KAALman Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 kdo najde vse "napake" Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 ker sem picajzla in mahnjen na detajle: 1. feltne bi lahko imele malo manji ET (ali pa kaksen 1cm distancnik) 2. okvir za tablice must go... drugace pa bomba, nima napak Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 3. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 Mazda znak fali... Ali? yp... malo ?e gledajte Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 Photoshop? OK:Kljuke,znak,antenca,nekaj,ki je prilepleno na sprednjo ?ipo pri vozniku spodaj.. Citiraj
KAALman Napisano 3. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 ker sem picajzla in mahnjen na detajle:1. feltne bi lahko imele malo manji ET (ali pa kaksen 1cm distancnik)2. okvir za tablice must go... drugace pa bomba, nima napak OK Photoshop?OK:Kljuke,znak,antenca,nekaj,ki je prilepleno na sprednjo ?ipo pri vozniku spodaj.. hehe.. si najdu original ? Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 Jap,tudi sam malo ?arim po avtih... Citiraj
KAALman Napisano 3. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 once upon a time http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...ost&id=1561 Citiraj LP KAALman
suicidal Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 a si tudi zadnja vrata za?vasal, he he? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
KAALman Napisano 4. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 a si tudi zadnja vrata za?vasal, he he? sicer, ?e prav pogleda?, nisem, ampak si mi pa dal eno drugo idejo Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 ...brez napak... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Marko_mx-3 Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 samo tiste ?rne feltne ?ist ni? ne pa?ejo vsaj meni Citiraj
KAALman Napisano 4. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 samo tiste ?rne feltne ?ist ni? ne pa?ejo vsaj meni hjah,,, meni se pa zlo dopadejo Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Meni tudi.samo mogo?e malo ve?je/18"... Citiraj
qwerty Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 ka pa desn ?pegu ne fali :ne vem: pa tablca Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.