ReDevil Napisano 11. november, 2007 Prijavi Napisano 11. november, 2007 Jz bi pa za zajtrk mav "?marnce", da me mav z?ne glava klestit da bom la?i u hrib hodu! Si?i, dostav? mi jo loh kr ti k ?tartamo! ?e bol pa nmest ?marnce raj teto Lohanovo, sam zdej vpra?anje kak?n je dobavni rok in kok je zadeva kaj opore?na! :ne vem: Boj?u bo zihr u?e?, res je ma?ka! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...111_3109882.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2007 Jz bi pa za zajtrk mav "?marnce", da me mav z?ne glava klestit da bom la?i u hrib hodu! Si?i, dostav? mi jo loh kr ti k ?tartamo! Pravkar postre?eno. Eno kavico z mlekom pa vodo prosim ?imprej. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Kavice je zmankal, so jo u?eri zravn ka?e uso popil, vodo pa loh, ?e ?eli?, sicer je kapnica, ampak je kr kul! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2007 Kavice je zmankal, so jo u?eri zravn ka?e uso popil, vodo pa loh, ?e ?eli?, sicer je kapnica, ampak je kr kul! A ti ho?es na vsak na?in tale na? bar zje*at. Kava JE vedno in tudi vse ostalo! Ti sam napi?-odgovor postre?eno in to je to.Zdej pa hiter eno kavico prosim lepo. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2007 Evo ti. P.S. Pa ti tudi lahko pogleda?, ?e je kdo pred tabo kaj naro?il pa mu postre?e? Recimo jaz ?e zdej nisem dobu kavice Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOJČ Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Evo ti. P.S. Pa ti tudi lahko pogleda?, ?e je kdo pred tabo kaj naro?il pa mu postre?e? Recimo jaz ?e zdej nisem dobu kavice Evo kavica zate in zraven ?e pi?kotek. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Rocky Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 pa se ena na racun hise za sisija... Citiraj
ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Dele pa jz ?asti ene borovni?ke za vse prisotne v baru! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 En kapu?in prosim. Sem prinesel mal pojedine za zram kofe?ka:) ?e bo ?e kdo naj si kar vzame:) na lastno odgovornost seveda Citiraj
ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Evo ti kafe, pa hvala za prigrizek, upam d ni k?nga THC-ja notr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 vro?o ?okolado z smetano in vodo z limono prosim Citiraj
bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Evo ti kafe, pa hvala za prigrizek, upam d ni k?nga THC-ja notr! Zdej je ?e prepozno Drugi? prej vpra?aj Jest sam upam da jih nisi od lakote mal ve? pojedu Evo blindek vro?a ?okolada z smetano. A ti lohk dam kar Za lemon? Citiraj
ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 U Bilder, sam so dobri po?koti, sm se ?e bau d bom rabu napisat u temo pojamrajte in sicer da bl zan? pi?kotov ?e u ?ivlenju nism jedu, pa ni potrebe po tem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
blindek Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Evo blindek vro?a ?okolada z smetano. A ti lohk dam kar Za lemon? hvala za vro?o ?okolado. Ja lahko Za lemon Citiraj
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 js sicer ne pijem,..sam dons bi mi pa res prou pr?la dvojna doza Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
bbilder Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 dvojna doza zate jest ?astim Citiraj
Allyssa Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 dvojna doza zate jest ?astim ma kok si ti prjazen kaj bo? pa ti? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sishi Napisano 13. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2007 Hvala. ?e eno kavico prosim. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOJČ Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 Hvala. ?e eno kavico prosim. coffe maniac Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sishi Napisano 13. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2007 coffe maniac Kaj bo? pa ti? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOJČ Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 Kaj bo? pa ti? Zdej si me pa najdu... Eno kavico tudi meni, prosim... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 Evo vama kafeta, pa za Si?ija bom kr ?e eno pr?timu, nkol se ne ve kdaj rata potreba! Men pa en kakau s smetano! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.