kowkele Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Pozdravljeni! Iskal sem po forumu, pa nisem zasledil to?nega odgovora na moje vpra?anje. Torej, ?e 6 pohodi? se pokadi. To je normalno. Ampak ali je uredu, da se pa ful kadi v primeru, ko recimo pospe?uje? po ?rnokalskem klancu v 5 prestavi pri 150km/h +? Ker se mi zdi, da se ful. Ponavadi se je samo na zacetku, potem pa se je zmanjsalo. Avto pa gre uredu, pospeski se niso nc zmanjasali. A se da to resit s kaksnimi dodatki (?i??enje injektorjev...)(se nanasa na tebe LabiGT, ker sem prebral, da uporabljas to). LP Citiraj
LabiGT Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 ce das gas (tko po mosko) potem je normalno da kadi... je pa to kajenje (vsaj pri meni) odvisno od kvalitete dizla druga stvar je, ce ti avto slabse vlece in ti kadi pri taki hitrosti ze pri neznem gasu (pri meni se je to zgodilo, ko mi crknil merilec pretoka zraka) aditivi pa opazam, da nc ne pomagajo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
kowkele Napisano 26. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ja jaz ve?ino tankam petrol-ker drugih ?rpal okoli nas ni(R50km)....sej mne ne moti, ma tisti odzadi verjetno ful lepo gleda ter govori same lepe besede... Citiraj
Alex Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ja jaz ve?ino tankam petrol-ker drugih ?rpal okoli nas ni(R50km)....sej mne ne moti, ma tisti odzadi verjetno ful lepo gleda ter govori same lepe besede... Ma to pri nas na mazdah niti ni tako hudo.Poglej kakega VW al pa starej?ega audija kako ?ele oni kadijo... Citiraj
Boss Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Ma to pri nas na mazdah niti ni tako hudo.Poglej kakega VW al pa starej?ega audija kako ?ele oni kadijo... ?e, ?e, samo Mazda ni starej?i VW al pa Audi, mah ?e starej?i ni, saj so dizlce M6 lahko stare najve? 5 let. Citiraj
handan Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 sem imel podoben primer na svoji po menjavi filtra za gorivo avto nekadi,nevem kako je pri tebi gdaj si nazadnje menjal filter Citiraj
kowkele Napisano 27. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2007 Hja, jaz ga se nisem, odkar imam avto...sedaj imam 113k km, ma u servisni pise, da je bil menjan pri 95k se mi zdi. Ga zamenjam, pa bom videl, ane? ?kodvat ne more... Citiraj
LabiGT Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 kowkele jaz menjam filter za gorivo ob vsakem servisu (torej na 20000km) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 kowkele jaz menjam filter za gorivo ob vsakem servisu (torej na 20000km) Ja sej, samo tvoj avto deluje v precej ekstremnih razmerah z nafto, ki je komaj dobra za v Golfa II D. Citiraj
LabiGT Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 to je res... mogoce, ce bo kdo kdaj rabil evo kje se tanka in kje se ne tanka po bivsi YU hrvaska: + tifon, omv - ina srbija: pogojno+ mol, omv - vse drugo makedonija, kosovo, crna gora in makedonija: vse zanic, se je treba nekak izogibat, ce ne potem pa MAK v makedoniji Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 27. september, 2007 Prijavi Napisano 27. september, 2007 to je res...mogoce, ce bo kdo kdaj rabil evo kje se tanka in kje se ne tanka po bivsi YU hrvaska: + tifon, omv - inasrbija: pogojno+ mol, omv - vse drugomakedonija, kosovo, crna gora in makedonija: vse zanic, se je treba nekak izogibat, ce ne potem pa MAK v makedoniji ...verjetno ne bom rabil,ampak je pa vseeno dobro vedet,kje je "kao" dobra nafta--razen HRV.zgleda da nikjer.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.