Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

v MX-3 V6

ker nimam knji?ice z navodili...

mogo?e ve kdo kaj priporo?at ?

:)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

ve? kot ima Ah bolj?e je, samo je tudi ve?ji.Gledati mora? da ga dobi? notri.Maksimalen tok pa naj je nad 200A.Saj ma? V6 motor in rabi malo ve? toka za zagon.Dobijo se tudi za tok 2000A,pride pa okrog 30k,to je dobro da ?e ma? kako hudo ozvo?enje v avtu da ti ne bliskajo lu?i. :rolleyes:

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

Napisano

Priporo?am OPTIMA, suh akumulator(odpade skrb za destilirano vodo) tam okol 110 Ah, cena okrog 50 kSit.Js ga mam v svojem Xedosu.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Priporo?am OPTIMA, suh akumulator(odpade skrb za destilirano vodo) tam okol 110 Ah, cena okrog 50 kSit.Js ga mam v svojem Xedosu.

pa neom 20% vrednosti avta za akumulator dajal ! :)

110 Ah ?

ka ma? ti hibrida xedosa ? :D

LP KAALman

Napisano

pa neom 20% vrednosti avta za akumulator dajal ! :)

110 Ah ?

ka ma? ti hibrida xedosa ? :D

LOOOL

poskusi vesna VRLA gelni accu.

jih uporabljajo zato, da ne dajajo takoj kondenzatorjev ko dajo malo mocnejso avtoakustiko noter...

je pa cena se mi zdi nekje 25k SITOV

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

khm.. 25 jurjev je ?e vedno vsaj za 50% preve? kot bi jaz dal... ;)

danes sem dolil vodo, ker so ble celice skor suhe... bom po?akal dan ali dva in potem videl....

?e ne, pa je te?ava v tem, da mora imeti akumulator to?no dolo?ene mere, druga?e ne gre v kur?ev nosilec ! in dosedaj v nitieni trgovini niso meli takih dimenzij in vsah 55Ah...

LP KAALman

Napisano

akumulatorji vesna so se na testih izkazali za najbolj?e.Ne vem v ?em je fora, mogo?e so narejeni za malo ve? kot pi?e,...

Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System

• 10 mesecev kasneje...
Napisano

Kaalman ..upam da sem prav napisal za tvojo mazdico je najprimernej?i 60 ah akumulator ,za backup ozvo?enja pa si omisli kaki vrla aku 12v 55ah in kondenzator 1 farad.

gremo na?i.....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.