Z M A J Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Bobi, ?koda sam da nima? kej mo?nejga pod motornim pokrovom, al teb ?isto zado??a, ker po izgledu bi marsiker mislu da je motor 3.0 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Kuscar Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 Bobi, ?koda sam da nima? kej mo?nejga pod motornim pokrovom, al teb ?isto zado??a, ker po izgledu bi marsiker mislu da je motor 3.0 Ejga Bobi - kako si pa spedenal homologacijo za temnenje ?ajb? Me glih mika si dat komplet temno pa me mal zanima ?e se kako da priti okol homolome... lp Kuscar Citiraj
BOBI Napisano 29. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 29. april, 2009 Ejga Bobi - kako si pa spedenal homologacijo za temnenje ?ajb? Me glih mika si dat komplet temno pa me mal zanima ?e se kako da priti okol homolome... lp Kuscar se pravi cajt temnil pred novim zakonom ne da se nic prit okoli lahko jih das temnit samo ti jih ne homologirajo ampak vpisejo pod opombo pol pa odvisno al bo policaj pogruntal al ne moj kolega se ze dve leti tak vozi in se ni mel problemov (menimo se za prva stranska stekla) Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.