icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 ?e ti povem te morem pol ubit Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 ?e ti povem te morem pol ubit Pa kaj, ?e je informacija dobra... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 No...... ??emenje Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 No...... ??emenje Hvala bogu, vsaj vem, da nisem edini... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Pa midva, se mi zdi, da nisma edina Gremo tak...kot pri sre?anjih ??emenje (kjerkoli ?e): 1.icewoman 2.BOJ? Citiraj Icewoman is here!
BOBI Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Kaj ti sedaj spet ne pa?e? kaj znas ti kaj pohvalit sploh v vsaki temi se oglasis in samo sinfas al pa ne das dobenemu prav da je lahko kaj menjal v dolocenem casu al pa si ti reso brez problema(ciljam na temo kaalman in njegove stabilizator pal?ke)itd.....je kar tem kjer te ze mam pun k...... mi je presedlo ze pa dvakrat si bil pri gamsu pravis keriga leta pa nazadnje me zanima ne vem kaj ti vohas drugi pa ne da je tam nabito polno vsak vecer,kelnarce so pa res stvar okusa posameznika vsak ma svoj okus tu se edino strinjam Citiraj MAZDA POWER
suicidal Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 ?e ene par dni spremljam preko Zadnje objave tole temo in ?isto vedno ima BOBI zadnji post . A ni naslov teme Beybe vra?ajo udarec? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Fanta, zaj pa prosim STOP! Sta ?isto OTopic!!! Ta tema je namenjena ne?emu drugemu... Jasno?! Drga? pa resno, no , ne smetita Citiraj Icewoman is here!
BOBI Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 moral sem napisat ceprav ni to v kontekstu te teme,lahko admini zbrisejo zadnje poste komot Citiraj MAZDA POWER
BOJČ Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Ja, tukaj nas ??emi... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Kaj ?e me ??emi v srednjem u?esu to kaj ?teje???? Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Kaj ?e me ??emi v srednjem u?esu to kaj ?teje???? ?udak.press Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 7. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Kaj ?e me ??emi v srednjem u?esu to kaj ?teje???? ja,..da mor? k zdravniku Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 No,vsaj to sn te navado,da ljudi k dohtarju po?ilja?,?e majo probleme! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
David Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Jeeeeeeeeeeee.... :aaaaa: Boj?.... n? ?uda?kega tukaj... boo..... Citiraj Feel free....
krzz4 Napisano 20. maj, 2008 Prijavi Napisano 20. maj, 2008 Vidim de samo lepe punce vozjo mazde....kr tko naprej, nej jih bo ?im ve? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.