BOBI Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 evo na brzino slikana moja nova ljubezen seat ibiza 1.4,16v sportrider,ter ze prvi dodatek ki pride montiran,ker je avto pretih ,nasljednjo soboto sledi temnjenje sip by dejan lesnik MB(poky se cujemo),pol pa se zaenkrat konca Citiraj MAZDA POWER
wiperboy Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 ???????????????????????????????? Citiraj gremo na?i.....
BOBI Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 ???????????????????????????????? :ne vem: ni kaj jasno? Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 UUUU lepo si pa hitro za?el pimpat Kaj pa feltne!!! Veliko varnih in sre?nih km! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 bobi lep seat a anteno bos zamenjal? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wiperboy Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 iz avta .........na tole Citiraj gremo na?i.....
zemir Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Lep avto?ek!!!Sploh pa si zadel barvo Veliko sre?nih kilometrov glede pimpanja si pa itak mojstr Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Va?n da je teb u?e?, k jst nism zih, a mi je al ni Hecam se, voz je lep pa ?e po slikah sode? kot nov Velik sre?nik KM! Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Mazda323 Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Nisi enkrat pisal po forumu da si nabavil terenca? Citiraj
BOBI Napisano 12. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 iz avta .........na tole samo "tole"se enkrat lepse pelje ko mazda,bolj mehka kuplunga in mehko in natancno prestavljanje,pa malo bolj poskocna je ko mazda pa ima 5KM manj,ne da bi mazdo zdaj sinfal ker je tak bla zakon,samo novi avto je pa novi avto in to je dejstvo,saj ko bo spuscena ce bo ker se ni ziher bo pa spet manj udobja pa se 17" felne lahko dam gor so ze vpisane pa bo spet zgledalo kot kak AVTO Va?n da je teb u?e?, k jst nism zih, a mi je al ni Hecam se, voz je lep pa ?e po slikah sode? kot nov Velik sre?nik KM! voz je nov Citiraj MAZDA POWER
nisde Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Matr je pa lepo ohranjen za nov voz Nism vedu da je nov, honest mistake. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 12. oktober, 2007 Prijavi Napisano 12. oktober, 2007 Aha to je potem eden tistih modelov ko zraven dobi? Shaqiro? Sicer pa ?estitke, tvojo odlo?itev ?isto razumem in glavno je, da bo? zadovoljen z avtom (in ostal na forumu) Citiraj
KAALman Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 Nisi enkrat pisal po forumu da si nabavil terenca? pa saj to je terenec proti njegovi prej?nji mazdi get it ? @Bobi: mhm... saj je kar fajn avtek... izpuh -> Powerfull ?? Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 13. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 pa saj to je terenec proti njegovi prej?nji mazdi get it ? @Bobi: mhm... saj je kar fajn avtek... izpuh -> Powerfull ?? je terenec proti mazdi ja,izpuh pa si ugano Aha to je potem eden tistih modelov ko zraven dobi? Shaqiro? Sicer pa ?estitke, tvojo odlo?itev ?isto razumem in glavno je, da bo? zadovoljen z avtom (in ostal na forumu) samo jaz nisem dobo shakire zraven pa ne vem zakaj :ne vem: ,normalno da bom na forumu saj mam pa se puno delov za zelenkote(in drugih barv),na piknike pa se bom s pokyjem vozo,ce me bo vzel s sabo :ne vem: pridem pa seveda tudi bobiridera pokazat kdaj Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 jaz bom tudi na forumu, tudi ce bom mel kako drugo znamko... naslednje leto bomo vidli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 Lepa Ibiza. Zgleda ko nova. Naj ti dobro slu?i. Za sre?anja pa ni blem,ti samo re?i,ve? da te bom vzel zraven. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 Kr dobr zgleda, sploh barva je prava, loh bi mi bla celo ful u?e? tale makina, sam nism ?ist zihr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 Pa ?e lepo se pelje, di?i po novem ipd. pa ?panski temperament Citiraj
Allyssa Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 BOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,.. good luck z novo rde?ko Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 13. oktober, 2007 Prijavi Napisano 13. oktober, 2007 mi smo tut mel seata pred tto mazdo. seat cordoba vario sport 1.6. temna grafitna barva bla pa ?prtne dodatke mela, npr. alu felge pa pirelli pzero gume, pa se mi zdi da je bla mal ni?ja od navadne vario pa redka v sloveniji je ful Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 19. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. oktober, 2007 powerfull od danes ze ruzi na avtu,lep zvok da ni preglasen pa ne pretih,jutri pa sipe pridejo na vrsto Citiraj MAZDA POWER
KAALman Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 powerfull od danes ze ruzi na avtu,lep zvok da ni preglasen pa ne pretih,jutri pa sipe pridejo na vrsto hehe.. bo? vidu, ko se ven skuri pomoje ti ne bo v?e?, ve?... Citiraj LP KAALman
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Eto,sn vido Bobivoz malo prej ?e z zatemnjenimi stekli in morem re?t,da zgleda super. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Eto,sn vido Bobivoz malo prej ?e z zatemnjenimi stekli in morem re?t,da zgleda super. Jaz ga tudi videl... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Ki si pa bil? Te nisn ki vido....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.