Marko_mx-3 Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 ti si pa ?e premajhen da si lahko Citiraj
nisde Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Qwerty, ?e neki ?asa bo? trot, sam mal potrp pa si bo? lah spreminju, mor? met mal ve? kot 1000 objav. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 qwerty da ne bo? samo zato off topice nabijal !!!! Citiraj
qwerty Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 ne bom spamal Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 2. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2007 :ne vem: katera mi priporocate,da vidim,jaz osebno sem za prvo,ceprav bi mi kaka crna pasal,se morem poiskat malo Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 jz osebno bi taspodne vzel k tazgorne so mi prev? "vsakdanje" Citiraj If in doubt, flat out...
nisde Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 Men so tud ta prve noro lepe, sm ?e gledu 16" za 100? na komad, sam bo treba ?e mal premislt kaj bi uzeu. Itak bo pa cajt za zimake po?as Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
wiperboy Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 3.je tudi ok Citiraj gremo na?i.....
qwerty Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 3.je tudi ok edn z mano dr?i Citiraj If in doubt, flat out...
torstorm Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 spodnje 3.je Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
qwerty Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 evo bobi smo ?e trije za spodnje Citiraj If in doubt, flat out...
mazda_men86 Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 No ja mn je osebno bol lep toledo al pa leon drga? je pa kr ql Ampak ?e vedno ne dam stare mazde za novega seata joke Citiraj
BOBI Napisano 5. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2007 aha pol bojo 3 al pa kere druge samo da bojo temne Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 man se ful dopade grafitna barva ti lahko pa v need for speedu nardim za foro na golfu (najbli?je tvojmu) pa ga na rde? ?trihnem pa primerjam felge z raznimi odtenki. bom probal te tretje najt pa grem od najsvetlej?e do najtemnej?e sam firma felg bi mi pomagala kira firma so tretje felge :ne vem: pridejo gor fotke v gratkem sam so 6 krake druga? pa isti design Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 Original to so pa odtenki ?rne in grafitne (vse slike naprej) Te bojo pa Ally 100% v?e? Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 Men so prve bolj vsec za ibizo... Drugace pa to z lucmi se vidi, da nisi vec pri mazdi...tam bi se to resilo takoj Men je hotu celo luc zamenjat pod garancijo, ker se je minimalno rosilo enkrat...pa sem mu rekel, da zato pa res ni treba in pol tudi nisem. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 Btw, roza ne pa?ejo na rde? avto Citiraj
Allyssa Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 Btw, roza ne pa?ejo na rde? avto se strinjam,...?e smo ?e pr tem ne pa?ejo na noben avto, pa nima veze ka?ne barve je Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 sploh vem ne zaka je ta mo?nost Citiraj If in doubt, flat out...
BOBI Napisano 6. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2007 Men so prve bolj vsec za ibizo...Drugace pa to z lucmi se vidi, da nisi vec pri mazdi...tam bi se to resilo takojMen je hotu celo luc zamenjat pod garancijo, ker se je minimalno rosilo enkrat...pa sem mu rekel, da zato pa res ni treba in pol tudi nisem. stvar je taka da lahko dobim nove luci ampak se s tem ne bo nic reslo,ker so jih ze nesteto menjali in je vedno isto,mi je kazal dopis ki so ga tudi vsi prodajalci seatov dobli,in pise da je to normalen pojav pri pranju v avtopralnicah in da vplivajo tudi klimatske razmere in bla,bla,bla in se mi je rekel da lahko v kratkem pricakujem isto na prednjih luceh,tako da morala na visku,majo ful probleme s temi lucmi,ampak ni panike bom jaz to ze reso kar doma ko bo cas in bom vse razdr in zadihtal,ker tudi grla zarnic so tak za kurac nareta da je ful lufta med lucjo in zarnico,bom poslikal ko bo cas Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 ufff me preseneca, da niso to resili ze v tovarni do zdaj? aja se to glede felten: kako se ti dopadejo OZ ultraleggera v sivi carbon/titan barvi? meni se na ibizi zelo dopadejo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOBI Napisano 6. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2007 ufff me preseneca, da niso to resili ze v tovarni do zdaj?aja se to glede felten: kako se ti dopadejo OZ ultraleggera v sivi carbon/titan barvi?meni se na ibizi zelo dopadejo :ne vem: kake slike bi ble fajn Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 Prednost teh koles je ta, da so lahka evo slikca: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOBI Napisano 6. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2007 Prednost teh koles je ta, da so lahka evo slikca: prva liga,to bi pa mel morem poiskat ki majo pa kolko pride Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.