nisde Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 Hudo narejeno Sam ?koda k srce ni lih taprav. Kok te je pa ko?tal use skp? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Štraus Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 dobro zgleda samo zvok je ?e treba sli?at Citiraj
poky Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 Bravo Bobimajster. Lepo zgleda,kot si pravo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Super izgleda, matr ma izpiuhov kokr kak Por? , ?koda da ni ?e konjenica tam nekje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 15. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2008 zvok je zaj super smo se srednji lonec dol vrgli in cev dali Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Stari,v petek sn se peljal po stari cesti skozi Bistrico,pa se mi zdi,da sn te sli?al. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 16. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2008 Stari,v petek sn se peljal po stari cesti skozi Bistrico,pa se mi zdi,da sn te sli?al. Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 odli?no zgleda a zvok je kaj takega? : http://www.izklop.com/?url=links/start&...en&id=47171 Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 17. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. november, 2008 odli?no zgleda a zvok je kaj takega? : http://www.izklop.com/?url=links/start&...en&id=47171 zvok mam slabsi,samo pelat pa znam boljse (ce verjes) Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 Verjem. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LIX GT2 Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 ko sm gledu film se mi je zahotel starga boxerja...ampak sej veste treba je z glavo skos zid Citiraj ?e nebi blo heca nebi blo otrok
BOBI Napisano 27. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2009 tak pa zgleda zaj po novem Citiraj MAZDA POWER
jures Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 tak pa zgleda zaj po novem Lepa mel ibizo in se 4 druge seate, huda masinca....sam tebe bojo pa se za pluzt najel v vasi zdaj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 Dobr zgleda, kokr sm meu priliko v ?ivo videt, najbol mi je pa v?e? zadnji spojler?ek! ?e bi moja draga vidla tale avto (je Ibiza fan), pa ?e ?e bi bla bela, bi se pomoje kr zalubla! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 pa saj sem jaz vedel, da Bobi nebo mogel iz svoje ko?e... familly wagen ne sploh ve? Citiraj LP KAALman
Don Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 ?e letvico na rde?e pihni. Edino Felgne mi pa niso v?e? ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
icewoman12 Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 V?eraj sem te vidla pri Mercatorju v Bistrci... Stari, dober kar?i?, res! Kr pogled vzame...sam zakaj hudi?a pa nisem ni? sli?ala? Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 "BOBI the remaker" Res ima? filing za te stvari in seveda veliko veselja. Se mi kar rola film sedaj v glavi... ?estitam stari!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
BOBI Napisano 28. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 28. marec, 2009 V?eraj sem te vidla pri Mercatorju v Bistrci... Stari, dober kar?i?, res! Kr pogled vzame...sam zakaj hudi?a pa nisem ni? sli?ala? drugic ce me kdaj vidis pa se te zaderi da grema kaj spit pa saj sem jaz vedel, da Bobi nebo mogel iz svoje ko?e... familly wagen ne sploh ve? familly wagen ni bil niti v serijskem stanju sploh(beri premali avto) Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Napisano 29. marec, 2009 Dec,legenda si-super zgleda. Samo zni?at ga je ?e treba,pa ?e ena malenkost bode v o?i.....antena! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 29. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 29. marec, 2009 Dec,legenda si-super zgleda. Samo zni?at ga je ?e treba,pa ?e ena malenkost bode v o?i.....antena! je kar nizki ze ceprav na slikah ni videt posebej tu na dvoriscu morem ze vseposod pazit mam ze vse porajsano spodaj anteno mam ze dolgo doma samo kaj ce se ta ne da odsraufat Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Ne da se od?ravfat?? Flekserco vzami pa odre?i hudi?a. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 30. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2009 Ne da se od?ravfat?? Flekserco vzami pa odre?i hudi?a. naj bobi spije enih par pa bo hitro dobo idejo kak dol dobit Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Napisano 30. marec, 2009 He he,v to pa ne dvomim! Se bi ti pomagal,samo bi bil pol problem domov prit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 30. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2009 He he,v to pa ne dvomim! Se bi ti pomagal,samo bi bil pol problem domov prit. Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.