qwerty Napisano 7. november, 2007 Prijavi Napisano 7. november, 2007 i like them Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 7. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2007 malo rose v luceh ne skodi Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 7. november, 2007 Prijavi Napisano 7. november, 2007 Matr, tole je res ?alostno da se pr novem avtu takele stvari dogajajo, no nakonc ti bo prodajauc reku, da itak zdej ni ve? nov, tko da je to normalno! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 7. november, 2007 Prijavi Napisano 7. november, 2007 Kaj se je pa zgodl, da so se mu kar (L)u?ke zarosile? Citiraj
BOBI Napisano 7. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. november, 2007 Kaj se je pa zgodl, da so se mu kar (L)u?ke zarosile? se je zjokala od srece ker sem jo opral Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 7. november, 2007 Prijavi Napisano 7. november, 2007 Bobi ne se secirat - men se je na novi Mazdi tudi zelo rahlo rosil eden od ?arometov potem je pa to kar samo od sebe nehalo. Tako, da lahko se bo to tudi pri tebi nehalo. Druga zgodba pa je, ?e ima? slu?ajno tud ?e vidno vodo v lu?eh. Citiraj
qwerty Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 se je zjokala od srece ker sem jo opral a tak si ti drga? pa pejt tja pa jim re? "operte avto pa ga postavte na sonce" Citiraj If in doubt, flat out...
wiperboy Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 ja bobi ni japonc z mazdo nisi imel teh problemov Citiraj gremo na?i.....
BOBI Napisano 8. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2007 nasljednji avto bo 1000% spet mazda :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
Alex Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 nasljednji avto bo 1000% spet mazda :mi pijemoo: Ja,sam kdaj bo naslednji? Citiraj
zemir Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 Ja,sam kdaj bo naslednji? Bo ?e RX-10 Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
BOBI Napisano 9. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2007 Ja,sam kdaj bo naslednji? ko nova sestka dopolni kakih pet let obstoja Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 Bobi, sej ?e bo tole edina pomanklivost ?panskega temperamenta, bo? pomoje tut zadovoln, dans ima pa? vsak voz ve?je al man?e hibe! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 ?e skoraj tak kolotek kot na Fkah Citiraj
BOBI Napisano 21. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2008 ja treba bo ga spustit samo se bom pocako na druge dodatke ki pridejo na avto,da vidimo ki bomo z visino Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 Off road Bobirider. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 uaaa jz sm mislo da je na dvigalki spust ga DOOOOL Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 bobi lepe feltne...pa momo ni od muh... sam tist rob feltne bos mogu mal popravt Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 sam tist rob feltne bos mogu mal popravt ?e smo ?e tak dlakocepni......gume daj druge gor. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 22. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2008 bobi lepe feltne...pa momo ni od muh...sam tist rob feltne bos mogu mal popravt felne bodo verjetno samo zacasno gori ker mam v planu momo corse felne ce ne pa bom tote cele polakiral na novo ?e smo ?e tak dlakocepni......gume daj druge gor. gume so super ceprav so barum(bavarius),avto gre enkrat lepse in manj ruka kot prej,ker tista serijska 15 ne vela nic je trda in kar nestabilen je bil avto na ovinkih in luknjah Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 22. maj, 2008 Prijavi Napisano 22. maj, 2008 gume so super ceprav so barum(bavarius),avto gre enkrat lepse in manj ruka kot prej,ker tista serijska 15 ne vela nic je trda in kar nestabilen je bil avto na ovinkih in luknjah Hehe Bobi -- mislim, da smo se 1x ?e pogovarjali, kolk so zani? serijske gume. Ene so tolk zani?, da se avto obna?a skoraj tako slabo kot z zimskimi. Zaenkrat sem ta problem opazil recimo pri novih avtih KIA Clarus - katastrofa glede zavorne poti (menjal prej kot pa 10.000 prevo?enih kljub temu, da je bil ?e ves profil)Hyundai Lantra - neke butaste gumijaste gumeMazda 6 - Bridgstonke so bile sicer ?e kar v redu samo zdr?ale niso in ena guma je celo naredila bulo.Wartburg - gume Pneumat, ki so bile tako plasti?ne, da si lahko pri vo?nji naravnost po asfaltu rukal z volanom levo desno pa avto ni niti trznil ampak je kar vozil naravnost - katastrofa vseh katastrof Edino z obema Golfoma sem bil zadovoljen saj pri VW-ju dajejo serijsko gor odli?ne gume (Continental ContiContact) Citiraj
nisde Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Zakon, spet en projekt Ma da poslika? k bo konc :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.