Symon Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Ne more? iz svoje ko?e kaj? Citiraj
BOBI Napisano 24. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Ne more? iz svoje ko?e kaj? ne Citiraj MAZDA POWER
Catya Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 trojka, se strinjam Bobi, ?estitke naj ti bo cesta prijazna hehe Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOBI Napisano 8. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 malo hitro opran in poslikan zadaj ne gledat se falijo pravi rorceki da bo brnelo Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 uuu bobi hudo mam pa en predlog (sam jaz tko al tko nisem nek styling poznavalc tko da ne resno vzet): tista crna lajsna bi lahko bla rdeca, ali pa pusti crno pa ogledala dej v crno? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 hopla... toti ?tajerci pa vedno nekaj delate edino malo je country ?e Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 8. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 uuu bobi hudomam pa en predlog (sam jaz tko al tko nisem nek styling poznavalc tko da ne resno vzet): tista crna lajsna bi lahko bla rdeca, ali pa pusti crno pa ogledala dej v crno? ogledala v crno treba premislit,ker lajsna ostane crna,ker je glih zadnic neka zenska odprla vrata na parkingu jaz pa noter v avtu in je kar se fajn cutlo ko je zadela moja vrata in je rekla samo ups in ce bi bla rdeca bi se ze poznalo samo ne vem ce me je vidla da sem v avtu ker se je kar vsedla in odpelala sploh nisem mel casa da bi jo na pijaco pelo Citiraj MAZDA POWER
nisde Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Lepa makina, sploh barva Uni babi pa najprej ?amar dj, pol jo pa na pija?o pel Naj se nau?ijo izstopat vn iz avta z unimi koko?jimi nogami Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Kdaj bo na kakem avto?ovu Citiraj
BOJČ Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 V?e? mi je BOBI. Ful lepo si jo zrihtal. Z ob?utkom, lepo, izrazito, izstopajo?e, pa vendar v mejah okusa. Res je lepa. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 ogledala v crno treba premislit,ker lajsna ostane crna,ker je glih zadnic neka zenska odprla vrata na parkingu jaz pa noter v avtu in je kar se fajn cutlo ko je zadela moja vrata in je rekla samo ups in ce bi bla rdeca bi se ze poznalo samo ne vem ce me je vidla da sem v avtu ker se je kar vsedla in odpelala sploh nisem mel casa da bi jo na pijaco pelo a si vsaj samega sebe peljal na pijaco pol? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOBI Napisano 8. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 a si vsaj samega sebe peljal na pijaco pol? ves da Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Opa....bella makina. Lepo si zrihtal res.Da ste pa zalivali za sre?o zraven,pa sploh ne dvomim. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Opa....bella makina. Lepo si zrihtal res.Da ste pa zalivali za sre?o zraven,pa sploh ne dvomim. Poky, ma ka si farbnblind, to je rde??a makina! Drga? pa uau, super avto?ek Citiraj
uklopko Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 Sam jest ?e zdej ne vem, zakaj BOBIRIDER zmer preberem BOMBARDIER Citiraj
LabiGT Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 sej te razumem, jaz berem boobiride pa pol zalostno ugotovim, da so samo slike avta... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 8. oktober, 2008 Prijavi Napisano 8. oktober, 2008 sej te razumem, jaz berem boobiride pa pol zalostno ugotovim, da so samo slike avta... Bogi Labi :?oh?oh Citiraj
BOBI Napisano 9. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 sej te razumem, jaz berem boobiride pa pol zalostno ugotovim, da so samo slike avta... morem se preimenovat Citiraj MAZDA POWER
BOJČ Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 morem se preimenovat Ma ampak res, same probleme dela? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 morem se preimenovat v kaj ? v BOOBI ? pol bo? cecek Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 17. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. oktober, 2008 v kaj ? v BOOBI ? pol bo? cecek auspuhe ze pogledal in nasel kaj bi mel samo cena me se malo matra 400 eur pa zadnjo kljuko za vlect avto treba odrezat Citiraj MAZDA POWER
BOBI Napisano 9. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2008 evo pa smo resli,zgleda super zvok pa tudi bo se ni tak kot treba Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 fuuuuuuul dober Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.