nisde Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 No da opi?en kaj se je zgodilo. Se lepo s svojo bolj?o polovico odpraviva na sre?anje, kjer se je najdla dokaj enaka zasedba kot zmeraj. Bili so yavarje, symon, uklopko, speed in seveda labi the la?ni In ker sm biu dokaj izmozgan ?e od u?eri, pa la?en tudi, seveda povabim labija ?e greva skupi v meka. In on odgovori DA NE GRE KER JE PREVE? UTRUJEN Mislu sm da se zajebava, nakar ga ?e enkrat upra?am ?e me je razumeu, da sm reku ?e greva v meka jest. In on ponovi da je preve? utrujen in da gre domov Sm mislu da bo prej konc sveta predn bo labi the la?ni zavrnu hrano, ampak se o?itno tud ?ude?i dogajajo. To pa bo sre?anje za zapomnt. Seveda sm biu pol tok zgro?en nad labijevo izjavo, da sm mogu pojest 3 DCB-je in pomfri da sm pr?u k seb. Sva?ta Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 In to je ?kandal? Kve?jemu surprise brez primere..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 7. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 No recite temu karkol, men ni normalno Sploh ne ?e govoroimo o labiju Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LEPI Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 pomojm ga je blo strah da ga nebi kdo vidu s hyundajcem Citiraj
zemir Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 pomojm ga je blo strah da ga nebi kdo vidu s hyundajcem Ta je bla pa mo?na!!! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Boss Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 pomojm ga je blo strah da ga nebi kdo vidu s hyundajcem hehe... pa se ga je na lep na?in znebu Citiraj
Symon Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Pomoje mu zato ni ni? paslo, ker ni bilo niti mafinov. Sicer pa res ?kandal brez primere, kako lahko labi kaj tak?nega zavrne. Samo ?e enkrat naj napi?e kaj o hrani na forumu! Citiraj
Allyssa Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 Labi je ?e predn je pr?u na sre?anje vedu, da ne bo mafinov,.. Symon kako pa da si bil ti na sre?anju? tvoj mogo?e ni mel ?asa? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 7. oktober, 2007 Prijavi Napisano 7. oktober, 2007 WTF? Od kje tebi tele informacije? Moj mogo?e je imel ?as pred sre?anjem tako da ni panike. Citiraj
uklopko Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Sam res Labi presenetil in ?okiral mazda?ki svet! Symon a kj ne vem ?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Jaz mogo?e pridem, ?e si bom lahko vzel ?as. WTF? Od kje tebi tele informacije? Moj mogo?e je imel ?as pred sre?anjem tako da ni panike. ah tipi,...le od kje mi res informacije,..misl? da sm od u?erej? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 hahahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Moneva malo ve? ko 12 ur in ?e vedno nisem ?isto pri sebi ni ?e sedaj ne morem verjet, da je Labi zavrnil HRANO ! Totalno nerazumljivo-nemogo?e, jaz mislim da so ga ugrabl marsovci in ga zamenjali z nekim klonom, ki ima eno napako, normalno je in ne skoz na full. Saj dizajn in dimenzije (za detajle nisem ziher ) so pa kar zadel, pa tud taprav avto fura. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 ne vem no meni se je zdel avto bolj umazan kot ponavadi v srecanjih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 ne vem no meni se je zdel avto bolj umazan kot ponavadi v srecanjih Ja ma? prav, res so te slabo ponaredili, zajebal so 2 detajla, hrano in ?isto?a avtomobila. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 ajde to drugo se gre...sam prvo so orng zajebali Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 no sam vam loh povem,..k sva govorla na msn,..me je nejprej vpra?u ?e pridejo mafini,... tko da,..?ist pa tud niso zajebal klona,..razn ?e je pr?u na sre?anje drug Labi, kukr je govoru z mano Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 No da opi?en kaj se je zgodilo. Se lepo s svojo bolj?o polovico odpraviva na sre?anje, kjer se je najdla dokaj enaka zasedba kot zmeraj. Bili so yavarje, symon, uklopko, speed in seveda labi the la?ni In ker sm biu dokaj izmozgan ?e od u?eri, pa la?en tudi, seveda povabim labija ?e greva skupi v meka.In on odgovori DA NE GRE KER JE PREVE? UTRUJEN Mislu sm da se zajebava, nakar ga ?e enkrat upra?am ?e me je razumeu, da sm reku ?e greva v meka jest. In on ponovi da je preve? utrujen in da gre domov Sm mislu da bo prej konc sveta predn bo labi the la?ni zavrnu hrano, ampak se o?itno tud ?ude?i dogajajo.To pa bo sre?anje za zapomnt. Seveda sm biu pol tok zgro?en nad labijevo izjavo, da sm mogu pojest 3 DCB-je in pomfri da sm pr?u k seb.Sva?ta Denis, tole je Sam je pa tut dilema glede tvoje domnevne bolj?e polovice, k jz mislm d bi se tvoja bolj?a polovica morala po?as zavedat da svojo bolj?o polovico ma ponavad zraven sebe, torej je ona slab?a polovica! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LEPI Napisano 8. oktober, 2007 Prijavi Napisano 8. oktober, 2007 Symon kako pa da si bil ti na sre?anju? tvoj mogo?e ni mel ?asa? symon kai ma? ti mogo?e k?nga fri?nga? Citiraj
nisde Napisano 9. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 pomojm ga je blo strah da ga nebi kdo vidu s hyundajcem Sam ?e zmeri te hyundai strese ko norca, ?e te je moja BG-jka stresla pol te ta poje Naslednji? greva lahko pe?, sam nizsm zih, a bo? zmagu al ne Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Sam ?e zmeri te hyundai strese ko norca Kaj a je elektri?n k nevem al je al ni? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 9. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Kaj a je elektri?n k nevem al je al ni? Tud ?e bi biu, bi ?e zmeri oplaknu opelico Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LEPI Napisano 9. oktober, 2007 Prijavi Napisano 9. oktober, 2007 Sam ?e zmeri te hyundai strese ko norca, ?e te je moja BG-jka stresla pol te ta poje Naslednji? greva lahko pe?, sam nizsm zih, a bo? zmagu al ne po?ak mal bo? povedu v roku enga mesca te bom prej obvestu pa bo? vidu kai dela diesel power Citiraj
nisde Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 po?ak mal bo? povedu v roku enga mesca te bom prej obvestu pa bo? vidu kai dela diesel power To kaj dela ?e vem, namre? nkamor ne gre Hec hec, ti jo kr ?ipi kokr ??, hyunda ?e zmeri "pi?i" 110 v drugi Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.