DIY: home made jukebox
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne zal res ne razumes.....Bini je razumel, enako je napisal vse v smislu resnega heca. nobenega ne napadam... Lepo se mej
-
Jaz? Glej kaj si napisal: Torej si mu rekel naj nalije menjalnik olje v mašino pa bo Fiat laufal. Pol pa jaz nerazum 🫣 Če je garež na filtru, se je olje žgalo. Ja dobro je Selenia čistla kar je prežgala. Jeej. Žal so MA mašine ultra občutljive, to ni primerjave s tvojimi starejšimi modeli. Si lepo napisal, da so ti km na starejših modelih. Pa preden me napadeš naprej. Nič nimam proti Fiat koncernu in starejšim vozilom. Bi še zdaj vozil Alfo, če bi imela model za mene. 😎 Tudi Gulietta ni olja pila 😉 Pri nas doma so jih samo VW-ji. Tega pa nisem rekel. Obračaš besede.
-
Favš za koga? Plastična gajbica za katero neveš kaj bo čez 15 let Verjamem da se dobro prodajo, važno da zgleda čim večja gajba in čim cenej….v realnosti pa notri manj placa kot v 15 let starem reno karavanu, ko so še delali uporabne avte
-
Ko sva ze pri tem, cez teden dni pridem domov, selenia caka doma za fiata Ker gre potem takoj fiat nazaj v nemcijo. Bo gor vsaj 4 mesece, moj sin dela zdej z mano, in bo kar gor ostal. Avtu zaupam kljub 30 letnici.
-
Ne vem ce si razumel njegov point...narocil je eno, dostavli so mu pa drugo.... Olje ima 3 naloge 1. Mazanje 2. Hlajenje 3. Čiscenje Bi rekel, da je Selenia bolj opravljala 3 nalogo kot katerikoli drug. Ce je olje po servisnem intervalu se vedno enako, potem je nekaj narobe. Isto kot guma po 30.000, ce se ne nuca ne dela svoje, ce se rabi potem ima oprijem Isto kot zavorne ploscice ce so po 30.000 se enake se ne rabijo in so pretrde. Mazdasi smo imeli velik problem s tem ko je treslo diske posledicno Itd Moja rekla kazala s fiati ma skupaj vsaj 300.000km na spagetarjih s selenio. Ce so jim ga namenil naj ga majo. Papal pa noben makaronar ni nikoli olja. Res pa da so bili vsi bencinarji. Nobenega dpf pa ta sranja.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.