne Nissanovci. Ok se opravi?ujem, vidim da s tabo ni heca, da si resen fant in ne dojema? hecov. In ja, ima? prav, bom kr Nissana prodal, razsvetlil si me! Da ne bi kaj resno vzel.... Boli me kurac za tvoje mnenje, ker itak prileti? na forum samo zato, da se krega?... ?e ima? pa ?e kaj mi za povedat ima? pa ZS, da ne bi slu?ajno smetil MAZDA foruma, ne Honda, kjer imate o?itno tak?ne na?ine komuniciranja kot je ?aljenje vsepovprek... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Ne, ho?em re?i, da jih imamo na forumu, nisem napisal, ne Mazda?i, ne Nissanovci. Ok se opravi?ujem, vidim da s tabo ni heca, da si resen fant in ne dojema? hecov. In ja, ima? prav, bom kr Nissana prodal, razsvetlil si me! Da ne bi kaj resno vzel.... Boli me kurac za tvoje mnenje, ker itak prileti? na forum samo zato, da se krega?... ?e ima? pa ?e kaj mi za povedat ima? pa ZS, da ne bi slu?ajno smetil MAZDA foruma, ne Honda, kjer imate o?itno tak?ne na?ine komuniciranja kot je ?aljenje vsepovprek... Zrihtano ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Bi bla morala ?e bi mela tut tale teta mazdo, pa d uleti kdaj na sre?anje! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...009_3107249.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Bi bla morala ?e bi mela tut tale teta mazdo, pa d uleti kdaj na sre?anje! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...009_3107249.php Borut, tokrat mi je pa tvoj izbor kar v?e? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Ja Boj?, poglej tadrugo sliko, adio pamet! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Ja Boj?, poglej tadrugo sliko, adio pamet! Ma? prou, obrazek za ku?nt. Pa ?e to re?em jaz, k ve?, da sem za blond, pol... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 a teb so izklljucno blond vsec? moras mojo videt pol ... mogoce pa to ni dobra ideja drugace pa je ta iz slike huda ni kaj... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.