Mazda kofee bar
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
No najbolj je pomembno, da si predvsem ti zadovoljen in da imaš dobre izkušnje z njimi 🤗 Tudi jaz mislim, da za samo povprečno vožnjo ni potrbno imeti drage vrhunske gume ampak je že kaka guma pod vrhom za skoraj polovico manj denarja tudi dobra. Tiste s podna pa res nebi kupil, če mi ni potrebno iz razloga, ki sem ga prej navedel.... 😉
-
Napisal sem v smislu, da ne odstopajo od big brandov. 'do sedaj' pa sem predvsem mislil kilometražo. PRedal sem jih z avtom, na seb so imele vsaj 60.000 pa so bile še za natakniti. Mi pa vulkanizer vsako leto pravilno obrača (in hrani) gume. Mam za sabo že ene 30 let dela, ki je vedno povezano z mobilnostjo avto pa moped, če vzamem res konzervativnih 20.000 na leto, je to 600.000km (pa je res konzervativno). Lahko rečem, da nisem imel nikoli slabe izkušnje z gumam, name ali no name, pa sem kar nekaj takih 'prepovedanih' gum nataknu, tud za dolge kilometrine, v vročini in mrazu...., pa še za sabo velikokrat vlečem kaj, upam da se nisem jinxal sedaj.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.