mazda3 Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Katastrofa.Moja 3 me je pri 70 000 km pustila na cesti-razpadla kuplunga-Super,konec garancije in ........ Ni ve? mazda MAZDA. :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 a dobesedno razpadla ali kako? Citiraj
mazda3 Napisano 7. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 a dobesedno razpadla ali kako? V torek bom to?no zvedo,vse skupaj je zablokiralo,vrjetno je ko? odpovedo Citiraj
zemir Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 V torek bom to?no zvedo,vse skupaj je zablokiralo,vrjetno je ko? odpovedo Tole pa ni morala O?itno so starej?e mazde veliko bolj?e koker zdaj?ne :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Boss Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Katastrofa.Moja 3 me je pri 70 000 km pustila na cesti-razpadla kuplunga-Super,konec garancije in ........Ni ve? mazda MAZDA. :ne vem: sva?ta Citiraj
Alex Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 ... To pa ni dobro...slaba reklama... Citiraj
Mazda323 Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Pri Premacyu Dizel tudi ?la PaPa pri okoli 70000km Citiraj
nisde Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 So?ustvujemo s tabo Upimo da te nau preve? po denarnci u?gal tole Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
mazda3 Napisano 7. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 So?ustvujemo s tabo Upimo da te nau preve? po denarnci u?gal tole Kolko pa kaj stane ta komplet-lamela-ko? in lager???? in seveda ?e delo?????? Citiraj
KAALman Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Kolko pa kaj stane ta komplet-lamela-ko? in lager???? in seveda ?e delo?????? ehmm ene 400 ? bo.. verjetno, ne vem, govorim na pamet Citiraj LP KAALman
mazda3 Napisano 9. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Kateri motor ? Motor je 1.6 Sranje rumeno -mislim sranje mazda 3,?e zdaj po?iva,sklopke ?e ni in ni in ni.......... Na mazdi so rekli,da to ni ni? takega,?e pri 70 000 crkne sklopka Dela pa sklopke trenutno samo sachs in imajo motorji1.4 in 1.6 isti ?moren not zmontiran.Razo?aran sem nad mazdo,bolj so nove bolj so ,kaj bom le naslednji avto kupil ,v?asih nisem rabil razmi?ljat Citiraj
mazda3 Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Saj ni re pa JE RES , sodelavec,no sedaj je ?e penzionist,si je za mirno penzijo brez srbi,nabavil mazdo 3,jaz sem mu jo hvalil in kaj se je zgodilo,isto kot meni :ne vem: ,crknila mu je pri samo 40 000km sklopka,ko?,zgleda,da so difektne,k sre?i ima ?e on garancijo,jaz pa ne. Jaz za moje sranje 3 ?e sedaj nisem dobil sklopke,jih ni nikjer na zalogi,danes je ?e5 dan ,ko lepa rumena 3 le?i-po?iva,meni se pa me?a.MAZDA,kaj je z tabo?????????????????????????' Citiraj
LabiGT Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 eno vprasanje: a to si pri uradnem servisu vprasal, ce imajo sklopke al kje? ker si upam trditi, da na uradnem ti bojo pomagali glede na to, da ima avto samo 70.000km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda_mx Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Jaz za moje sranje 3 ?e sedaj nisem dobil sklopke,jih ni nikjer na zalogi,danes je ?e5 dan ,ko lepa rumena 3 le?i-po?iva,meni se pa me?a.MAZDA,kaj je z tabo?????????????????????????' Na servisu rabijo vec kot 5 dni da dobijo sklopko? Ponavadi dobijo katerikoli del za katerokoli Mazdo v dveh dnevih. Citiraj
LabiGT Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Na servisu rabijo vec kot 5 dni da dobijo sklopko? Ponavadi dobijo katerikoli del za katerokoli Mazdo v dveh dnevih. jaz sem cakal 15 dni, da dobijo visokotlacno crpalko...pa se to sem tezil in grozil in kaj vse... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Tich Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Mazde niso ve? to kar so bile... Citiraj
LabiGT Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 sej noben avto ni vec to kar so bli... mazda je se ok Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 V Avstirji pa res dobi? ja v enem dnevu, ?e pa nimajo pa res v dneh dneh ker morajo dobiti iz centralnega skladi??a... Citiraj
mazda3 Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Na servisu me ne ?mirglajo 2-3 dni je za ?akat za sklopko mazdino in stane 480 eu. Mazdinega klumpa no?em dat ve? noter,edini ki dela omenjene sklopke je sachs in jo dobi? za 130 eu,to pa je velika razlika ,ne,zato raj?e po?akam par dni ve?.?e bi bila na zalogi bi 2 dni bil rok dobave,ker pa je avto novi model,jih na zalogi ni,vedno imajo po 1 komad.Kdo bi pa za mazdo sklopke dr?al na lageru,bi ja propadel ,?al,se mu obeta dober biznis . Bo ?e,mogo?e pa bo v nedeljo ?e letela po cesti Citiraj
Kyuss Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 Na servisu me ne ?mirglajo 2-3 dni je za ?akat za sklopko mazdino in stane 480 eu.Mazdinega klumpa no?em dat ve? noter,edini ki dela omenjene sklopke je sachs in jo dobi? za 130 eu,to pa je velika razlika ,ne,zato raj?e po?akam par dni ve?.?e bi bila na zalogi bi 2 dni bil rok dobave,ker pa je avto novi model,jih na zalogi ni,vedno imajo po 1 komad.Kdo bi pa za mazdo sklopke dr?al na lageru,bi ja propadel ,?al,se mu obeta dober biznis .Bo ?e,mogo?e pa bo v nedeljo ?e letela po cesti Ne ?udite se ... za mojo 13 let staro plehovino pride sklopka 390 EUR original ... original homokineti?ni zglobi pa 380 EUR na kos!! Mene ne bodo nikoli ve? videli na nobenem servisu ... Na ebayju je 1032893289235982351 ponudnikov (EU in USA), ki ponujajo aftermarket dele, ki niso kar tako neka kopija znamke, v katerih imena ?e podvomi? ... Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
mazda3 Napisano 14. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 Moja 3 spet vozi po cesti . Da povem,SRAMOTA,kako nas na servisih ho?ejo oropat za rezervne dele. No v moji 3 je pri?lo do napake na materijalu,na ko?u se je ena perica zvila,napokana od znotraj. Sklopka ki je bila montirana v Mazdi je bila od firme SACHS,prav tako sem dal sedaj nazaj noter. SRAMOTA je,da sem jaz dal za to omenjeno sklopko 200 eu(?e bi po?akal 2 tedna samo 130eu),to isto na mazdinih servisih pa so mi hoteli prodati za 480 eu .Sram jih naj bo,ve? kot 100 procentov Tako,da ne nasedajte servisom da imajo originalne dele,.........itd,prej preverite na internetu,da se za isti ?moren ogromno pri?parat. Moj nekdanji sodelavec ima isti primer okvare sklopke,?e bo ?e kateri imel tak primer,naj mi javi,?e je to serijska napaka na 3 in ?e bo tega ?e ve?,se bomo prito?li in zahtevali povra?ilo stro?kov,?e ne pa kontaktiraki na Avto Bild in na Mazdo,naj ne kvasijo neumnosti o kakovostih Mazd.(starih ja,novih absolutno NE ) ?e zdaj ne verjamem,da me je Mazda za 8 dni pustila na cedilu ,to me ?e Jugec ni Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 Povsod se slu?i z "originalnimi" nadomestnimi deli, pa seveda z dolivanjem teko?in za stekla in podobne cvetke ki se dogajajo na servisih. Je bratec delal prakso na enem servisu in je videl kako se dela (servis je bil za evropske avte) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Mojstri, ?ele sedaj ste to ugotovili, to je ?e od nekdaj, samo primer. Zobati jermen v ?katli potiskan z mazdnim logotipom, notri GARES-ov jermen - cena cca 100?, kupi? v ?tacuni isti jermen, samo da je v ?katli ki je od proizvajalca, torej GATES - cena 30?. Vodna ?rpalka 300?, naro?im iz anglije in me pride skupaj z po?tnino 90?, je pa nova bila od iste firme kot stara, ki je bila originalno vgrajena v motor. Vse jasno ? Moji avti so vedno in vedno bodo videli servis samo ko se peljem mimo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Jaz bom tudi mojo 6-ko letos,ko mi prete?e garancija,peljal na servis k mojemu dobremu staremu mehaniku...Na servis pa le,?e ne bo znal on kaj popravit...v kar dvomim... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.