zanimivo
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Žal ni tako kot praviš.... Čez kako leto bodo imeli pri nas večjo prodajo kot Mazda.... 😉
-
Res je CX-30 s tistim motorjem raketa a kaj, ko se potem vozijo po omejitvah 60,70,80 mi/h.... 🥴Res ne moreš razumeti teh amerikanarjev zakaj taki motorji potem pa vse počasi leze.... 🤔 Pravzaprav vem zakaj.....
-
Ne zal res ne razumes.....Bini je razumel, enako je napisal vse v smislu resnega heca. nobenega ne napadam... Lepo se mej
-
Jaz? Glej kaj si napisal: Torej si mu rekel naj nalije menjalnik olje v mašino pa bo Fiat laufal. Pol pa jaz nerazum 🫣 Če je garež na filtru, se je olje žgalo. Ja dobro je Selenia čistla kar je prežgala. Jeej. Žal so MA mašine ultra občutljive, to ni primerjave s tvojimi starejšimi modeli. Si lepo napisal, da so ti km na starejših modelih. Pa preden me napadeš naprej. Nič nimam proti Fiat koncernu in starejšim vozilom. Bi še zdaj vozil Alfo, če bi imela model za mene. 😎 Tudi Gulietta ni olja pila 😉 Pri nas doma so jih samo VW-ji. Tega pa nisem rekel. Obračaš besede.
-
Favš za koga? Plastična gajbica za katero neveš kaj bo čez 15 let Verjamem da se dobro prodajo, važno da zgleda čim večja gajba in čim cenej….v realnosti pa notri manj placa kot v 15 let starem reno karavanu, ko so še delali uporabne avte
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.