qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Moj frankenstein je o?ivel narejen iz iverce, elekro vezja, dva tweeterja, bass, cd-mp3 player in priklop za razne modele telefonov cdplayer je bolj za okras gor ker vse muske predvajam z telefona.Zgleda pa tkole: FILM:http://www.mojvideo.com/video-home-made-ju...f5f8cebd33605a0 SLIKE: Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 wow bravo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 sm tut jaz kr ponosn "o?ka" he's alive Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 lahk das nalepko "feed my frankestein" sicer komad od alice cooper na kermu solirata steve vai pa joe satriani (ta informacija je bolj za alexa, suicidala, madmaxa pa kaalmana) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 sam nalepko morm kje dobit pomoje bi bla bolj primerna "don't feed the frankenstein" Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 hehe... kr vredu zadev?na Citiraj LP KAALman
poky Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Ti je kr dobro ratalo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 danke danke Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 10. oktober, 2007 Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 Presene?a?. A si ?tromar, da si zvezal vse tele kable in vezje skup spravil? Lesar vidim, da nisi (kako si ?agal ti tole?) Sicer pa dobra ideja ni kaj. Citiraj
qwerty Napisano 10. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2007 to smo se pri hoby-ju spravl delat (vgradne omare hoby ---> tam sem bil na po?itni?kem )kable pa to sm pa jaz nardil skup, vezje je sicer temelji na nekih anti?nih zvo?nikih sam je ful predelan da lahka dela to ko dela tak da sem mal goljufal drga? se pa da z neta potegnat na?rte sam je ful zamudna izdelava, ker sem ?e enkrat delal vezavo za 3 led diode da so delale tak ko na policijskem avtu, sam da sta ble dve oran?ne pa sredna rde?a pol so se pa rde?a pa oran?ni po?asi izmenjevali z po?asnim prehajanjem blo treba ?ipe vgrajevat, velik kablov, kondenzatorji, upori,... hell lot of work ?e na modifikacijami na tem vezju je blo velik vlo?enga da dela tko ko morejo tweeterji in bass prej je blo to vse tak na hojladrija kitajci so kitajci, jz sm pa jz ?e v model motorja ene honde cbr 600 f4 sm ?u belo led diodo not vgradit pa je mel spredno lampo, oz jo ?e ma Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 14. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 zdej pa sam ?e party Zdej mam pa panasonicov stolp na omari 2x po 100W, 5cd changer, space eq,... Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 Ti samo pazi, da te ne bodo star?i izselili... pol ne bo glih partytime Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. oktober, 2007 Prijavi Napisano 14. oktober, 2007 do 18. leta ga ne morejo, potem pa lahko postavijo pred vrata in kakor ve? in zna? Citiraj
Boss Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 hja sej do 18 mu ne manjka prav dosti in ?e bo zdej vso potrpe?ljivost porabu bo namesto darila za 18. RD samo ?us u guz. Citiraj
Alex Napisano 15. oktober, 2007 Prijavi Napisano 15. oktober, 2007 Ma ne verjamem,danes je to bolj te?ko.Sej vemo,do kdaj so sinkoti doma pri mamah.Italijani jim pravijo-mamoni. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.