Sishi Napisano 23. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2007 Bi lhko jz dubu eno ajs kofi, un k prnese ?e njega en kafe po?astim! Postre?eno Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Sli?al sem da so Hrvati dobili veliko vodke od Rusov, pa je ne morejo sami popit in jo bojo neki tut u na? bar dostavli, tko da u pondelk ceu dan gratis pija?a, Rusi ?astijo, sosedje so nam pa del nagrade odstopli! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanim...125_3111016.php :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Dobr Si?i, ?e no?? vodke, pa ulet na en kafe, men prosm kakau s smetano! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Dobr Si?i, ?e no?? vodke, pa ulet na en kafe, men prosm kakau s smetano! Evo ti kakav iz smetano! Men pa enga shark-a prosm. Citiraj
ReDevil Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Tle ma? dec, pa ?e kantico 5 litrov supr 100 za GTjko! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 25. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2007 Dobr Si?i, ?e no?? vodke, pa ulet na en kafe, men prosm kakau s smetano! Uh zdele si bom naredi sendvi? z makovko pa en hot kakav Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Dej pol ?e men en doma? ?nop?ek iz dinje - lubenice d vidm ?e je to res tok dobr k pravjo! Dons nam ve? vozu, tko da dej raj? dva da nav enmu dougcajt u ?elodcu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Tle ma? dec, pa ?e kantico 5 litrov supr 100 za GTjko! Lih v?eraj sem natankav to?no 5litrov 100tke Citiraj
LabiGT Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Lih v?eraj sem natankav to?no 5litrov 100tke Kam pa? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 Si?i - maestro konobar oz. ?ef kafane, ma? ?e kej benza za ?ankom, moj vouk je tut ?ejn, ?e ma? pa dost vi?ka pa loh ?e za spe?ega duha, da bo la?i prezimu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 Dal ste mi kr neki kvalitetnih nasvetov, zato vas vse skupi vabim v mazda?ki bar, da ?e k?no u ?ivo re?emo in kej popijemo! Kdo bo kafe, kok kavic naro?im? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 Dal ste mi kr neki kvalitetnih nasvetov, zato vas vse skupi vabim v mazda?ki bar, da ?e k?no u ?ivo re?emo in kej popijemo! Kdo bo kafe, kok kavic naro?im? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 Ne vem ampak men se zdi, da vsaki? ko pridem v ta bar, me nategnejo. Pridem ?ejen in grem ?ejen :ne vem: Edina tola?ba mi je, da je zastonj Citiraj
Sishi Napisano 27. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2007 Ne vem ampak men se zdi, da vsaki? ko pridem v ta bar, me nategnejo. Pridem ?ejen in grem ?ejen :ne vem: Edina tola?ba mi je, da je zastonj Kaj ?elite mister? Jaz bom eno tole kofe si kr sam postregu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 trojno kavo pa dva redbulla prosim Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 trojno kavo pa dva redbulla prosim Izvolite gospodi?na, za vas dvojna vodka... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sishi Napisano 28. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2007 Zdej si bom pa jst en kofe naro?u Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Dru??ina, ulette mau u kafe bar, bo po?astiu lastnik duha in vouka, s Si?ijevim to?lom, k sm ga mav prej na tleh najdu, no u bistvu ne vem al je njegov al ni, vem sam d je rejen od gnara! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 No, ?e je tako, pol pa dj men eno belo kavo s smetano, pepsi, pa en ?ips od paprike Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 4. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2007 Evo fantje postre?eno Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 4. december, 2007 Prijavi Napisano 4. december, 2007 Dman, to pa je hitrost Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko belo kavo ,..pa voljo za u?enje prosim Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sishi Napisano 5. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. december, 2007 Evo ti. Jaz bom pa enga dabl d?eka, da k seb pridem po tem k sem vidu predra?un... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 5. december, 2007 Prijavi Napisano 5. december, 2007 Evo Si?i dec, tle ma? - dva dvojna zate, d pre?vi? ?ok! Pa ?e za novo mazda?ico - Nado (hope), en kakav s smetano za mene pa eno Jegrkolo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 6. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2007 Zdej si bom pa en kofe postregu Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.