KAALman Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 danes na 24ur ob 19.28 na? mx-5 fahrer ReDevil... se strinja s pooblastili redarjev... ej...stari, pa ti nisi normalen Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 3. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 pismo, ka ni noben Boruta pri 24ur vido ? Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 bomo jutr na netu pogledal Citiraj
qwerty Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 to ja bi lahka kako reklamo za mazdo delal kot npr. mel mazda-si.net majico Citiraj If in doubt, flat out...
zemir Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 To pa je morala ane Borut Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
uklopko Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 pa dej nehi no ......gremo ga nabutat ker podpira redarje Ja tko je ....zdej majo pooblastila da te lahka sune na gobc ?e je treba kaj pa naslednje leto bojo pa ?e lahk oro?je nosil bv Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 ampak Borut, a te niso policaji ?e dost oskubl, a zdej bi pa rad "malco" pla?eval ?e redarjem ... :ne vem: Citiraj
poky Napisano 3. oktober, 2007 Prijavi Napisano 3. oktober, 2007 He he,tapravega so najdli za prava vpra?anja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Sishi Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 Redarji s pooblastili in Borut (pri koncu 27 minute na posnetku) @Borut: ...to bi blo dobr, sam mora bit res usposobljen kader... Preberem naslov teme, vidim da gre za boruta, glej ga legenda je spet na TV, pogledam posnetek na netu pa Popolnoma se strinjam s KAALman-om razo?aran na komentarjem, a zdej nas bojo pa ?e redar?ki tepl, pa lisice dajal pa ?prical pa ne vem kva ?e po enmu te?aj?ku P.S. A si bil 'slu?beno' u Raubarju pred izjavo Ko te vidm, te bom za u?esa Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
qwerty Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 kolk so ti pla?al da bedarije na TV govori? Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 Hihi, se mi je zdel da se bo to slej ko prej na tv pojavl, nism si pa mislu da isti dan! Hja, mogo?e jz mav drga? gledam na aktualno problematiko po slo ulcah, men je blo bl u glavi dejstvo, kaj se vse dogaja po cestah npr. med pe?ci, ko je ogromno raznoraznih kraj, ustrahovanja, nadlegovanja itd., sam itak k bo kriza so bojo omenjeni osebki najbr? stran obra?al in zato sm omenu usposobljen kader! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 a tako, kle se strinjam... pol so te pa grdo zrezali, da nisi uspel do konca povedat Citiraj
ReDevil Napisano 4. oktober, 2007 Prijavi Napisano 4. oktober, 2007 Boss, to pa? tko nardijo, da jim odgovarja in oblasti seveda, k jz sm govoru zihr vsaj ene pou minute! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.