vuk Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Ki si pa bil? Te nisn ki vido....... Bil sem malo tu,malo tam....prakti?no pa v isti ulici Nobene ?kode ni, ?e me nisi videl Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Nobene ?kode ni, ?e me nisi videl Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 20. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Bil sem malo tu,malo tam....prakti?no pa v isti ulici Nobene ?kode ni, ?e me nisi videl kak ne,lahko bi kako :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Bobi,ni? sekirat,eni pa? nismo na ravni drugih. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 kak ne,lahko bi kako :mi pijemoo: Ne smem pit, ?ena prepovedala... Bobi,ni? sekirat,eni pa? nismo na ravni drugih. To si ti rekel,mislil,napisal... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Nobene ?kode ni, ?e me nisi videl Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 no no,..... pejte raj na en drink vuk,..bomo en pepsi zrihtal zate Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
vuk Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 no no,..... pejte raj na en drink vuk,..bomo en pepsi zrihtal zate Njet pepsi... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Njet pepsi... Coca Colo pa bi ne? Citiraj
vuk Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Coca Colo pa bi ne? ?e ti ?asti? takoj Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 ?e ti ?asti? takoj Ija valda, ko bos imel ?as Citiraj
qwerty Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 a bo kaj update slik? Citiraj If in doubt, flat out...
Tich Napisano 22. oktober, 2007 Prijavi Napisano 22. oktober, 2007 Vidu v ?ivo! Morem re?t da je avto fuuul lep Nova rde?a barva Zvok je res glih taprav Pa ?ipe mu ful sedejo pa ?traus je res faca! ...kot Bobi Citiraj
BOBI Napisano 25. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 evo dve friski slikici samo avto je pac umazan,.dez pa to Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Avto ?e iz lepotne operacije ?ipe zato temne da bo mali la?je spal no3 a ne? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 lepo, kdaj bo pol spu??en Citiraj
LabiGT Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 men je tud vsec, zanima me pa kdaj bo na crno pobarvan ?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 aja pa Bobi a ?e lahko spreminja? titulo? pod nickom? Citiraj
BOBI Napisano 25. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 aja pa Bobi a ?e lahko spreminja? titulo? pod nickom? :ne vem: se nisem probal lepo, kdaj bo pol spu??en dobro vprasanje,sem rekel da ge ne bom spuscal,samo je res visok,bomo vidli drugo leto kak bo stanje,verjetno prej kake felne vecje te pa bomo vidli kak bo zgledalo aja pa Bobi a ?e lahko spreminja? titulo? pod nickom? se ne ne vidim nikjer te moznosti Citiraj MAZDA POWER
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 v nastavitvah profila, ?ist zgoraj Citiraj
BOBI Napisano 25. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 v nastavitvah profila, ?ist zgoraj Ja pa res,sem spregledal,hvala,dobis Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Bobi,pa anteno menjaj! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 2. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2007 Bobi,pa anteno menjaj! zakaj pa :ne vem: drugace pa danes bil pri avtu jarcu ampak ni bilo odgovornega za reklamacije,stvar pa je taka da sem vceraj pral avto in so se zadnje luci ful zarosile od znotraj(novi avto!!!!)to mi glih ni vsec pa teko avtov mel pa dobenih problemov,pa sem prvo klical pa je tip rekel da to nic ni da se pol hitro odrosi,pa sem rekel ce je normalen,da mi tako rece,jaz v glavnem zahtevam nove luci zadnje,bomo vidli kaj bom reso,slike sledijo,mi je pa tudi tam reko da bi moglo slikat in sem reko da mam slike ampak te ne veljajo,morajo oni slikat,zdaj grem v ponedeljek nazaj,samo morem prej avto polit z vodo da bojo luci rosne pol pa jim bom j........mater Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 kdaj si lahka pa jz spremenim tt "trotlfahrer"?? oz kje si ga lahko? :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.