Skoči na vsebino

Anketa - DA ali NE ?

Ustvari kratki URL

31 uporabnikov je glasovalo

1. 1. Ali mislite, da bi bila taka sprememba v redu ?

• DA
      18
    • NE
      13

Priporočeno sporočilo

Napisano
post-11-1192353581_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Mislim da je dobro ?e so plati??a kontrastna z drugim...druga?e bo vse pretemno. Vsaj rob naj bi bil srebrn.

Poglej tukaj nekaj lepih primerov. Primeri

Napisano

ce hoces met kompletno crn avto potem pa ja...

sam pol moras se luci zatemnit (spredaj zadaj)

men je mazda 6 bolj vsec v sportno-elegantni obleki...mi ne zgleda tok lepo, ce je tak velik avto cisto sporten...ampak to je sam moj okus.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Obkro?u sm DA, ampak to samo pogojno, ker tale sivkast odtenek (kokr d si po pepelu vozu) mi ni v?e?, pol bi blo ?e bol? ?e bi bli feltnjaki ?ist ?rni, to pa pomoje neb slabo zgledal! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Evo sem kliknil da in sedaj je 5:4 Moj glas zaenkrat odlo?ilen. :hohoho:

Jaz bi dla ?rne ampak z kromiranim robom. Ravno zdajle se sam ukvarjam s svojimi, smo ne bodo ?rne ampak neke ?udne barve, ki bo na koncu izgledala dobro (upam) samo bodo enobarvne. :ljubezen:

Napisano

Jaz sn pa NE glasoval,vsaj ne take,kot so na sliki. <_< Mogo?e kake druga?ne,?e ?e morjo temne bit. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

jaz itak ?e vem, kak bo... tole sem dal samo, da nam v nedeljo ne bo dolgcajt :)

se mi pa tako, kot je na sliki kar dopade, edino barve v photoshopu nisem lih zadel... :)

ideja je Shiny titanium grey

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Men je ?e preve? temn avto, zato sm glasoval ne. Mal srebrne mora bit :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

men fajn zgleda, powder grey si to mislu ? mat ?

ful fajn mi zgleda, pa malo kontra tistim pokromiranim he he. ;)

drgac pa morda probaj tiste crne stvari v sredini pol spricnat na srebrno pa mas 4 mejhne mejhne krogce za kontrast, ce ze

Napisano

Mafiamobil ... v Ljubljani te bodo najprej vpra?ali, ?e si mogo?e iz Fu?in :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Mafiamobil ... v Ljubljani te bodo najprej vpra?ali, ?e si mogo?e iz Fu?in :hohoho:

hahah to pa res....

na meji s srbijo in hrvasko pa bi te parkirali ob strani in bi dobil brezplacni "strip search" :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

hahah to pa res....

na meji s srbijo in hrvasko pa bi te parkirali ob strani in bi dobil brezplacni "strip search" :hohoho:

Ha,ha,tudi na meji z italijo bi bil primerno obravnavan. :hohoho:

Napisano

Ha,ha,tudi na meji z italijo bi bil primerno obravnavan. :hohoho:

na meji z It si tko al tko obravnavan :D midve s Tanjo ?e nisva pr?le mim brez kupa glupih komentarjev,..k jih itak ne razumem,...

da ne bom ?ist OT :P ,..men ?e useen ni u?e? ?ist ?rna :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

post-11-1192353581_thumb.jpg

Da, seveda...pra?no barvanje bi blo kul...

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

?e ti je tak dolg?as pridi na trg drugi? na ?evape pa kostanje :)

druga?e pa sem za DA pod pogojem da menja? lu?i - black power

za NE pa ?e pusti? tak kot je sedaj, ker je ?e zaj meni fenomenalna :bravo:

Napisano

Ja tut res, ?e sedaj je ?isto popolna, potem zna? kaj zafu?ati, ?e ne bo pravi odtenek ?rne/pepelnate/grafitne/titan. Aja BTW prejle sem svoje zaklju?il, bom dal na net DIY kako sem jih ?trihnil. :bravo: Zaenkrat so mi fenomenalne, upam samo da ne bo preve? pomaran?ast lak. :D

Napisano

Meni so zelo v?e? ?rne s srebrnim "trakcem" na krakih... i??em kak?no sliko, da prilimam...

Samo ?rne pa mi niso v?e?.

Na?el nekaj primerkov... Mmmm, mmmm...

post-650-1192527834_thumb.jpg post-650-1192527848_thumb.jpg post-650-1192527862_thumb.jpg

Need I say more? ;)

IPB Image

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.